ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorá príchuť je najviac W0,0W? 😍
Nie je nič lepšie ako zapíjať letnú horúčavu osviežujúcim Radlerom 0,0%. Čo vy na to? Napíšte nám, ktorá nealko príchuť si získala vaše srdce. A nebojte sa priznať, ak sem-tam zhrešíte aj s niektorým z našich alko Radlerov. Každá príchuť sa počíta! ;)
Tri z vás odmeníme škatuľkou Radlerov podľa vlastného výberu. Na zdravie, dámy! 🙂
Naviac nám chutí 0,00% citrónový radler light, aj 6 ročnej dcérke veľmi chutí ! 🙂 a ochutnali sme aj novinku tmavý radler citrón nealko a veľmi príjemne sme zostali prekvapení na chuti, naozaj vynikajúca kombinácia! 🙂
Skusili sme už asi všetky príchute alko i nealko, ale naj za mňa citrón báza mäta🍻
@matus_bazant nase najoblubenejsie nealka su levandula a cierna ribezla a aj citron, baza, mata. A z alka povacsine len citron, baza, mata
Najviac mi chutí grapefruitová, mm limetková z Ciech. Ale ešte sme všetky neochutnali.
ja mam najradšej klasiku citron....ale ak som niekde na navšteve alebo vonku tak si dam ake je.....
U mna jednoznacne vyhrava levanduľa a cierna ribezla 🙂 pripadne este jahoda a rebarbora :P
U nás doma hlavne v lete, na grilovacky, počas horúcich letných dní je v obľube citrón, rebarbora. Veľmi chuti aj tmavý citrón.
My so štvorročnou dcérou najradšej broskyňa+bazalka a baza+mäta+citrón, mňááám. Hneď si dáme, keď prídeme zo škôlky 👍
Pre mňa je top citrón.. Klasika, vždy ma osvieži.. Nepohrdnem ani inými príchuť a i aby som mala zmenu, a môj top zo všetkých nápojov je radler... V tom som sa našla 🙂
Zbožnujem citrón aj 0,0 ale aj Alko😉😋
Ale boduje u nas aj Citrón,Baza,Mäta🍻
Ale aj tmavé Citrón je výborny vždy ho mám poruke ked sa griluje,opeká alebo varí Guláš🍺😋
@matus_bazant ja som zavislacka na Citron a Citron light...perfektne na leto pre tehotne, super chut a ziadne umele dochucovanie,,,co mne vyhovuje...

levanduľa a čierna ríbezľa, broskyňa a bazalka, citrón, baza a mäta a tiež samotné bylinky❤