SÚŤAŽ: Akú máš dnes náladu?
Vedeli ste, že difúzovaním éterických olejov môžete ovplyvniť vaše zdravie a tiež náladu? Akú náladu dnes máte vy? Pošlite foto alebo príspevok a súťažte o 3x difúzer JASMINE, ktorý vám spríjemní chvíle krásnou vôňou. Vyhodnotenie súťaže bude zajtra ráno 🌞

Nalada zatial celkom fajn, aj ked po prebdenej noci, pretoze drobec ma vysoke horucky.
V piatok som mala výbornú náladu, naše 2 deti neboli v škôlke, boli celý deň doma so mnou a mohli sme spolu stráviť pekný deň plný hier, dobrej nálady a bol to krásny deň 😍😘 veľmi sme si ho užili
My sme už vyše mesiaca chorlaví,
chorobu sa nám poraziť nedarí,
to trošku ovplyvňuje našu náladu,
taký difuzer by potešilo dostať do daru,
veríme, že čoskoro príde zlepšenie,
a u nás opäť nastane povestné šantenie 😊
Dobré ránko všetkým! Fúu, ďakujeme krásne za úžasné príspevky, najradšej by som vám poslala difúzer všetkým keby sa dalo, lebo verím, že by vám pomohol ku každodennej pohode a potešil by vás. 🌞 Tým, ktoré nevyhrali posielam aspoň úsmev a prianie pekného dňa 🙂😘, počkajte do zajtra a sledujte nás, budete si môcť naše výrobky aspoň kúpiť so zľavou. Zároveň gratulujem tým, čo vyhrali: @katelina77, @lilien1914, @svetlanat, @poloprudska, @mmisel1, užite si difuzér Jasmine aj s úžasnym olejčekom Doterra Pomaranč, ktorý vždy zlepší náladu 🙏
dievčatá blahoželám <3
Gratulujeme je to pekna cena uzite si ju😉
@denisa_stadlerform dakujem velmi pekne
Gratulujem vam, nech vam posluzi
@svetlanat 🙏
Dakujeeeeme strasne ste nas potesili 😚😚😚
@denisa_stadlerform dakujeeeem !!!
Čaute baby, dni so značkou StadlerForm dnes končia, ďakujem vám všetkým za vaše príspevky a aktivitu, bolo mi cťou vás spoznať. Pokiaľ by ste mali akékoľvek otázky do budúcna, neváhajte sa na nás obrátiť, zastihnete ma na maily: info@stadlerform.sk. Od zajtra bude pre vás na našej stránke www.stadlerform.sk prebiehať aj špeciálna akcia = zľava na vybrané produkty, ktorá bude platná po zadaní zľavového kódu a to pri nákupoch do konca februára, neváhajte ju využiť a spríjemnite si vašu domácnosť kvalitným pomocníkom 😉 info o akcií vám príde v pošte a je aj tu vo fotke:
@denisa_stadlerform waaaaaaaau. Veľmi sa tešíme a veľmi pekne ĎAKUJEME

V poslednej dobe mám často zlú náladu, možno je to ovplyvnené počasím, mozno tým, že nestretávam správnych ľudí a aj dnes som vstala so zlou náladou, ale vstali moje dve zdravé, krásne detičky a bolo po zlej nálade, hneď som mala úsmev na tvári a hlavne potom ako mi aj 5 ročný syn aj 3 ročná dcéra povedali " maminka ľúbime ťa" a to je najkrajšie čo môže matka počuť.