ČARO,O BUDÚCNOSTI alebo aký Radler by vám chutil
Milé dámy, je tu osviežujúca ANKETA! Nám v Hurbanove pomaly dochádzajú nápady, na akých Radleroch by si ešte pochutili vaše maškrtné jazýčky. Prezraďte nám, o akých chutiach po večeroch snívate. Povoľte uzdu svojej fantázii a inšpirujte nás! Za dobré rady 3 z vás odmeníme 6-packom vašej obľúbenej príchuti.

Melón, citrón, mäta🙂
tmavý s lesným medom napríklad alebo tmavý s višňou ;)
sipkovy alebo brusnicovy
Medový 👌😊😊😊
Černica
Tekvica 🙂
Alebo taký Melón mnaaam
Makovy,kokosovy,figovy
Príchuť červenej moruše
existuje bezlepkovy?
Tmavy s visnou, svetly s rakytnikom, malinou...
med+lipa+citrón, alebo slivka+skorica mnam!
@matus_bazant Ahoj. Mám rada netradičné chute a zaujímavo chutí na jazyku pivo po jedle ochutenom čili paparičkami. Ja by som rada ochutnala nejakú limitku Radler s čili 😘
ahoj... ja som za jablkove, ribezlove,limetkamangomaracuja, zazvor-med🙂
mozno snad nejake ceresnove,hruskove alebo nieco s exotickym ovocim... trebars aj kokosove 🙂😘
a zabudla som....kludne moze byt aj melonovy 🙂
Mango, kaktus, kokos 😉😁
jablko, hruška, mäta😍
Slovenský Radler by mal mať aj chuť slovenskej ŽINČICE 😉
Ale teraz vážne, čo tak vyskúšať chuť medovice, či medu v kombináciách s ...
Napr. med/zázvor, med/citrón ...
A samozrejme aj niečo exkluzívne zo sveta, napr. taká KTO zmes, teda Koktejl Tropického Ovocia - Exclusive Tropical Beach.
Nejake abstraktne kreacie, ktore chutia 1/1000 ludi tomu by som sa vyhla... melon je fajn, ale zlty je prilis aromaticky a cele to zabije a clovek ochutna raz na pokus a uz ho to aj prejde, cerveny melon ano dobre, len to nezabit aby to nebolo prilis sladke a skombinovat idealne s niecim ako citron a mäta, ako sa robi klasicke piticko na leto, aspon teda u nas doma... Mne sa velmi paci kombinacia biela morusa a hruska, ten by bol neskutocny. Potom take klasiky ako Jablko+uhorka+zazvor, grapefruit+zlty melon (ked si s tym nedate pokoj xixi), pomaranc+mrkva, to su vsetko veci, co si ja davam do smoothies a chuti uzasne, zatial teda len s perlivou mineralkou, ale radler je proste radler...
VANILKA...
LIPA
KAVA☕
@matus_bazant Čo tak malina v kombinácii s nejakými bylinkami, napr. mäta 🙂
@mariacka všetky naše radlery 0,0% sú bezlepkové 👏 dávame ich testovať do externých laboratórií, aktuálne čakáme aj na výsledky noviniek Light a Tmavý Radler. Tieto informácie nájdeš aj na našom webe zlatybazant.sk, kde pri každom už otestovanom výrobku je uvedená info o lepku 😇 samozrejme, vždy je dobré skonzultovať to s lekárom, ak máš silné reakcie na lepok 🙂
@mariacka a viac info si prečítaj v článku od @matus_bazant 👍😉 https://www.modrykonik.sk/forum/dni-so-zlaty-bazant-radler-2/uzivajte-si-bezlepkov0-0/
Ananas a kokos
@matus_bazant bažant má tmavý radler? Ako to, že u nás nie je. Tmavý beriem od konkurencie. Od vás Topky bylinkové, najlepší je citrón baza mata... musím ten tmavý vycihat... S tmavým pivom by som dala aj granátové jablko, alebo morušu, alebo aj dule, limetky,...
Mango
tmavá čerešňa 😊
@matus_bazant Cervena ribezla ! 🙂
@petra_bazant 🙂dakujem tesim sa

Hruška by ma potešila ,ale ananás by bol tiež zaujímavý ,tiež by som.vyakusala sladké drievko🤗 a ani mandarínka by nebola zlá ani také ríbezle alebo mango to milujem ,možno by bolo zaujímavé že egreš 😎🤗🤗