ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorá príchuť je najviac W0,0W? 😍
Nie je nič lepšie ako zapíjať letnú horúčavu osviežujúcim Radlerom 0,0%. Čo vy na to? Napíšte nám, ktorá nealko príchuť si získala vaše srdce. A nebojte sa priznať, ak sem-tam zhrešíte aj s niektorým z našich alko Radlerov. Každá príchuť sa počíta! ;)
Tri z vás odmeníme škatuľkou Radlerov podľa vlastného výberu. Na zdravie, dámy! 🙂

@matus_bazant absolutná top pre mňa je citron-baza-mata
citron-baza-mäta ,mnam
jednoznačne klasika citrón 🙂
Pre mna je uplne top citron-baza-mäta a aj tmavý citrón........nedám na to dopustiť.Keď je niekde akcia, kupim toľko, koľko vládzem si aj odniesť. 😝
NaJmenej mi chutila levanduľa.
Citron,baza,mata je najlepší....
U mňa boduje grep, a keď nie je tak citrón
Všetky sú skvelé a úžasne osviežia.
Ale naj je citrón-baza-mäta 🤩
Za mna najviac naj je levandula a ribezla ale v prevedeni 0,0 % light a potom jahoda a rebarbora.
Naj je citrooooon
Klasika citrón je super. A tiež baza , mata - mňam. 🙂
citron

Citrón báza mäta
Citron je naj ale aj ostatne su super
Mne chutna citron,meta
CITRON BAZA MATA , vas radler dokonca porazil aj kofolu, od ktorej bylinkovej chuti sme v lete byvali zavisli 😀👍
jednoznačne citron, baza, mäta... je TOP!!!👍👍👍
Jahoda rebarbora 🍓🍓🍓mnam
Jahoda a rebarbora, naj 🙂
Citron☺☺☺
Jahoda rebarbora
Broskyna-bazalka ❤️
Milujem prichut baza, mata, citron ❤ ale nepohrdnem ani lebandulou s ciernou ribezlou 😊
broskyňa+bazalka... keď som túto príchuť videla v obchode, bola som trochu skeptická, no aj tak som si ju zo zvedavosti kúpila a stala sa mojou topkou
Citrón 😀
Pred dvoma týždňami som sa zamilovala do čierneho nealka s citrónom.u mňa je to šampión zo všetkýc nealko pivo a začína byť mojou úchylkou
u nas tiez baza mata
U nás je top bazalka broskyňa
Radler tmavy citron 🙂

za mna je top levandula a cierna ribezla 👍 ale len ked je poctivo vychladena plechovka ❄