ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorá príchuť je najviac W0,0W? 😍
Nie je nič lepšie ako zapíjať letnú horúčavu osviežujúcim Radlerom 0,0%. Čo vy na to? Napíšte nám, ktorá nealko príchuť si získala vaše srdce. A nebojte sa priznať, ak sem-tam zhrešíte aj s niektorým z našich alko Radlerov. Každá príchuť sa počíta! ;)
Tri z vás odmeníme škatuľkou Radlerov podľa vlastného výberu. Na zdravie, dámy! 🙂

Bazalka-broskyna mi tento rok chuti najviac.
Citron je pre mna to prave osviezenie!!!🍋
Citrón, síce klasika ale pre mňa úplne top! ☺️ Mňam 😋
Tmavy citron 😍ale top bol bylinkovy akoda ze sa uz nevyraba 🤧
dobry den... mne chutia vsetky prichute ale najviac asi citron a broskyna bazalka 🙂😉❤
Zdravim,no konecne ste tu zas ;) Fandime klasike citron,ale dame si aj ine chutovky,napr.teraz mame baza a mata doma a tiez je mnam :*
... citrón
bazalka broskyna
🙂
Broskyna bazalka 👌🏻
14 strán odpovedí? 🙂 Vyzerá to tak, že naše Radlery máte naozaj radi 🙂 A z toho sa strašne moc spolu s @petra_bazant tešíme! 😍 ❤ 🙏
@bohumila21 To sa teším! Broskyňa je také moje bejby 🙂
Tak ja som pivo nikdy nepila, ale kvôli vášmu radleru ho už dva týždňe pijem......naj naj pre mňa je citron...🙂
Mne najviac chutí citrón, taká klasika 🙂
citrón
Bazalka broskyna
@matus_bazant jahoda rebarbora <3
Ja normálne pivo nepijem,nechuti mi, ale radlera milujem, akéhokoľvek, ale naj je asi citrón.
Najviac mi chuti Radler citrón.
citron ❤
Radler citron light je moj top top top
u mňa jednoznačne vyhráva citrón, baza, mäta 🙂
a chutí mi aj čisto citrónový a bylinkový bol tiež super 🙂 osviežujúce a nie moc sladké
Najväčšie topka 0,0 radlerov je jednoznacne jahoda 😍
Ahoj mne chuti najviac cierny s citronom je to mnamka pre mna
@matus_bazant citrón baza mäta je úplne naj!
Môj najobľúbenejší je citron👍❤😀
Citron baza mata, broskyna bazalka ale vyhrava levandulove, manzel ma rad klasiku citron 😊
Najviac W0,0W je momentalne TMAVÝ CITRÓN 🙂 Topka original teraz na leto, a ten, kto zboznuje cierne pivo, ako aj my, je to naozaj W0,0W :D
Jednoznačne tmavý radler s citrónom
Aj by som fotku pridala ,ale boli by už len prázdne plechovičky 😁fialová levanduľa je pre mňa TOP ☝️nieje nad ten pocit večer v pokoji vonku si otvoriť radler vychladený a pozerať ako slnko zapadá a cvrčky cvrlikajú 👌juuuj dobre že ide letooo😊

Bazalka broskyna, najlepší radler na svete