Súťaž: N0,0vá príchuť!
Naša kampaň sa pomaly prehupuje do druhej polovice. Treba uznať, že zatiaľ ste boli úplne fantastické a poctivo ste nás zásobovali zaujímavými tipmi, receptami a radami, pričom za každú jednu vám veľmi pekne ďakujeme.
V Hurbanove by sme radi vedeli, aká nová príchuť Radlera by vás v budúcnosti určite potešila. Napíšte nám do komentára jednu ingredienciu alebo kombináciu viacerých a môžete od nás získať nádielku nula nuliek.

cernica s materinou duskou
Zazvorove pivo....to je lahodka 😉
lesná jahoda
Červený pomaranč
Hruška, prípadne jablko/hruška
Káva. Na SK ešte nerobí nikto, pokiaľ viem. Prajem všetko dobré, nech sa darí aspoň tak ako doteraz. Idem si jedno otvoriť, narobili ste mi chute ;)
@matus_bazant mmmmm potešila by broskyňova priiichuuuut 😋 mmmm.. Už teraz sa teším 🙏
Ja by som rada ochutnala granátové jablko, alebo citrón s medovkou
Broskyna - bazalka 😁😁😁 viem, ze tu uz raz bola, ale strasne mi chyyyyyyyba!!! A myslim, ze by nebola zla ani prichut limetka - mata.
Jahody a mäta
Mango
Velmi zaujimave by bolo spojenie chuti materina duska+ citron
uhorka-mäta🌜🙂
uhorka-aloe vera🌜🙂
Medovka a zlty melon
Jablko so skoricou
Toľko tipov 🙂 Paráda! 🙂
@matus_bazant materina dúška, šalvia, alebo aj ríbezľa a moruša . by boli mňam ;)
Hmm možno taká pitahaya by bola fajn príchuť alebo melón s aloe vera
Pomaranč
melon🍉
@matus_bazant zeleny caj
Nieco ako prichut vianocneho puncu bez alk. skorica pomaranc jablko vsetko co k tomu patri ako limitovka k vianociam 🙂
Morusa
Mango alebo melón, také letné príchute 😉
Jahoda, pomaranč
Ani prichuť s konope siatou 🌱 by nebola na škodu 🤭 určite už len kvoli ilustracii by bol veľky zaujem 👍🤣
Melón? 😘
@matus_bazant
U nas stále najviac fičí radler baza, ale taký ananás, mojito alebo pomaranč by mohol byť tiež zaujímavý 🙂

Chcelo by to konečne niečo prelomové, lebo životný cyklus akéhokoľvek radlera s ovocím je už v druhej polovici, birell cola bol podľa mňa dobrá trefa.. alebo čo tak to mojito radler aj s kvapkou bieleho rumu, alebo niečo na ten spôsob - niečo nečakané