icon

SÚŤAŽ, KTORÁ OSVIEŽI: Vyhraj víkend v prírode!

matus_bazant
Moderátor
11. jún 2018

Milé dámy, čo keby ste na chvíľu hodili starosti za hlavu? Oddýchnite si vysoko pri oblakoch v lone nedotknutej tatranskej prírody. Máme pre vás C0,0L súťaž o víkendový pobyt pre dvoch (alebo pre celú rodinu) vo Vysokých Tatrách. Čaká na vás vysokohorská romantika v krásnom hoteli Sliezsky dom aj dobrá turistika v jeho okolí.

Pošlite nám fotku alebo video, kedy a kde si najradšej vychutnávate svoj obľúbený Radler 0,0%, a ste automaticky v hre!

Žrebujeme celkovo 7 šťastlivcov, pre ktorých máme pripravené skvelé ceny:

1x víkendový pobyt v hoteli Sliezsky dom vo Vysokých Tatrách
1x 150 Radlerov 0,0% na celé leto + bežecké tričko
5x darčeková škatuľka s Radlermi 0,0% + bežecké tričko

Súťaž trvá do 17. 6. 2018!

Pravidlá súťaže nájdete tu: https://goo.gl/FDJMaA

SÚŤAŽ, KTORÁ OSVIEŽI: Vyhraj víkend v prírode!
Strana
z5
agentka017
15. jún 2018

Somnou v posteli “náhrada” za muža 🤣🤣🤣

jankafrencelova
15. jún 2018

Doma momentalne mam tento 😊 ale broskyna-bazalka je 🔝👌 ten milujem 😁

sebi123
15. jún 2018

Užívam si to "ticho", kým deti spia 😁

victoria021
15. jún 2018

@matus_bazant U nás začína chystacka na radler párty.Nam najlepšie chutí s priateľmi,leto,terasa,slniecko...teraz síce není ale nám to nevadí🤔Teraz by sme ocenili,keby bol radler v sudku,ale zase by naši kamoši nemali toľko chutí na výber😁Uvidíme koľko dneska padne plechoviek a zajtra s deťmi z nich tvoríme aby sme sa zapojili do vašej ďalšej kreatívnej úlohy. ......takže musia vypiť všetkoooo😁😂

petulka1987
15. jún 2018

Dúfam, že mu nezoberú vodičák 🙂 fanúšik už od malička 🙂

igiana
15. jún 2018

Najlepsie mi chuti v našej zahrade 😊

sabusik321
15. jún 2018

O chvíľu budem pani, takze zarezávam 🙂 light aby som do šiat nepreberala a nealko aby som rovno lepila 😂

greta123
15. jún 2018

V našej krásnej prírode na prechádzke.

xenicka13
15. jún 2018

V noci doma ked vsetci spia😂 Prave je 23.03 a idem na tooo

curcuma
15. jún 2018

Vždy, keď prídeme k babke na záhradku,
s radlerom si urobíme tú správnu pohodku,
lesné jahody a v nich obľúbený radler leží,
víkendový pobyt nech práve k nám beží 😉.

zulinka23
16. jún 2018

@matus_bazant Zlatý bažant radler si radi s mojou rodinkou vychutnáme kdekoľvek a kedykoľvek, ale počas slnečných dní máme naň väčšiu chuť. No za posledné dva roky je nápojom č. 1 pri výstavbe nášho domčeka, chodia nám pomáhať väčšinou šoféri a radler je pivko, ktoré uhasí smäd, osvieži a je veľmi obľúbený. Pri každom väčšom nákupe nesmie chýbať v našom nákupnom vozíku a pri tom najbližšom určite vyskúšame aj Vašu novinku tmavý radler. Keď si otvoríme plechovku občas sa ujde aj nášmu 4 ročnému synčekovi, ktorému tiež veľmi chutí 🙂

hela_tn
16. jún 2018

Momentakne si uzivame s Bazanom takyto krasny vyhlad na Krivan🙂jasne,ze bol s nami aj na ture!

lubenka79
16. jún 2018

po praci ... konecne oddych a uzasnyyy vyhlad 😍

baraja
16. jún 2018

S manželom na turistike 😉

farenka
16. jún 2018

Najradsej si ho vychutname vecer s manzelom vo dvojici ked sa nam uz podari uspat tych nasich drobcov

katiiik
16. jún 2018

@matus_bazant Môj obľúbený radler si rada vychutnám vždy po náročnom dni na svojom balkóne 🙂 tak nazdravie!

aadrika
16. jún 2018

@matus_bazant Najradsej si Radler Zlaty bazant vychutnavam takto 😀 deti sa hraju v gulickovom bazene, ze o nich ani nevieme a ja si kizem v klude vypit Radlera 😀 A potom skocit za nimi do guliciek 😀

luciasabova
16. jún 2018

najcastejsie pri kocikovani, len musim byt opatrna - staci chvilka nepozornosti a

sabusik321
16. jún 2018

Doma ❤️❤️❤️

vonava007
17. jún 2018

@matus_bazant po dobrej praci ako napr.kosenie travy to ti poviem Radler len tak zasyči 🙂

terey
17. jún 2018

Dieta santi. Mama ma pauzu... ale kam zmyzlo dieta?

monicka9
17. jún 2018

Doma na balkóne počas obedného spánku mojich detí je radler citrón moje osvieženie, môj relax😍🍻🍋🍋🍋

katarinka26
17. jún 2018

Ja si w0,0w rada vychutnam kdekolvek, dolezite je len, aby bol vychladeny, dnes v Malych Karpatoch v Slnecnom udoli.

kika52621
17. jún 2018

Nasa dnesna pohoda s radler citron 🙂

zoizoi
17. jún 2018

Môj obľúbený radler citrón si najradšej vychutnávam v prírode. 🌲🌳🌿 Vezmem so sebou na prechádzku psíka, do ruksačika radler, sadnem si hore na kopec a vychutnávam ten pokoj, pekný výhľad a radler. 😊 Dokonalá pohoda. 👍

cevrik5
17. jún 2018

Najlepsie vychutnam ked baby spia, s vylozenymi nohami na stole.. a uz ma caka 🙂

Strana
z5