Súťaž: N0,0vá príchuť!
Naša kampaň sa pomaly prehupuje do druhej polovice. Treba uznať, že zatiaľ ste boli úplne fantastické a poctivo ste nás zásobovali zaujímavými tipmi, receptami a radami, pričom za každú jednu vám veľmi pekne ďakujeme.
V Hurbanove by sme radi vedeli, aká nová príchuť Radlera by vás v budúcnosti určite potešila. Napíšte nám do komentára jednu ingredienciu alebo kombináciu viacerých a môžete od nás získať nádielku nula nuliek.
Káva. Na SK ešte nerobí nikto, pokiaľ viem. Prajem všetko dobré, nech sa darí aspoň tak ako doteraz. Idem si jedno otvoriť, narobili ste mi chute ;)
@matus_bazant mmmmm potešila by broskyňova priiichuuuut 😋 mmmm.. Už teraz sa teším 🙏
Broskyna - bazalka 😁😁😁 viem, ze tu uz raz bola, ale strasne mi chyyyyyyyba!!! A myslim, ze by nebola zla ani prichut limetka - mata.
Nieco ako prichut vianocneho puncu bez alk. skorica pomaranc jablko vsetko co k tomu patri ako limitovka k vianociam 🙂
Ani prichuť s konope siatou 🌱 by nebola na škodu 🤭 určite už len kvoli ilustracii by bol veľky zaujem 👍🤣
@matus_bazant
U nas stále najviac fičí radler baza, ale taký ananás, mojito alebo pomaranč by mohol byť tiež zaujímavý 🙂

Chcelo by to konečne niečo prelomové, lebo životný cyklus akéhokoľvek radlera s ovocím je už v druhej polovici, birell cola bol podľa mňa dobrá trefa.. alebo čo tak to mojito radler aj s kvapkou bieleho rumu, alebo niečo na ten spôsob - niečo nečakané