icon

ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorej príchuti vždy p0,0dľahnete? 😉

matus_bazant
8. máj 2017

Tiež si predstavujete letné osvieženie v podobe nášho nealkoholického Radlera 0,0%? Napíšte nám, akej príchuti podľahnete najčastejšie. 🙂 Alebo nedáte dopustiť na "drobný hriech" v podobe našich alko Radlerov? 😉

Tri z vás odmeníme krabičkou radlerov podľa vlastného výberu. Na zdravie, dámy! 😉

ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorej príchuti vždy p0,0dľahnete? 😉
juliet221
9. máj 2017

citrón-baza-mäta

topier
9. máj 2017

Ja mam najradsej klasiku. Citron😀❤

domx
9. máj 2017

Ja milujem klasiku-teda citron.. hlavne asi kvoli tomu ze tam citit to pivko.. 😊 v tych ostatnych ho az tak necitit.. ale mam rada aj citron baza mata.. ked vysla levandula nemohla som sa dockat ochutnat to..no pride mi prilus sladka.. este som nemala moznost vyskusat broskynu bazalku a jahodu s rebarborou.. to musi byt pecka..😍

katiiik
9. máj 2017

taktiez milujem radlera, nic insie tak dobre nezazenie smad 🙂 top je u mna citron baza mäta a pozeram, ze su uz aj novinky rebarbora jahoda, broskyna mnam, urcite vyskusam 🙂

zuzana814
9. máj 2017

hociktorej bez glukoz ovo -fruktozoveho sirupu

matus_bazant
autor
9. máj 2017

@zuzana814 Naše sladíme klasickým cukrom - sacharózou.

eadame
9. máj 2017

Najčastejšie podľahnem príchuti levanduľa a čierna ríbezľa 🙂

mamima34
9. máj 2017

bezkonkurenčne klasika - citrón - MŇAM

slavka11
9. máj 2017

No u mna vedie citron, grep moze tiez byt. Pivo standardne nepijem ani ine alkoholic napoje ale tento vas super napoj mi nejedenkrát zahnal smad a v lete nosim Vasu flasticku so sebou. Velmi prijemne osviezenie a mozno by stacilo keby ste trosku ubrali cukru je ho tam zbytocne vela. Ozaj a co je na tom pravda ze tieto Vase napoje su nezdrave a mozu sposobovat rakovinu? Viete sa k tomu vyjadrit prosim. Dakujem a nazdravie vsetkym ktori maju radi radler 0,0%

ada510
9. máj 2017

Mam rada zvlastne chute takze urcite levandula 👌👌👌 vystam sa ochutnat este jahoda a rebarbora a broskyna bazalka urcite to bude 🔝

matus_bazant
autor
9. máj 2017

@slavka11 Túto jar sme na trh uviedli Zlatý Bažant Radler 0,0% Light, ktorý ma o 30% cukru menej ako štandardný Radler 0,0% - konkrétne na 100 ml obsahuje len 4,75 g cukru. Niketorým sa zdá aj o niečo pivnejší, horkejší ako klasický citrónový Radler 0,0%. Pokojne to porovnaj s takými kolovými nápojmi, väčšina z nich má aj okolo 11-12 g cukru na 100 ml. Chýbajúci cukor sme nenahradili umelým sladidlom, pomohli sme si však prírodnou arómou.

Čo sa týka druhej časti tvojho príspevku - či sú naše Radlery nezdravé a môžu spôsobovať rakovinu? Ťažko sa k niečomu takému vyjadriť. Radlery Zlatý Bažant sú vyrobené zo 100% prírodných surovín - neobsahujú konzervanty ani farbivá. Nie je v nich žiadna ingrediencia, ktorá by mohla byť spájaná so vznikom rakoviny.

Je v nich cukor, no je ho v nich menej ako v iných sladených nápojoch typu kola a podobne. O našich Radleroch nehovoríme, že sú zdravé, môžu byť však ozdravšou alternatívou práve takýchto sladkých nápojov. Všetko však závisí od miery - teda aj naše Radlery treba konzumovať s mierou, ako súčasť vyváženej stravy a k tomu sa primerane hýbať.

mooonika1975
9. máj 2017

@matus_bazant pozitívne je, že tam nie je umelé sladidlo v tom light pivku, to je super, lebo ja nič s umelým sladidlom nevypijem, nezjem 👍

nikola_bazant
9. máj 2017

@mooonika1975 Ďakujeme. Potreby a požiadavky našich zákazníkov sú pre nás tie najcennejšie a preto sa neustále snažíme nie len Radlery “šperkovať” k tej najväčšej spokojnosti 😉

andreablahova
9. máj 2017

Mám rada všetky príchute,rada ich striedam 🍻. Obľúbila som si všetky.
Je to 🔝 osvieženie v zime,v lete kľudne aj každý deň,od smädu​.
Teším sa na každú novinku od Vás 😁.

nikola_bazant
9. máj 2017

@andreablahova Tomu sa veľmi tešíme a určite sa môžeš tešiť na ďalšie pripravované novinky, ale viac už neprezradím 🙊

dusidu
9. máj 2017

Dobrý večer,
u nás je najobľúbenejší tradične "CITRÓN", ale radi skúšame aj nové príchute. Naposledy to bol "CITRÓN, BAZA & MATA"! Táto príchuť na nás tiež zapôsobila 🙂 A keďže leto (a s ním aj "sucho v krku), sa blíži, určite ochutnáme postupne všetky :D
Ďakujem za súťaž!

simoonas
9. máj 2017

levandula a čierna ribezla je naj <3 ! 🙂

blackcat8885
9. máj 2017

Všetky mi chutia a striedam to ale klasika Citron je top v lete ked človek ma večer konečne chvilku klud a relaxuje s rodinou na zahrade

carrie012
9. máj 2017

Najradšej mám citrón báza mäta a grepovy radler 😊

martina7905
9. máj 2017

Tak ja.som uz stihla okostovat broskyna+bazalka ale to mi neulahodilo,potom aj jahoda+rebarbora to uz bolo o cosi lepsie ale nad klasicky citron baza nema nic vecer si ho viem uplne vychutnat 🙂

matus_bazant
autor
9. máj 2017

@martina7905 Ako sa vraví, sto ľudí - sto chutí 😉

martina7905
9. máj 2017

@matus_bazant presne tak 😉

matinka
9. máj 2017

Ja milujem citron-baza-mata a ked sa mojmu muzovi minie pibo, pije aj mojho nealko radlera 😠😀, chuti mi aj novy broskyna- bazalka, ale minule som pafla na zadok, ked som vudela JAHODA-REBARBORA, lebo to som vam vlani poradila JAAAAAA 😀👏

mooonushka
9. máj 2017

Dcera brigaduje v pivarni, ale pivko nelubi. Chcela by sa ho naucit pit, aby mohla to ich ochutnat a poradit tak novym hostom. Vymyslela, ze to bude skusat najpr s radlerom 😃. Nakupili sme teda vsetky mozne prichute a testujeme. U mna sa dlho na spicke drzi grep. Manzel oblubuje bazu a dcera stale nic 😂. Ale musim povedat, ze na tu jahodu s rebarborou som neskutocne zvedava.

sklenarova
9. máj 2017

@matus_bazant prosím vás kde sada kúpiť ten broskynovy radler?Muža som vyslala do Tesca,no vrátil sa bez neho,vraj ho nemali..:/

matus_bazant
autor
9. máj 2017

@sklenarova Tesco, COOP, CBA, ale aj Nitrazdroj (podľa profilu si z Nitry) by ho mal mať k dispozícii... V prípade Tesca je to komplikovanejšie - novinky sa dostanú "na regál" do pivnej uličky niekedy až po niekoľkých týždňoch a nieekdy aj po mesiacoch. Takže najprv treba hľadať na paletách a stojanoch mimo pivnej uličky, prípadne sa opýtať niekoho z predavačov. 😒

aly
9. máj 2017

Citrón baza mäta a nealko 😃

lucinka37
9. máj 2017

Urcite citrón ;)

blanka53
9. máj 2017

Citrón a levanduľa čierne ríbezle ❤

vera_t
9. máj 2017

Tak u mna jednoznacne boduje alkoholicky radler s prichutou grepu a uz teraz sa tesim na jahodu s rebarborou 😀 a co sa tyka nealko, tak tam mi chuti klasika citron 🙂