icon

Suťaž: Vyhrajte skrášľovací víkend

matus_bazant
Moderátor
12. aug 2019

Milé dámy,

zatvorte na chvíľu oči a predstavte si nasledujúci scenár. Ležíte na príjemnom mieste s vyloženými nohami a každodenné starosti sa vás netýkajú. Konečne môžete vypnúť a dopriať svojej tvári, telu a vlasom starostlivosť ako v bavlnke. Skrátka, odpočívate a nechávate svoju prirodzenú krásu rozkvitnúť.

Doprajte si presne takýto zážitok vďaka našej súťaži o wellness beauty pobyt pre dvoch. Čaká na vás množstvo relaxačných a skrášľovacích procedúr, ktoré rozmaznajú nielen vašu telesnú schránku, ale aj dušu. A to všetko v krásnom 4-hviezdičkovom Hoteli Salamandra v srdci Štiavnickych vrchov.

Pošlite nám fotku, ako si najradšej vychutnávate ktorýkoľvek Zlatý Bažant Radler 0,0%, a automaticky ste v hre. Žrebujeme 7 víťaziek, ktoré môžu získať tieto ceny:

• 1x wellness skrášľovací víkend pre 2 osoby v hoteli Salamandra
• 1x nádielka 150 Radlerov 0,0% na celé leto + balíček prírodnej kozmetiky
• 5x darčekové balenie Radlerov 0,0%

Súťaž trvá do 18. 8. 2019!

Pravidlá súťaže nájdete tu: https://bit.ly/2YVPVXu

Suťaž: Vyhrajte skrášľovací víkend
katkami2
12. aug 2019

Tak s bruskom si vychutnavame vlastne odzaciatku 😍

neli123
12. aug 2019

Na záhradke s Bažantom 😘

petulda333
12. aug 2019

Musim sa priznat,ze pivo milujem a v lete si ho vzdy rada dam a nepotrebujem ani ziadnu extra prilezitost. Ked sa prvykrat objavil radler,moja dusa zajasala. Potom som otehotnela a nealko radler som velmi ocenila a som zan vdacna aj teraz ked kojim. A kedze uz mam deticky,cely den na nohach,tak pre mna top prilezitost dat si vychladeny radler je tato. Vecer si napustat vanu plnu vody a peny a v nej si vychutnam radler Zlaty bazant. Dokonala kombinacia na oddych a nabratie novych sil. Skoda,ze sa mi to podari len raz za tyzden 😐

bibyke
12. aug 2019

Dnes sme sa boli kupat a unavena som viac ako deti ,takze relax s tmavym citronikom padne takto na vecer vhod 😊

petronelak
12. aug 2019

Moj verny spolocnik nielen doma ale i na dovolenku somnou cestoval zlaty bazant radler 0% proste moja zachrana ❤️

saba2012
12. aug 2019

Najradšej vychutnávam radler večer pri TV, keď už deti zalahnu a mám relax 😁 🍻

7285lucia
12. aug 2019

Pri baleni na dovolenku

05ada
12. aug 2019
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

Super sutaz,
takto sa uz po roky balime k vode, milovane deti a milovany RADLER.👍😍

maryon1
12. aug 2019

@michal_neuschl myslim,ze nielen my cyklisti ho milujeme ❤ aj soferi, aj nesoferi, no vsetci skratka... prichuti je vela, kazdy si najde tu svoju 🍻

nikolurbanska
12. aug 2019

Najradšej si dám radler v kľude(keď som si dala radler vonku s krpcom nebolo to ono, kým si zmyslel že si ide konečne sadnúť do kočika radler bol bez bubliniek🤔😁 ) keď uložím krpca, zoberiem si knižku, radler a hneď mám krajší večer👌

matus_bazant
autorModerátor
12. aug 2019

@bibyke A ešte aj lak na nechty k nemu ladí :D

klamarka5
12. aug 2019

Najradsej vecer s vylozenymi nohami, ked uz nic nemusim 👌🍻

matus_bazant
autorModerátor
12. aug 2019

Som prekvapený, že koľko z vás má doma originálny pohár Zlatý Bažant 🙂 Sa priznajte ako ste k nim prišli 😂😉🙈

klamarka5
12. aug 2019

@matus_bazant tento konkretne sa nachadzal v krabici s dalsimi bazantovymi kamaratmi u sucasneho zamestanavatela v kuchynke 😂 niekto chcel potesit ostatnych kolegov, asi ma kontakty v heinekene ☺️

matus_bazant
autorModerátor
12. aug 2019

@klamarka5 Tak to sme radi :D

deli06
12. aug 2019

Najradšej Radler vychutnávam večer, keď už deti spia 🙂

nocky
12. aug 2019

Zial foto nemam, lebo uz rok si ziadneho Bazanta dopriat nemozem. "Ziskala" som (ani presne neviem za co 🙂) celiakiu. Takze cakam a cakam kedy sa na trhu objavi prvy bezlepkovy radler (nealko aj alko). Zatial som ziadny neobjavila 😑

bibyke
12. aug 2019

@matus_bazant 😄😄😄 Fiha,aky si detailista,ale fakt maš pravdu😉🤭

mirka6661
12. aug 2019

Najlepsie si ho vychutnam, ked po celom dni konecne padnem do postele aj s chipsami 😆😆

nancy666
12. aug 2019

@katkami2 držím päste nech všetko dobre dopadne 👍🏼

zuzanapd1
12. aug 2019

@matus_bazant vďaka

pepeja
12. aug 2019

Aj maličkému v brušku veľmi chuti 😀😀

barus26
12. aug 2019

@matus_bazant
Radler to je naša jednička,
má ho rada každá “koníkovská” mamička.
Ja som si ho naplno ukotvila k srdcu,
s ním ma aj manžel vždy vytiahne z trucu.
Citrónová príchuť je pre mňa tá najlepšia,
vždy keď ho nemajú v obchode ma vydesia.
Višna, jahoda, levanduľa,to je naše nealko
keď je akcia je to pre mňa vždy veľké prekvapko.
Idem do obchodu a nakúpim ho veľa,
potom to domov donesiem ledva.
Ten náš radler to je veľká paráda,
keď vidím tú plechovku hneď ma ovláda.
Otváram si jedno teraz v noci,
a už ho držím vo svojej ruke, vo svojej moci.
A tak Vám prajem nazdravie,
veď s radlerom aj chorý vyzdravie. 🍻

matus_bazant
autorModerátor
12. aug 2019

@barus26 Paráda 🙂 Aj s básničkou, ďakujem pekne 🙂 ❤️

katkami2
13. aug 2019

@nancy666 dakujem velmi pekne, moc si to vazim 😊😚

zadda1
13. aug 2019

Raz sme boli s mužom na bicykloch a hovorím mu, že mám chuť na ovocie. Tak ma zaviedol k jednému penziónu a hovorí: "Tu si sadni na lavičku a čakaj." Tak som čakala a rozmýšľala, či si išiel vypýtať jablko, či čo. No a on doniesol parááádny, tak správne vychladený citrónový Radler!!!!! Ja som sa do neho vtedy snáď znova zaľúbila! Ako on "vycítil" :D čo ja práve potrebujem?! Ten Radler ma vtedy tááák uspokojil, že na to nikdy nezabudnem!!!

victoria021
13. aug 2019

U nás každý rok bláznivé leto so zlatým bazantom😁ja to mam miesto enegy drinku a verte že to potrebujeeeem😁 ako sa vraví dobiť baterky😉Len niekedy by som chcela vedieť na com fičia oni???? 😁😁😅😁Ú nás stala zásoba zlatého bažanta alko, nealko...... A manžel zase nedá dopustiť na flaskove sklenené povie ze to úplne inak chuti ako z plechovky a mne je jednoooo len nech je😆😘

miradaa
13. aug 2019

@matus_bazant tak uplne super. Citala som ze tmave pivo je zdrave 😁 tak teraz to bude moja topka 😉

michal_neuschl
Moderátor
13. aug 2019

@nocky Ahoj nocky, neviem v ako štádiu je tvoja celiakia, ale možno mám pre teba dobrú správu. 🙂 😇

Naše radlery Zlatý Bažant sme testovali v minulom roku vo Výskumnom ústave pivovarníckom a sladovníckom v Českej republike a tiež aj v akreditovanom laboratóriu v Nových Zámkoch.

Verím, že ťa poteší informácia, že všetky radlery značky Zlatý Bažant spĺňajú legislatívne podmienky pre označenie “bezglutenovy” – teda obsahujú menej ako 20 mg gluténu na kg.

Jačmeň musíme na našich produktoch označovať ako alergén kvôli platnej legislatíve. Lepok ktorý sa nachádza v jačmeni pozostáva predovšetkým z dvojice bielkovín - gliadinu a gluteninu. V procese varenia piva sa bielkoviny vyzrážajú a následne odstránia v tzv. vírivej kadi... Po perfmentácií (kvasení) a ležaní sa pivo ešte filtruje, pričom filtrácia odstráni z piva jemne zákaly spôsobene pivovarskými kvasnicami či už pominanymi bielkovinami. Pravé preto naše Radlery a piva spĺňajú limit pre označenie "bezglutenovy" alebo, aj keď sa pri ich výrobe pozýva surovina, ktorá gluten obsahuje.

Spotrebiteľom, ktorí sú celiatici alebo majú gluténovú intoleranciu odporúčame, aby si konzumáciu Radleru odkonzultovali so svojim ošetrujúcim lekárom. Rovnako odporúčame, aby začínali s menšími dávkami a sledovali reakcie svojho tela...

matus_bazant
autorModerátor
13. aug 2019

@victoria021 Až na ten Steiger paráda 😂 😂 😂 😅