ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorá príchuť je najviac W0,0W? 😍
Nie je nič lepšie ako zapíjať letnú horúčavu osviežujúcim Radlerom 0,0%. Čo vy na to? Napíšte nám, ktorá nealko príchuť si získala vaše srdce. A nebojte sa priznať, ak sem-tam zhrešíte aj s niektorým z našich alko Radlerov. Každá príchuť sa počíta! ;)
Tri z vás odmeníme škatuľkou Radlerov podľa vlastného výberu. Na zdravie, dámy! 🙂
Mne najviac chuti citron 0.0% Ale teraz sa veľmi teším na citrónovú tmavú novinku, len som ešte nemala šťastie nájsť ju v obchode
Levandula a cierna ribezla 😍😍😍😍 a z alko radlerov je topka grepovy...milujem ich
Citrón baza mäta je to najúžasnejšie na leto 🔝 ale najväčšia srdcovka aj keď sa už nevyrába je ZB radler bylinky. Ten bol uuuuzasny aj keď bol alko 🍺🍻
🍺 nemam rada moc pivo a ked tak celkovo Zlaty bazant. Paradoxne tieto radlery 00 su omnoho lepsie pre mna, nesmie doma.chybat. 😌chutia nam vsetky, teraz si vsetci doma ficime na tmavom s citronom. Mnam 🤤
Pre mna je top broskyna + bazalka, ale som zvedava na tmavy citron, este som nemala, chystam sa vyskusat.
Poprosila by som o odpoveď, dá sa kúpiť Radler s limetkovou príchuťou aj na Slovensku? Dávnejšie sme ho kúpili v Česku. Ale radi vyskúšame aj iné príchute.
Pre mňa určite Baza, mäta, nie je tak sladká ako napríklad citron a možno to znie čudne, ale zdá sa mi akosi menej sýtená než napríklad ten citrón...mňam hneď si idem jeden dať🙂v lete nič lepšie neuhasý smäd
U nás vyhráva kombinácia citrón baza mäta ktorá nesmie chýbať... A tiež jahoda rebarbora

Nasa najoblúbenejšia príchuť je citrón-baza-mata