ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorej príchuti vždy p0,0dľahnete? 😉
pijem alkoholicke aj nealkoholicke radlery, naucena na ne z anglicka - na s nedam dopustit, za mna teda rozhodne citronova a grepova chut vedie u vsetkych radlerov
@matus_bazant ale za mna ta vasa tohotorocna novinka je riadny humus, nikdy viac jahoda a rebarbora, vyhodene prachy, radsej si kupim jahodovy dzus, podla mna ste slapli uplne vedla, zafarbena sladka voda ☹ to teda v lete nikoho neosviezi
pre mňa všetky príchute 🙂 ale top je broskyňa-bazalka a citrón-baza-mäta 👍
@yanni po behu si robievam smoothie, spenat, orechy, jogurt, jahody, cucky a zazvor, sa mi osvedcilo, lepsie ako cokolvek
@celasapremenim po normalnom treningovom behu si DOMA "robim" cistu vodu. Po sutaznom triatlone niekde tisicky km od domova si "robim" to, co v cieli ponuknu. A pedstav si, v zime ponukaju dokonca aj caj (samozrejme podla klimy).Ale ktovie aky to je caj. Ja pokm nemam pit cerstvo zaliaty sypany bilinkovy, tak si nejaku vrecuskovu ovocnu zbrndu ani zalievat nemusism. takze asi tak. Ono to je kazdemu podla chuti. Raz za cas ani take "sladke pivko" nezaskodi. Ked to ale clovek pije na hektolitre kazdy den, tak dakujem. A je to so vsetkym tak. Ani caj, kava ale ani obycajna voda sa nesmie pit 10 litrov denne.
Priznám, Radler som ešte nepila, ani sme ho u nás nemali, takže hodnotiť nemäžem. Ale celkom rada by som ho ochutnala, bola by to zdravšia alternatíva k tým sladkým nápojom, čo u nás pijeme. Dobre, že si upozornil touto súťažou. A páči sa mi aj spôsob, ako organizuješ túto súťaž.
Z príchutí sladených nápojov mám rada lesné plody - jahody, maliny a príp bylinky. Samozrejme, bez alkoholu. Ten u nás nepijeme.
Citrón- baza- mäta. Ovocné som neskúšala
Citrón baza mäta u nás nesmie chýbať 🙂
citrón baza mäta. Kedykoľvek a najčastejsie po nočnej. Jedna z mála vecí čo ma postavi na nohy. Teraz ma zlakali citronove light-ky.
@lucik194 Lucik, to ma mrzí, že ti Jahoda - Rebarbora nezachutili. ☹ Ako sa hovorí, sto ľudí, sto chutí. Je však stále dosť iných príchutí, z ktorých si môžeš vybrať... Tak snáď ti zachutia iné 🙂
Najradšej mám citrón a grapefruit🙂
mne najviac chutí citrón - baza - mäta, včera som ochutnala broskyňu a tiež je fajn, určite si ju ešte kúpim a keď môžem alko tak jednoznačne grep.
klasika citron je naj 😉👍
Veeeľmi pekne ďakujem za radler 0,0%! Keď som bola tehotná 1x dala som si radler, aj keď obsahoval alkohol, jednoducho mi to chutilo a bolo mi po ňom lepšie. Bol to môj liek na nevoľnosť. Teraz som znova tehotná a citrónový radler si dám veľmi rada. Zmierňuje mi nevoľnosť a nepociťujem ťažobu na žalúdku / žlčníku. Pre supermatky - nepijem celú basu na ex! Po jedle si chlipnem a jednu plechovku chlipem aj celý deň. Som veľmi rada, že je aj varianta bez alkoholu a so zníženým cukrom. Najviac mi chutí klasika citrón. taktiež ma veľmi milo prekvapila rebarbora. čierne ríbezle mi nechutili, ale keď som ochutnala dobre vychladený ... to už bolo o niečom inom. Proste super! Grep mi chutí najmenej, ale keď nie je na výber, nepohrdnem 🙂 levanduľu som mala minulý rok v lete asi len raz a potom bola nedostupná .... tak si prosím ju zaslať 🙂 nech si pripomeniem jej určite skvelú chuť 😀 Včera som bola znova kupovať radler, a nie su u nás všetky príchute dostupné ani v hyperpredajni. PS: všetky príchute chceme aj ako radler 0,0% 😉

Osobne mi chutia všetky,veľmi osviežujúce aj výborné do miešaných nápojov👍👍Škoda len,že momentálne si ich nemôžem dovoliť 😞Cez leto určite nebudú chýbať v chladničke 😉
Pre mňa je top mäta a baza,milujem to pivko
Najnovsie sa mi paci novinka z minuleho roku levandulovy. Ale pozeram na obrazku, ze asi mi nieco uslo 😊
citron-baza-mata, alebo jahoda -rebarbora... ochutnala som aj broskynu -bazalka.. no mne nechutilo, ale priatelovi ano 🙂
@matus_bazant jaska ze zachutili, mala som napr. mata/baza a ta bola fajn ale zase nie az tak fajn aby som ich kupovala stale..... 🙂 proste radler ma byt alkoholicky to je moj nazor, dam z casu na cas aj nealkoholicky ale rozhodne preferujem s alkoholom.....
Ja mam najradsej klasiku - citron 🙂
no konečne zaujímavé "Dni s ..." :D Akurát včera som mala nový broskyňu a super
citrón-baza-mäta, levandula ale u mňa vedie čierna ríbezľa za dva tyždne ideme na dovolenku do Talianska aj tam si ich ideme zobrať =D už sa teším ako budem sedieť na balkone a popíjať ho 😍
Asi ako väčšina Citrón-baza-mäta 👍
Ja mam najradsej grep, ale ked potrebujem nealko, tak citron (lebo grep nealko zatial nevyrabate).
A ako clovek silno alergicky na steviu som vam velmi vdacna, ze steviu na sladenie nepouzivate - na rozdiel od vacsiny vyrobcov radlerov.
skúšame všetky nové, ale najviac ma oslovila stará dobrá klasika citrón
citrón baza mäta mám overený, ale ten jahodovo - rebarborový by som rada vyskúšať! 😀
citrón baza mäta je naj👍🏻😊
@matus_bazant včera som konecne narazila na jahodu a rebarboru...ja som sa zamilovala 🙂 neskutocná lahodna chut...uz som konecne nasla svoju lásku medzi pivom ❤ - este tak nájsť chlapsku a budem spokojná :D
Ja vždy siahnem po príchuti citrón, baza a mäta 🙂 Ale rada by som vyskúšala aj levanduľa, čierna ríbezľa, no žiaľ som na ňu ešte u nás v obchode nenatrafila.
Ja som ochutnala cez vikend broskyňa-bazalka a teda mne chutil veľmi 😍

Levanduľa ribezľa a citron baza mäta musia byť 😍 ale tá novinka jahoda rebarbora sa Vám ozaj podarila 😍