icon

Suťaž: Vyhrajte skrášľovací víkend

matus_bazant
Moderátor
12. aug 2019

Milé dámy,

zatvorte na chvíľu oči a predstavte si nasledujúci scenár. Ležíte na príjemnom mieste s vyloženými nohami a každodenné starosti sa vás netýkajú. Konečne môžete vypnúť a dopriať svojej tvári, telu a vlasom starostlivosť ako v bavlnke. Skrátka, odpočívate a nechávate svoju prirodzenú krásu rozkvitnúť.

Doprajte si presne takýto zážitok vďaka našej súťaži o wellness beauty pobyt pre dvoch. Čaká na vás množstvo relaxačných a skrášľovacích procedúr, ktoré rozmaznajú nielen vašu telesnú schránku, ale aj dušu. A to všetko v krásnom 4-hviezdičkovom Hoteli Salamandra v srdci Štiavnickych vrchov.

Pošlite nám fotku, ako si najradšej vychutnávate ktorýkoľvek Zlatý Bažant Radler 0,0%, a automaticky ste v hre. Žrebujeme 7 víťaziek, ktoré môžu získať tieto ceny:

• 1x wellness skrášľovací víkend pre 2 osoby v hoteli Salamandra
• 1x nádielka 150 Radlerov 0,0% na celé leto + balíček prírodnej kozmetiky
• 5x darčekové balenie Radlerov 0,0%

Súťaž trvá do 18. 8. 2019!

Pravidlá súťaže nájdete tu: https://bit.ly/2YVPVXu

Suťaž: Vyhrajte skrášľovací víkend
Strana
z5
martina374
16. aug 2019

Tak, ktorý si dnes dááám? 🙂 zapnem počítač, pustím dobrý film a ide sa relaxovat s bažantom 👏

danusa63
16. aug 2019

Toto sú moje najväčšie piatkové kámošky 🙂

blbovina
16. aug 2019

Najradšej si ho vychutnám, keď moji traja syncekovia spinkaju a môžem si užívať chvíľku pre seba.

bandurka1979
16. aug 2019

Aj s pivkom môže byť romantika

norikk
17. aug 2019

Ja môžem len keď malinká spí 😍

onmaria
17. aug 2019

Toto je náš momentálny dedinský režim..preto by ma neskutočne potešilo vyložiť si nohy a relaxovať..
Dedinské spratavanie dreva 😂😂😂 a radler musí byť samozrejme 😂👍 momentka 😂

martinka2005
17. aug 2019

Zlatý Bažant Radler 0,0% si najradšej vychutnávam v takýchto teplých dňoch keď si na pár minút môžem vyložiť nohy a osviežiť sa pokiaľ spia moje milované detičky 😘😘

manee
17. aug 2019

Pre mňa je to relax, lebo nemusím všade stále behať za drobcom. Každá zmena je relax...

mozebuc
17. aug 2019

Dojčiaca na oslave 😅

eny1
17. aug 2019

Na výlet si pribalíme Zlatý bažant radler ,príjemne osvieži 😄🌞

1kriosa1
17. aug 2019

Ahojte 😊 my si Radlera Zlatý Bažant vychutnávame celé leto - na kúpalisku, na výlete, pri grile alebo ako na foto - na pikniku😊 ja si doprajem citronového Radlera Zlatý Bažant , manžel Zlatý Bažant '73 a dcérka čajík ..no, každý podľa zásluh 😁👍🏻 štrng a na zdravie 😊🍻

majik66
17. aug 2019

Pokojnu rybacku narusilo otvorenie plechovky Radlera...tak by som nazvala tuto fotku.
ALE ano vychutnala by som si ho naplno, ako stale.
Bol to moj posledny, bola to moja zaloha, kedze v tychto dnoch je akosi viac ziadany...
Bolo to tazke, verte mi velmi tazke podelit sa s nim...podelit? 🤔Keby len to 😑darovat ho 😆 Ale niee...Bolo to trosku inak.
U nas chlapi piju vacsinou klasicke piva a my zeny my doslova milujeme TIETO radlery...kedze sa akosi rychlo pominali, jeden zostal, tak som si ho zobrala na rybacku 😀 Moj tatino ,,dedo,, si chcel dat len glg🤪ochutnat tu podla jeho slov ,, limonadku,, ktoru pijeme a skoncilo to par glgmi a nakoniec stiahol plechovku a to sa asi ani sam nenazdal 🙈tak som dnes zostala bez, ale s dobrym pocitom, ze ,,dedovi,, tatovi chutila ta ,, nasal limonadka,,
To bolo nasa dnesna mila prihoda...Sice som si ho neuzila...ale za dobry pocit to stalo 🤣este, ze cestou domov mame obchod😎😎😎 a znova doplnene zasoby 😁 NaZdraVie

curcuma
17. aug 2019

Na záhradke som ja veľmi rada,
vychutnávať si tam Zlatý bažant radler je paráda,
light verziu tú ja môžem,
tou môjmu telu pomôžem 🙂,
a dosť bolo leňošenia na hojdačke,
bežím pridať ruku k našej oberačke,
drienok máme plno na strome aj pod ním,
a ja teraz nelením,
dobrý tip na príchuť Vám touto cestou poradím 🙂

esperanka
17. aug 2019

Nestihla som si ho vychutnat. Priatel ho stihol vypit skor, ako som si mobil nabila. 😆😁👍

curcuma
17. aug 2019

a ešte foto som zabudla pripojiť 😲

anickai
17. aug 2019

Relax s pivami a cukrovou vatou.

martina075
18. aug 2019

Aj keď sa malej nechce ísť na svet môžem si pochutnať 🤣

veronikaros
18. aug 2019

Na výlete a momentálne v spoločnosti sv. Václava v Prahe 🙂

ewwe
18. aug 2019

Ja a moja zaslúžená odmena po kvetovej brigáde u nasej babky

krokodilkajmanka
18. aug 2019

Na záhrade u babičky, toľko vecí deje sa... Milujem chvíle u rodičov, jedno dieťa si zoberie moja mama, druhé otec a ja môžem relaxovať 😍

helen11
18. aug 2019

Večer, keď deti spia, teraz cez leto je to kľudne po 10 tej večer, otvorím chladničku a "ON" ma tam čaká 🙂 a je len môj 💗 chvíľka pokoja...
A potom začne jedno dieťa plakať...

jamelovka
18. aug 2019

Verný spoločník pri pobyte v prírode 🌳🌲 a odmena po celodennom behaní za krpcom 😊😊

drdrdr
18. aug 2019

Drink po večeri na terase pripravený 😍

slavuska237
18. aug 2019

Môj muž asi bol tu na fóre a čítal aké je pivo dobré na krásu 😂 šampanské sa strieka na víťazov , aj ja som víťaz, že to s týmto mojím ťahám uz 9rokov. Veľmi som chcela dáku origo foto s pivkom do súťaže ale žiaľ nemal záujem a ja čas keďže sme chystali oslavu pre 50 ľudí. Zrazu ma volá ,že sa ideme fotiť.Ano bolo mi to divné ale dnes ma už prekvapil aj darčekom (nedostala som ani metlu ani osviežovač do wc,KONEČNE)takže som poslúchla. Tak ma postavil do kríkov a zrazu plesk😂😂😍 môj krásny overal je pokrstený 😂😂😂ale za tú foto mu ruky nohy pobozkam.

adel47
18. aug 2019

Vychutnávam pri sporte😉

audi321
18. aug 2019

Po pracovných dňoch večer stále čapované 😊

Strana
z5