ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorej príchuti vždy p0,0dľahnete? 😉
U nas vedie klasika citrón a potom grep- ci alko alebo nealko 😉 z ostatnych sme skúšali len citron baza mäta...neohurilo, zostali sme verný klasike
U nás buď citrón alebo citrón mäta a baza..úplne že TOP🔝🍻🍺❤
u mňa vedie citrón a grep.😲
My väčšinou kupujeme citrónový radler nealko,ten unas nemôže chybat.Ale aj bazovy je super.Ovocne sme zatiaľ moc neskúšali,ale ide leto tak sa aj k takým dostaneme poskúšať 😊
A mne chutia všetky🙂
My to tiez striedame vsetkymi chutami. Tieto novsie co som tu zahliadla si musime vyslusat lebo nas lakaju. Ale zatial top klasika citron, grep.
Ahoj ☺ tak ja som ze brutalne podlahla levandule s ciernou rybezlou. Najskor som vahala, ale ta chut je presne pre mna. Kedze pivo ako take moc nemusim, radler je pre mna ta najlepsia volba. A preto som stastna, ze ste tuto prichut vymysleli 😉👌👍
Tak u nás sme najčastejšie kupovali radler citrón a radler grapefruit. Alebo nebolo by odveci zmenit chut 🙂.......napr. na tohtorocnu grilovacku vyskusat nieco nove: baza, mäta 🙂
citron a radler grep. Ale vždy vyskúšam aj nové chute ale zatiaľ neprekonali tieto dve
Tak ja podlahnem jedine grepu..Ale,tá broskyňa je tak lakava,že si ju asi idem aj dnes kúpiť,normálne mi tečú gebriny,tak snáď nesklame!;)
Za mňa určite grep! Vždy mu s radosťou podľahneme 😍😄
U nas vedie jednoznacne citron, aj ked sa uz tesime na ochutnavky noviniek 😉
po novom mozem naozaj hovorit o zavislosti na broskyni a bazalke 🙂
Som závislá, áno 🙂 na radlerovi citrón, baza, mäta! Ale teším sa ochutnať aj jahôdku a rebarboru 😝
u nás chutí jednoznačne novinka RADLER JAHODA a REBARBORA 🙂
Preferujem Grepový radler,no kupim si aj bazu ci citron 🙂. Na broskynu a jahodu som este nenarazila ale ta broskyna ma laka moze to byt super chut. Jediný radler ktorí mi moc nechuti je ten levandulový.
radler grep, ale nebránim sa aj iným príchutiam 🙂
@yanni a co akoze teraz? :D
kedze ty si robis sypane caje, tak my ostatni si robime vrecuskove? ci jako? :D:D:D:D
vodu snad pijeme vsetci cely den, ci? ci cim si ina? :D
ja nekupujem radler, lebo je to zbrnda :D, ale kludne si ho kupujte na osem mesiacov dopredu osemnast prichuti :D sag sloboda
Zlatý bažant máme veľmi radi, je to osvedčená klasika s dlhou tradíciou. Čo sa týka radlerov, máme radi všetky príchute, radi ich obmieňame a skúšame aj nové príchute - sme radi, že stále pribúdajú.
U nás je to samozrejme na prvom mieste citrón, ktorý pijeme so susedou na schodoch pri "kvákaní", ale sklamanie nastalo, keď som sa dozvedela, že môj milovaný bylinkový už nebude nikdy ☹
Citrónovej,
,
U mna vyhrava novinka jahoda rebarbora..dlho som ju nemohla u nas zohnat v ziadnom obchode, tak som sa bala co to bude za ,"zazrak" ale ked som ochutnala nevedela som sa nabazit tej sladuckej chute a vone,ktora pripomina leto. Dokonca aj moj chlap pivkar uznal ze je super a presedlal na "babske pivo " ❤
@siani Nikdy nehovor nikdy, ale tento rok patrí Jahode & Rebarbore 🙂
jednoznacne citron
@julia204 Tak to som rád, že Jahoda s Rebarborou zaznamenali úspech aj u chlapov 🙂
Jednoznačne najväčšia 🔝je Jahoda s rebarborou 🔝😉🔝
citron baza mata je uplne naj u nas 😉
jahoda a rebarbora😍
Umna je naj Grapefruit 🙂

Levandulove a citronove je najmnamkovejsie 😘🙂