ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorá príchuť je najviac W0,0W? 😍
Nie je nič lepšie ako zapíjať letnú horúčavu osviežujúcim Radlerom 0,0%. Čo vy na to? Napíšte nám, ktorá nealko príchuť si získala vaše srdce. A nebojte sa priznať, ak sem-tam zhrešíte aj s niektorým z našich alko Radlerov. Každá príchuť sa počíta! ;)
Tri z vás odmeníme škatuľkou Radlerov podľa vlastného výberu. Na zdravie, dámy! 🙂

citrón ,baza, mäta
Teraz cez víkend som skúšala tmavý citrón. Ten bol úplne fantastickýýý 🙂 Ale najviac mi chutí broskyňa a bazalka 😍😍
U mna TOP je citron, ale obmienam ho aj za broskynu, jahodu.. 😍 aj teraz jeden popijam 😉
Citrón
mne chutia všetky,ale citron-mäta je topka
Úplne top je u nás citrón light!!
U mňa topka TMAVY RADLER - CITRÓNOVÝ 😍😍😍
Citron,baza a mata
Mnam-na zdtavie
Samozrejme citrón ❤️👌👌👌 mnam. Osvieži, poteší, taký dobre oroseny 😂.. Nieje nadto. Momentálne stále nealko. Ale, nevadi mi to vôbec.
Prichuť citrón-baza-mäta, citrón klasika alebo levanduľa pre mňa naj 🍻☺️👍
Pre mna TOP je jahoda+rebarbara a potom levandula + ribezle ❤❤❤🍺🍺🍺
Citrón - baza- mäta 🙂
Je to citron-baza-mäta 🙂
Tmavy radler citron
Ja milujem tmavé pivo a milujem radler vi ste spojili toto do jedného čiže tmavý radler je pre mňa 😍😍😍😍😍😍😍
Tmavy citron je pre mna top
Citron
Pre mňa je top klasika citrón 🍋 😍
za mna citron 🙂
Citron 😉
Levandula ribezle je moja najoblubenejsia🙂
citron
U mna jednoznačne vyhráva Zlatý Bažant Radler 0,0% Citrón Light 🙂
U nas vedie klasika - citron. Tie ochutene s bylinkami moc nemusime, no samozrejme, ak je nejaka nova prichut, radi vyskusame 😉
mám rada tmavé pivo, čiže tmavý citrón je pre mňa super, ale aj levanduľa a v podstate hocijaký čo je práve poruke 🙂 len zisťujem, že niektoré príchute som ešte ani nemala, no nevadí, leto je pred nami, mám dosť času dohnať zameškané... 😉
🍻Broskyňa a bazalka🍻🍺
Tmavý citrón ❤
Tmavý citrón som nedávno skúšala a je super ...top 😍😍😘😘🍻🍻🍺 ale všetky príchute sú super či alko či nealko 😍😍

Pre mna je top CITRON 🍋🍋🍋🍋🍋