icon

ČARO,O BUDÚCNOSTI alebo aký Radler by vám chutil

matus_bazant
Moderátor
14. jún 2018

Milé dámy, je tu osviežujúca ANKETA! Nám v Hurbanove pomaly dochádzajú nápady, na akých Radleroch by si ešte pochutili vaše maškrtné jazýčky. Prezraďte nám, o akých chutiach po večeroch snívate. Povoľte uzdu svojej fantázii a inšpirujte nás! Za dobré rady 3 z vás odmeníme 6-packom vašej obľúbenej príchuti.

ČARO,O BUDÚCNOSTI alebo aký Radler by vám chutil
katus1406
15. jún 2018

Hruška by ma potešila ,ale ananás by bol tiež zaujímavý ,tiež by som.vyakusala sladké drievko🤗 a ani mandarínka by nebola zlá ani také ríbezle alebo mango to milujem ,možno by bolo zaujímavé že egreš 😎🤗🤗

greta123
15. jún 2018

Melón, citrón, mäta🙂

jance333
15. jún 2018

tmavý s lesným medom napríklad alebo tmavý s višňou ;)

nexuska
15. jún 2018

sipkovy alebo brusnicovy

suf
15. jún 2018

Medový 👌😊😊😊
Černica
Tekvica 🙂

sabusik321
15. jún 2018

Alebo taký Melón mnaaam

vanilia85
15. jún 2018

Makovy,kokosovy,figovy

majika
15. jún 2018

Príchuť červenej moruše

mariacka
15. jún 2018

existuje bezlepkovy?

katy31
15. jún 2018

Tmavy s visnou, svetly s rakytnikom, malinou...

zuzu097
15. jún 2018

med+lipa+citrón, alebo slivka+skorica mnam!

cokii
16. jún 2018

@matus_bazant Ahoj. Mám rada netradičné chute a zaujímavo chutí na jazyku pivo po jedle ochutenom čili paparičkami. Ja by som rada ochutnala nejakú limitku Radler s čili 😘

cupakabricka
16. jún 2018

ahoj... ja som za jablkove, ribezlove,limetkamangomaracuja, zazvor-med🙂
mozno snad nejake ceresnove,hruskove alebo nieco s exotickym ovocim... trebars aj kokosove 🙂😘

cupakabricka
16. jún 2018

a zabudla som....kludne moze byt aj melonovy 🙂

deli06
16. jún 2018

Mango, kaktus, kokos 😉😁

greta123
16. jún 2018

jablko, hruška, mäta😍

vladota3
16. jún 2018

Slovenský Radler by mal mať aj chuť slovenskej ŽINČICE 😉
Ale teraz vážne, čo tak vyskúšať chuť medovice, či medu v kombináciách s ...
Napr. med/zázvor, med/citrón ...
A samozrejme aj niečo exkluzívne zo sveta, napr. taká KTO zmes, teda Koktejl Tropického Ovocia - Exclusive Tropical Beach.

anjelicek26
16. jún 2018

Nejake abstraktne kreacie, ktore chutia 1/1000 ludi tomu by som sa vyhla... melon je fajn, ale zlty je prilis aromaticky a cele to zabije a clovek ochutna raz na pokus a uz ho to aj prejde, cerveny melon ano dobre, len to nezabit aby to nebolo prilis sladke a skombinovat idealne s niecim ako citron a mäta, ako sa robi klasicke piticko na leto, aspon teda u nas doma... Mne sa velmi paci kombinacia biela morusa a hruska, ten by bol neskutocny. Potom take klasiky ako Jablko+uhorka+zazvor, grapefruit+zlty melon (ked si s tym nedate pokoj xixi), pomaranc+mrkva, to su vsetko veci, co si ja davam do smoothies a chuti uzasne, zatial teda len s perlivou mineralkou, ale radler je proste radler...

lulica
16. jún 2018

VANILKA...

lulica
16. jún 2018

LIPA

lulica
16. jún 2018

KAVA☕

zulinka23
16. jún 2018

@matus_bazant Čo tak malina v kombinácii s nejakými bylinkami, napr. mäta 🙂

petra_bazant
Moderátor
16. jún 2018

@mariacka všetky naše radlery 0,0% sú bezlepkové 👏 dávame ich testovať do externých laboratórií, aktuálne čakáme aj na výsledky noviniek Light a Tmavý Radler. Tieto informácie nájdeš aj na našom webe zlatybazant.sk, kde pri každom už otestovanom výrobku je uvedená info o lepku 😇 samozrejme, vždy je dobré skonzultovať to s lekárom, ak máš silné reakcie na lepok 🙂

petra_bazant
Moderátor
16. jún 2018
angelina1003
16. jún 2018

Ananas a kokos

ukulela
16. jún 2018

@matus_bazant bažant má tmavý radler? Ako to, že u nás nie je. Tmavý beriem od konkurencie. Od vás Topky bylinkové, najlepší je citrón baza mata... musím ten tmavý vycihat... S tmavým pivom by som dala aj granátové jablko, alebo morušu, alebo aj dule, limetky,...

anka2103
16. jún 2018

Mango

angelheart
16. jún 2018

tmavá čerešňa 😊

domculik
16. jún 2018

@matus_bazant Cervena ribezla ! 🙂

mariacka
16. jún 2018

@petra_bazant 🙂dakujem tesim sa