Súťaž: N0,0vá príchuť!
Naša kampaň sa pomaly prehupuje do druhej polovice. Treba uznať, že zatiaľ ste boli úplne fantastické a poctivo ste nás zásobovali zaujímavými tipmi, receptami a radami, pričom za každú jednu vám veľmi pekne ďakujeme.
V Hurbanove by sme radi vedeli, aká nová príchuť Radlera by vás v budúcnosti určite potešila. Napíšte nám do komentára jednu ingredienciu alebo kombináciu viacerých a môžete od nás získať nádielku nula nuliek.

Jasmínové..ja som také pivo pila na Bali a snaď najlepšie 🍺 aké som kedy pila 😁 bolo úplne jemnučké , mierne sladké také "ženské" pivo 😊
Lesné ovocie
Melón alebo zázvor by mohol byť zaujímavý v kombinacii s pomarančom 🙂
Zazvorova
marhulova, davnejsie som ochutnala taku prichut v madarsku a bola mnam... 🙂
žltý melón s marhuľou
A čo tak HRUŠKA alebo SLIVKA 🙂
Nooo ja by som rada vyskusala napr. prichut melon 🍉 alebo materina duska,citron🍋,karamel ...mnaam to by bola podla mna super kombinacia ☺
Možno pomaranč by bol súpeeeer
@matus_bazant cez leto ma potesia hlavne svieze chute, citrusove ovocie...takze citrony, limetky... no a v kombinacii s bylinkami jasnacka, medovka,mata...
Limetka s mätou 😍
Jednoznačne zázvor <3
Ananás
U mňa tiež vyhráva zázvor. Ale zatiaľ mi najviac chutí citrón....vyskúšala som všetky príchute ale TOP je citrón. Ale možno na trh príde nová príchuť, ktorá tento citrón porazí 🙂
Malinová príchuť
Melón a hruška ❤
Ahojte. Ja by som strašne uvítala príchuť "mango."
Lesná zmes ovocia..... Hrozno.... Maliny...
mandarinka
Ten melón znie zaujímavo a mňa by potešilo pomelo v nejakej kombinácii či už s bylinkou alebo ďalším ovocím 🙂
mangooooo alebo tiez zlty melon ❤️
Melon&mata alebo cernicove cierne 🙂
@matus_bazant hm jablko môže byť zaujímavá príchuť 🤔😁🍎🍏
a co tak cucoriedka? 😋
Mango limetka 🤔
Čučoriedka s mätou. 😍 alebo červený melón ❤
Broskyňa, žltý melón, citrón🙂😍😉
Limetka a mäta

Limetka a mata