icon

SÚŤAŽ: Akú máš dnes náladu?

denisa_stadlerform
Moderátor
9. feb 2018

Vedeli ste, že difúzovaním éterických olejov môžete ovplyvniť vaše zdravie a tiež náladu? Akú náladu dnes máte vy? Pošlite foto alebo príspevok a súťažte o 3x difúzer JASMINE, ktorý vám spríjemní chvíle krásnou vôňou. Vyhodnotenie súťaže bude zajtra ráno 🌞

SÚŤAŽ: Akú máš dnes náladu?
ninka1609
9. feb 2018

My dnes máme oddychovú , kľudnu,hravu takú aká by mala byť stále 😊

petulda333
9. feb 2018

u nas je dnes poriadne veselo.. Varime,hudba hra a keby este bolo citi nejaku peknu vonu bolo by to skvele 😊😊

roxy2
9. feb 2018

Náladu mám takú pracovnú. Po obede som si zmyslela urobiť pizza rožky 🙂

permanentka
9. feb 2018

Dnes mame taku naladu ze vsetko je trapne okrem telky a mama musi byt na meter odo mna (3 sekundy fotenia je vynimka) 😃

ana_mt
9. feb 2018
unctadorg
9. feb 2018

Uz len to ze sa rano zobudim je pre mna darom! A taketo vstavanie by mi difuzer len sprijemnil

ro_manka
9. feb 2018

My dnes takúto bláznivú 😜 keď piatok vrcholí a únava z celého týždňa nám prerastá cez hlavu, treba to otočiť na srandu.

zuzana814
9. feb 2018

Mam zimnu naladu - je mi zima, zacali olympijske hry... a mala by som schudnut 🙂
Minule mi nas maly doniesol ukazat tento obrazok a spytal sa: "Tu sme sa kedy fotili?"

05ada
9. feb 2018
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

My sme trosku nachladnuty, soplikujeme ale zatial bez teploty. Dali sme si homeopatika.
Vonku sme pre istotu neboli, ale za to DJ Pocoyo @ Lenka musi byt.
Aspon nam den rychlejsie usiel. Teraz spinkame a oddychujeme. Dufame, ze sa zajtra budeme mat lepsie.🙂
DJ Pocoyo@lenka

zuzanka.zuzu
9. feb 2018

nálada oničom lebo čakám či výsledok potvrdí alebo vyvráti rakovinu maternice 😢🙏 teraz by som sa naozaj potešila napríklad vôni slniečka na pokosenej tráve (áno, nie som alergik) 😇

opica_skorica
9. feb 2018

@denisa_stadlerform Dnes sa nálada menila ako počasie 🙂 potom doma ma čakal cesnakový uzol mňamka 😉

sticker
stierankova
9. feb 2018

Veru by sa nam zislo vylepsit naladu ;)

kimi203
9. feb 2018

Az velmi dobru na to, aka noc za nami 🙂

nellita
9. feb 2018

Fantasticku,ako zajko,sme uz po chorobe,konecne ide vikend a mozme ist aj trošku von

erika630
9. feb 2018

nálada je super , doobeda trosku dlhšie pospali a teraz vymyšlame a hráme sa 🙂 a varíme polievočku 🙂 nad difuzérom rozmyslam už dlhšiu dobu tak snáď sa postastí

nikuska744
9. feb 2018

my máme narodeninovú náladu 🙂

fadama
9. feb 2018

My mame tiez blaznivú náladu, dnes karnevalujeme.

samkova_mamka
9. feb 2018

my máme zimnú náladu, vyšantení v snehu, vyguľovaní a vysánkovaní....

mazula
9. feb 2018

Moj starsi syn isiel dnes prvykrat sam na trojdnove plavecke preteky. Nalada bola takato😁

princess59
9. feb 2018

Dnes mám taký deň blbec že aj slnko ktoré na chvíľočku vyšlo ma naštvalo... celé zle. Pohár vína a dobrá kniha na večer to možno spravia. 🙂

slavaf
9. feb 2018

My dnes karnevalovú 🙂

mackajo
9. feb 2018

@denisa_stadlerform
Ked su deturence spokojne a vysmiate tak je aj maminka 😀

vall1319
9. feb 2018

Dnes smutnú... 😢 Pred rokom mi odišiel starý ocko ❤( ktorý bol viac ako môj ocko) do neba.... Chýba 😢

anka2103
9. feb 2018

My super, krasna prechadzka za nami a milujuce deti pri telke. Co viac si zelat. 😍😘😉

cokii
9. feb 2018

Dnes nálada? Výborná 🙂 Malá blbne a takto posiela pusinky hahahaha

27nika
9. feb 2018

Ahojte, ja mám dnes celý deň úsmev na tvári, konečne si môžeme na telesnej🏂 užívať bohatú nádielku snehu 🌨️❄️☃️. Už sa tešíme na pondelok 😉

belasy_motylik
9. feb 2018

Ako pravá žena - každú chvíľku úplne inú 😅

xlolax80
9. feb 2018

Dneska super! Keby o tak vydrzalo navzdy 😉

ferihegy
9. feb 2018

Ahojteeeee. Pri takomto slniecku je kazdy den darom 🙂 Je to nas zazrak z neba, vytuzeny, vymodleny. Takze aj dnes naaaaladicka veselaaaa :-*

petrofka
9. feb 2018

Den bol fajn 🙂 Potom dosla svokra 🤐 ale uz odisla, tak zas fajn 😊