ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorej príchuti vždy p0,0dľahnete? 😉
Citron alebo citron/mata/baza to isti,mnamkove..u nas pivo sice moc nejde,ale vzdy ked opekame,ci grilujeme musi byt. Oblubili si ho aj nase baby-9 a 3r.,tiez im troska vzdy dame,kedze je 0,0..
A prvykrat sme tak mensej dali asi mesiac dozadu,ked boli tepla a opekali sme,natesena,smakovalo a dalsi den krici zo zahrady na muza- tatoooo,otvor uz to pifko! 😁

citron a grep naj 🙂
Jednoznacne u nas v letne horuce dni a prijemne teple veceri nesmie chybat chladeny nealko citron the best!
vyskušané mám všetky, no radlerík citron je pre mňa naj, aj teraz by som si dala 😉
U nas jednoznacne citron, baza, mata a cierna ribezla s levandulou 😉 mnam, uz sa tesime na letne vecery s radlerom a opekackami a grilovackami
U mňa rozhodne citrón vyhráva. Teraz sa chystám ochutnať jahoda rebarbora, tak uvidíme či citrón ostane na prvom mieste 😊
@matus_bazant to je teda úžasné,ak sa človek dostane k novinkam az po týždňoch..(verte mi,hľadať predavača v tescu nie je vždy ľahké a nejedného to odradí..)
Naj citron, baza, mata ale vzhladom na to ze mame diabetikov v rodine u nas teraz jednoznacne light!! Dakujeme za to😊
Jahoda + rebarbora ❤ Kupila som na oslavu tuto prichut a zeny sa isli za nim pobit 😂
My v rodine milujeme citron, musime casto odolavat ked ideme okolo daneho regalu v obchode, nakolko doma mame zopar kuskov ale ked to na teba pride v obchode tak darmo ze su doma 😀 urcite by tiez potesila vyhra 🙂
citron,baza, mata je naj pre nas s priatelom 🙂 pri tom sme sa zoznamili a tym padom je to "náš" napoj 🙂 na svadbe to bude asi hlavny drink na stoloch 😀
@sklenarova Keby to bolo také jednoduché 🙂 Tesco má svoje pravidlá na umiestňovanie produktov do stabilných regálových miest - existujú na to tzv. planogramy, kde je každý jeden produkt zakreslený. Tieto sa nemenia tak často, takže preto to chvíľu trvá....
Mne najviac chutí nealko radler citrón a grep,vždy musím aj dcéram trošku naliať 😀
donedávna som fičala na citrón-baza-mata, ale odkedy som ochutnala levandulu, tak už len ten 🙂 je uuuuuuužasnyyyyy
kombinujem baza,mata a levandulu - oba milujem a s radostou budem ocakavat dalsie prichute 0,0%.... snad sa ich dockam niekedy...
moja naj je levandula ale po ochutnaní jahody a rebarbory ma konkurenciu :D
klasika citron, ale chyba mi cierny, milujem cierny toceny radlej a ten by som si dala hned vo velkom 😀
včera som na skúšku kúpila jahodovo rebarborový a pochutil, ale najtop je citron - baza - mäta 🙂
Tak u nás sa už začala terasová-pivová sezóna. Môj manžel síce preferuje pivo, ale ja veru radlera musím mať a úplná topka je grepový. Levandulového som ešte neskúšala,musím kúpiť. Vždy skúšam nové príchute,ale aj tak sa vždy vrátim k svojmu grepovému😉 V špajzičke má u nás miesto vždy. 👍
Citrón baza & mäta
Citron a grep
Mne najviac chuti levandula+ribezla, manzelovi zas citron+baza+mata
Citrón alebo jahoda
citron+baza+mata a jahoda+rebarbora ... hlavne teraz v tehotenstve chutia este viac ! 🙂
Citron a idem postupne vyskusat aj novinky 😉
@papalinka7 Daj vedieť, že či zachutili! 🙂
@matus_bazant daaam 😃
U nás levanduľa + čierna ríbezľa. Od smädu je výborný

na prvom mieste - je citron, na druhom.-rebarbora+jahoda