ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorá príchuť je najviac W0,0W? 😍
Nie je nič lepšie ako zapíjať letnú horúčavu osviežujúcim Radlerom 0,0%. Čo vy na to? Napíšte nám, ktorá nealko príchuť si získala vaše srdce. A nebojte sa priznať, ak sem-tam zhrešíte aj s niektorým z našich alko Radlerov. Každá príchuť sa počíta! ;)
Tri z vás odmeníme škatuľkou Radlerov podľa vlastného výberu. Na zdravie, dámy! 🙂

jednoznačne čierna ríbizla a levandula, aj keď priznám sa, že večer keď malá zaspí, uchlipnem si aj z manželovej ´73 ♥
@terka1607 presne tak, všetky radlery sú W0,0W! 🙂 Každý si vyberie ❤
citrón-baza-mäta
levandula je uzasna taka zenska jemna a hlavne velmi velmi osviezujuca 🔝🔝🔝
Pre mna je topka tmavý radler s citrónom. 🔝🔝🔝
Kým som neotehotnela, čierna ríbezľa a levanduľa... teraz mám najradšej čisté 0,0% bez príchute (čakala som, že to bude tým, že na ceste je chalan :D ) ... som zvedavá po pôrode :D
zlatý bažant 0,0 radler všetky sú výborné aj novinka tmavý citrón ale u mňa jednoznačne vyhráva Citrón - baza - mäta❤❤❤
Chuti mi citrón,ale pre mňa bol top zlatý bažant limitka bylinkový,ten bol fantastický,chuťou mi pripomínal rakúsky almdudler
Pre mna top Woooow je kombinacia cierneho piva s citronom... Manzel milujem bazu Citron
Citron-baza-mäta je TOP
Pre mna je zatial TOP tmavy citron 🙂
Pre mňa levanduľa-ribezla
U mna grep a citron topka 🙂
Baza, mata, citron 👍 to kupujeme na kartony, v chladnicke ma svoje vyhradene miesto 😁 a zachutil mi aj tmavy radler s citronom 👍
Môžem všetky príchute, ale veďie u mňa CITRON🍋
V tehotenstve jedine Zlaty Bazant 0,0 a milujem broskynu-bazalku a citron-baza-mata, momentalne plna pivnica 🛒
@matus_bazant za mňa jahoda reberbora... včera som skúsila tmavý citrón- tiež mňamózny
Tmavý s citrónom 🙂
Za mna jednoznacne jahoda rebarbora 🙂
Citron 🙂
Baza a mäta bola so mnou cele tehotenstvo aj teraz ked kojim...verim vasmu 0,00% 😋
Tmavy citron 👍👍
Citrón, baza a mäta 🙂 osviežujúca super chuť 🙂
Tmavý citrón je top. Z alko jednoznačne grep, chutí mi najviac, a má najmenší obsah cukrov.
A nezabudnite mi prosím Vas bazantovci poslat skatulku radlerov ako som spomenula broskyna bazalka..budem mat chutne mlieko pre malu..osviezujuce😂😂😂😂☺
Radler je moja najvacsia letna a vianocna nerest.najviac mi na chut ide jednoznacne citron a citron baza mata 0,0,kedze kojim..predtym som bola vacsinou na cestach,tak tiez len nealko,ale ked sa dalo,tak som sa veru ani alko Radleru nebranila. 😊😊😊
U mňa sú všetky skvelé, ale aby ma neomrzela jedna príchuť, striedam ich poctivo stále dookola😏🤟💓
Nám najviac chutí citrón baza mäta 👍 🙂
levandula 🙂

U mňa je ❤ levanduľa a čierna ríbezľa