ANKETA: Milovníčky grepových radlerov SEM!!!
Patríte medzi tých, ktorí majú radi osvieženie s vyššou horkosťou? Milujete pivo, tonic a na grapefruity a na grepové radlery nedáte dopustiť? Tak ste tu správne... Patríte medzi výnimočnú skupinu spotrebiteľov a ja by som sa chcel o vás dozvedieť viac. 😉
Zodpovedzte na niekoľko našich otázok a trom z vás pošleme nádielku vášho obľúbeného radleru. Všetky odpovede sú správne, takže ak máte radi konkurenčnú značku - nebojte sa, zo žrebovania vás nevyradíme 🙂 🙂 😀
1. Čo máte na grepových radleroch najradšej? "Dospelácku" chuť spojená s príjemnou horkosťou? Málo cukru?
2. Preferujete alkoholické alebo nealkoholické grepové radlery?
3. Ktorú značku grepových radlerov kupujete najčastejšie? Zlatý Bažant (alko), Smädný Mních (alko), Birell (pomelo&grep, nealko), inú?
4. Ste na nákupe, stojíte pred regálom s radlermi. Ktoré kritériá zvažujete pri rozhodovaní? Ste verní jednej značke? Alebo ste verní jednej chuti? Alebo sa rozhodujete podľa ceny? Alebo je pre vás dôležitý obsah alkoholu?

1.kyslost ze mi az usta poskruca
2.kupujem alkoholicke aj nealkoholicke, chutovo mam radsej alkoholicke, keby som chcela nealkoholicky kupim si radsej ochutenu mineralku
3.mnich ,bazant ale mala som aj zlatopramen grepovy
4.znacky menim, castokrat sa rozhodujem podla ceny - co je v akcii to kupim
1.) Z citrusovych plodov mám najradšej grep, lebo perfektne kombinuje sladku a horkú chuť. Tak preto aj grepovy radler je pre mňa top 🙂
2.) Radšej nealko
3.) Smädný mních (Šariš červený pomaranč, ale to už prestali vyrábať)
4.) Vyberám si aj podľa ceny ale hlavne nechcem piť z plechovky, takže preferujem radler v skle. A ci alko alebo nealko - podľa toho, ci som autom alebo nie 🙂
Grepový radler mám veľmi rada, ale kvôli alkoholu v ZB ho zväčša kupuje od Birellu. Jednak ešte kojím a aj chuťou uprednostňujem skôr nealko. Normálne pivo nemám rada, ale radler nesmie u nás chýbať. Aj manžel má radšej nealko, aj keď skôr z praktických dôvodov. Pri dvoch chalanoch, človek nikdy nevie kedy bude treba ísť autom. Grepy má veľmi rád z na posedenie zje aj 3, takže ak by ste urobili aj nealko verziu, máte u nás istých odberateľov.
1, kvôli horkosti. Inak grepy nemusím
2, ako kedy 😂
3, birell
4, vyberám skôr kvôli chuti
Z noviniek si kupujem len po jednom kuse a potom sa rozhodnem či stačilo alebo wau ešte chcem.
1. ta chuť. Milujem grepovu chut nielen pri pivku
2.urcite nealkoholické grepové radlery. Alkohol mi nerobi dobre. Ale ked nemam na výber tak sa kludne ,, obätujem ,, 😀
3.Birell (pomelo&grep, nealko) koli tomu ze je nealko
4. mám rada osvedčené veci. Sem tam síce s manželom podľahneme reklame alebo lepšej cene no na 90% sme verní klasike
1. Mam rada grep ako taky
2. Radsej nealko, zj ked nie som uplny abstinent, neviem vysvetlit preco radlery zasadne nealko
3. Birel pomelo-grep. Vlastne pri tomto som sa naucila na radlery, ten si da dokonca aj moj muz a to o nealko pivo "neuznava"
4. Podla chuti. Ak pride na trh nejaka nova prichut, tak vzdy ochutnam aj tu
my s muzom zboznujeme zlaty bazant,kupujeme denne,ale muz ma rad citronovy,alebo citron baza mata a mne chuti citron alebo jahoda rebarbora...nepohrdneme ani grepovym pivkom,ale mate aj lepsie prichute.
1.mam rada horku chut to uz od malicka ked som rodicom tajne odpijala z Tonicu 😂 pochutim si aj na grepe s cukrom 2.Lubim aj alko aj nealko 3.momentalne mi zachutil Birell polotmavy grep plus grep pomelo je topka prijemna chut a potom aj Smadny mnich grepovy zvyknem kupovat a aj Zlaty bazant ...4. Rozhodujem sa podla toho na aku prilezitost to kupujem ak aj pre nastevu snažím sa kupit velke balenia v akcii...😉
1. Mam rada horko sladkú chuť grepu
2. Ja nealko
3 . Bažant je super, ale ak je v dobrej cene iný, kúpim ten
4. Podľa chuti 🙂
1- že dospelácku chuť, mám doma 6ročnú slečnu s dospeláckou chuťou :D
2 - nealko, vždy v prítomnosti mojej maloletej dcéry, ktorá sa nepýta, či môže. Na a ako žena, musím byť vždy ready šoférovať
3 - 97,8% bažant
4 - nestojím, beriem a idem. Inak ja beriem vždy novinku, tak ak je tam, beriem a idem
1. Jedinecnu chut grepu
2. Nealkoholicke
3. Ziadna konkretna
4. Experimentujem s kazdou novou prichutou a potom sa vzdy vratim ku grepu... ☺
kedy je koniec sutaze ??? nemozem sa dockat vyhodnotenia snad sa usmeje aj nana konecne stastie
Takže odpovede aj odo mňa:
- pre mňa je momentálne dôležitý obsah alkoholu, máme doma maličké bábätko, ktoré dojčím, takže alkohol teraz za mňa určite nie,
- no a keď stojím pred regálom - tak rozhoduje nielen obsah alkoholu, ale aj to, čo má každý z nás rád - ja napr. mám rada citrónový radler, môj manžel grepový - chutí mu kvôli horkastej chuti, vyskúšali sme už viac značiek, ale tie vaše chutia najlepšie. momentálne máme v pláne ochutnať jahodu a rebarboru, sa teším na túto kombináciu, jahody milujem, ja, aj muž.
Zdravim vás.. Mňam,mňam,radleriky😀 Tu nesmiem chýbať,lebo s mojim mužom okrem radlerov a čistej vody pijeme už snad len kávu 😉 A grepova príchuť je moja naj.naj.. Takže postupne: 1., Najradšej mám na grepovom radlery jeho chuť- milujem grep a navyše keďže neoblubujeme sladené nápoje,v tomto je cukru tak akurát, takže dva v jednom pre mňa😉, 2.,ja mám radšej nealko,ale keď iné nieje po ruke..Neohrniem nosom,jedine,žeby som musela soferovat 3.,u nás ide len zlatý bažant a birell 4.,tak ako som už spomínala,u nas je podstatné aby bol podľa našej chutí (ja grep,pomelo+grep,ale nepohrdne ani citrónový,no videla som ,že máte novinku broskynovu,tu musím mať!) Amon muž citrón jednoznačne a potom musí byť správne vychladený.. Mňaaam😍
Mame radi tu trpku grepovu chut ale zaroven uprednostnujeme nealko a tiez potesi dobra cena. Takze pre tento pripad co sa tyka prichute grep pre nas top konkurencny Birell pomelo-grep.
1. mám rada horké chute a nemám rada priveľmi sladké nápoje a jedlá
2. preferujem nealko
3. zlatý bažant
4. kupujem hlavne Zlatý bažant ale keď je niečo iné cenovo výhodnejšie a potrebujem viac na nejakú oslavu, akciu, tak kúpim aj inú značku
1. okrem grepových radlerov pijeme aj iné príchute napr. citrón takže asi tá horkosť je na tom najlepsia.
2. preferujem skor tie nealko ale alko skor pre manzela 🙂
3. je to zlatý bazant ale aj birell
4 .rozhodujem sa podla toho na co mam prave chut,ale potom aj porovnavam ceny, prichute,ktoru by som asi vyskusala 🙂
Cez leto často grilujeme, a radlery nesmú pri našich grilovačkách chýbať -
no a na stole sa nám objavujú rôzne príchute, značky - rozhoduje to, kto nakupuje :D
ak ja, tak citrónový bažant, najnovšie som vyskúšala jahodu - mňamka, tá v lete na stôl pribudne,
ak môj muž, tak ten má rád grep, tiež bažantuje,
no a ak dedko, tak u toho je podstatná cena, pozerá akcie, a berie, čo je v najlepšej cene, takže sme už vyskúšali aj napr. smädného mnícha.
@matus_bazant
1. Najradšej mám tú jemnú horkastú chuť, že to nie je presladené a mne osobne zaženie smäd lepšie ako pivo, alebo malinovka(tie nepijem vôbec)
2. Podľa situácie. Keď šoférujem tak nealko, keď nie tak si rada dám alko
3. Ako som písala- keď nealko tak birell, keď alko tak bažant.
4. U mňa cena nerozhoduje ak mi niečo chutí. Najdôležitejšie pre mňa je, aby bol radler v obchode fajnovo vychladený, nech sa môžem rovno po príchode domov alebo napr. na opekačku osviežiť 🙂
1. Grepove sme moc nekupovali, len sem tam pre zmenu
2. Nealko radlery
3. asi 2 tyzdne uz som zavisla na - zlaty bazant nealko broskyna bazalka, zachutil i 0,0% ligth citrón- az sa mi nechce verit, ze ma menej cukru a ziadne umele sladidla 🙂 tieto novinky su super, sem tam si kupime i birell polotmavy citron, niekedy birell malina limetka.. rada skusam nove prichute, aj jahoda s rebarborou bol fain, skoda ze je alko, ale sem tam si ho doprajeme urcite (chuti mi skoro ako sumive vino - ale to bude asi aj tym, ze som tehotna a tie chute mam fakt cudne :D )
4. cena, znacka - bazant a birell u nas najdete
1. Grepový radler je chutný a prijemne osvieži. Keď je teplo najlepšie uhasí smäd.
2. Preferujem nealkoholický radler nakolko som matka a ešte aj tehotna :D.
3. Birell a Zlatý bažant 0,0
4. Vyberiem si vždy klasiku ktorá mi najviac chutí. Z určitej časti hrá ulohu aj cena ale ak mi nejaký radler nechuti a je lacný tak si ho urcite nekupim :D. Občas si kupim aj ine prichute no preferujem Grep. Ked vidim nieco nove tak si kupim aby som to otestovala. 🙂
1. Grep mam rada pre jeho horkastu chut a tiez preto ze ma menej cukru.
2. jednoznacne preferujem nealkoholické grepové radlery?
3. najcastejsie a v podstate jedine kupujem Zlateho bazanta grepik
4. Nakupujem jednoznacne iba bez alkoholového zlateho bazanta grepik a aj ine prichute. Ak je akciova cena kupim naraz viac do zasoby ak cena nie je prilis priazniva tak si kupim jeden napoj a hotovo.
@matus_bazant Ja proste grep milujem. Či už do smoothie,len tak ošúpany a keď sa objavil radler s príchuťou grepu, očká mi zažiarili😍 Grep je proste fantasticke ovocie . Ked stojim pred regálom u nas v miestnych potravinach xxs tak na vyber velmi nemam a beriem čo vidím. Ked vsak navštívim supermarket, tam mám čo obzerať. Priznavam,že ak vidim nejaku novinku,siahnem po nej. Velmi vydareny je aj konkurenčný Birell s prichutou grep pomelo. Cena ani tak nie je uplne podstatna,ale akcia vzdy poteší🙂 Obsah alkoholu velmi neriešim 😇.....len ked sa chystam šoferovat samozrejme. Teraz si otvorim toto čudo 😀 a idem kuk hokej.
1. Zbožňujem grepovú chuť a obsah cukru neriešim. Som teda zvedava či Vaša novinka bude aj chutná a nielen zdravá.
2.Obsah alkoholu riešim len v praci a pri šoférovaní a inak mi je to jedno či alko alebo nealko. Chutia mi obe.
3. Kupujeme všetky značky, ale asi najčastejšie Smedný mních.
4. Ak kupujem väčšie množstvo do pivnice do zasoby, aby bolo stále po ruke, tak sa riadim určite cenou, lebo u nás hlavne v lete máme veľkú spotrebu a stále musí byť v zásobe aj alko aj nealko a to nielen grep zo siedmeho schoda správne vychladený. Lebo človek nikdy nevie kedy dostane neodolateľnú chuť a neočakávanú návštevu. 😀
1. Pivo je moj najoblubenejsi napoj. Oblubujem tie horke piva a prave preto aj grepovy radler je TOP.
2. Obsah alkoholu riesim jednoducho podla prilezitosti. Na prechadzke so synom, na vylete s rodinou, na moto s manzelom ..... nealko. Doma ci na grilovacke .... alko.
3. Asi Bazant....velmi sa mi paci tato plechovka. Ale kupujem aj ine.
4. Tiez podla prilezitosti riesim. Ak je pre nas domov, kupim podla chuti. Ak riesime grilovacku ci oslavu, co je v lete takmer kazdy vikend, pozeram na cenu.
1. Milujem grepovu chut, ako aj samotne grepy. Asi je to ta dospelacka horka. Nenamyslam si, ze by grepovy radler mal nejak malo cukru, ta horkost je prirodzena 🙂
2. Radsej by som nealkoholicky, ale zlaty bazant je len alko :(
3. Zlaty bazant
4. Nesmiem steviu. V tom zlaty bazant vyhrava, preto si vyberam ten 🙂 A som rada, ze ma aj nealko radleri, aj ked nie ten grepovy.
Doplnenie 4. Tiez si vyberam podla toho, ze sladite cukrom, nie glukozovo-fruktozovym sirupom 🙂
1.grepovy radler je vyborny
2.nealko ..dojcim ..
3.radler..birrel
4.ak je akcia uptednostnime akviove ked nie tak ako kedy Birrell ci Radler
1.) Vzdy som mala rada capovane pivo 10-ku, ale ako som sa stala maminkou tak som hladala ine alternativy. Milujem Radler je to svieza chut, nie je tak horke ako klasicke pivo, peni co ma tesi a hlavne, ze sa ho dokazem napit a uhasit smad.
2.) Uprednostnujem nealkoholicke, mame male deti, ktore nikdy neodolaju vopchat prsteky, alebo nenapadne odpit.
3.) Preferujem zlaty bazant, chuti mi a paci sa mi dizajn plechoviek hned ich viem najst. Uz ked ideme do obchodu, nas drobec ide zobrat Radler. Kupujem vzdy viac ked je akcia, ak dojde cena nerozhoduje.

1. príjemnú horkú chuť, málo cukru.
2.Skôr alkoholické.
3.Zlatý bažant.4.Príchuť a cenu.