ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorá príchuť je najviac W0,0W? 😍
Nie je nič lepšie ako zapíjať letnú horúčavu osviežujúcim Radlerom 0,0%. Čo vy na to? Napíšte nám, ktorá nealko príchuť si získala vaše srdce. A nebojte sa priznať, ak sem-tam zhrešíte aj s niektorým z našich alko Radlerov. Každá príchuť sa počíta! ;)
Tri z vás odmeníme škatuľkou Radlerov podľa vlastného výberu. Na zdravie, dámy! 🙂

Levandula s ribezlou🍺🍺🍺
oh ten tmavý ciktron je pecka😍, ale prijala by som aj light verziu menej sladku.. inak neviem, podla mna su všetky super. 😀 ťažko si vybrať,
Levandula s ríbezlou😉
Pre mna TOP citron,broskyna a bazalka....vzdy po narocnom dni skvele osviezenie
pre mna najlepšia je prave tato novinka tmavý radler citron :D
U mňa všetky .... levandula- čierna ribezla, jahoda- rebarbora, broskyna- bazalka, grapefruit, tmavý citron..... hlavne dobre vychladený a dostatočné množstvo 😁😁

U nas vedie jednoznacne Citronovy, ked ideme do obchodu tak mala hned kupime maminke citronku 😁😂
Za mňa radler citrón a jahoda - rebarbora 🙂❤
@matus_bazant Ahoj, bažant radler je u nás v zásobe stále 😃 ... My a aj blízke okolie je plne šoférov ktorí šoférujú denne a toto pivko je proste super. . Za mňa bol dlho favoritom čierna ríbezľa levanduľa 🍺 aaaale nové tmavé s citrónom ...HM HM je že waaaaaw ... Má len jednu chybičku - mal byť v ponuke už dávno 😂😂😂
Teeeda Baza bola TOP, NO tmavy citron je tiež pecka, sladke jadhody nemusim, chuť musí byť chladená a osviežujúca pivová 🙂
Levandulkove je mňam 👍💕
Za mna jednoznacne jahoda rebarbora 🙂🙂🙂
citron, baza, mata
u mna vedie citron-baza-mata,broskyna-bazalka a tmavy citron.Teraz davam vsetko nealko,kvoli kojeniu,je super ze obsahuje 0 percent alkoholu,cize u mna idu uz dlhsiu dobu.Z alka som mala najradsej Grep..
Pre mna citron baza mata najvacsia mnamka
😀
Cierna ribezla-levandula, ale mozem aj broskynu s bazalkou
Citron a broskyna bazalka
broskyna a bazalka a alko citron alebo grep 🙂
Levandula a citron mnam 😀
pijem všetky druhy, ale top je TMAVY CITRON 🙂
@matus_bazant jednoznačne sa vám podarilo citron báza máta
Práve som dopila citrón ale zbožňujem aj broskyňu ...mnaaaaaam🙋🏼♀️🍻 vyyyyhra by isto potešila ☺️👌
u nááás citroon 🙂
Jednoznacne citron,baza,mata👌
milujem citrón + baza + mäta
U nás baza a citrón
U nás citrón, báza, mäta😍
Jahoda-rebarbora.... až sa v obchode nazlostím, keď nemajú túto príchuť. 🙂

Pre mňa citron a levandula,manželovi chuti broskyňa