SÚŤAŽ, KTORÁ OSVIEŽI: Vyhraj víkend v prírode!
Milé dámy, čo keby ste na chvíľu hodili starosti za hlavu? Oddýchnite si vysoko pri oblakoch v lone nedotknutej tatranskej prírody. Máme pre vás C0,0L súťaž o víkendový pobyt pre dvoch (alebo pre celú rodinu) vo Vysokých Tatrách. Čaká na vás vysokohorská romantika v krásnom hoteli Sliezsky dom aj dobrá turistika v jeho okolí.
Pošlite nám fotku alebo video, kedy a kde si najradšej vychutnávate svoj obľúbený Radler 0,0%, a ste automaticky v hre!
Žrebujeme celkovo 7 šťastlivcov, pre ktorých máme pripravené skvelé ceny:
1x víkendový pobyt v hoteli Sliezsky dom vo Vysokých Tatrách
1x 150 Radlerov 0,0% na celé leto + bežecké tričko
5x darčeková škatuľka s Radlermi 0,0% + bežecké tričko
Súťaž trvá do 17. 6. 2018!
Pravidlá súťaže nájdete tu: https://goo.gl/FDJMaA

@matus_bazant U nás začína chystacka na radler párty.Nam najlepšie chutí s priateľmi,leto,terasa,slniecko...teraz síce není ale nám to nevadí🤔Teraz by sme ocenili,keby bol radler v sudku,ale zase by naši kamoši nemali toľko chutí na výber😁Uvidíme koľko dneska padne plechoviek a zajtra s deťmi z nich tvoríme aby sme sa zapojili do vašej ďalšej kreatívnej úlohy. ......takže musia vypiť všetkoooo😁😂
@matus_bazant Zlatý bažant radler si radi s mojou rodinkou vychutnáme kdekoľvek a kedykoľvek, ale počas slnečných dní máme naň väčšiu chuť. No za posledné dva roky je nápojom č. 1 pri výstavbe nášho domčeka, chodia nám pomáhať väčšinou šoféri a radler je pivko, ktoré uhasí smäd, osvieži a je veľmi obľúbený. Pri každom väčšom nákupe nesmie chýbať v našom nákupnom vozíku a pri tom najbližšom určite vyskúšame aj Vašu novinku tmavý radler. Keď si otvoríme plechovku občas sa ujde aj nášmu 4 ročnému synčekovi, ktorému tiež veľmi chutí 🙂
@matus_bazant Môj obľúbený radler si rada vychutnám vždy po náročnom dni na svojom balkóne 🙂 tak nazdravie!
@matus_bazant Najradsej si Radler Zlaty bazant vychutnavam takto 😀 deti sa hraju v gulickovom bazene, ze o nich ani nevieme a ja si kizem v klude vypit Radlera 😀 A potom skocit za nimi do guliciek 😀
@matus_bazant po dobrej praci ako napr.kosenie travy to ti poviem Radler len tak zasyči 🙂

Somnou v posteli “náhrada” za muža 🤣🤣🤣