ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorej príchuti vždy p0,0dľahnete? 😉
Citron, baza, mata je top
Levandula a cierna ribezla je topka.
mne najviac chuti grep, a mojmu muzovi zase citron 🙂
Levandula a cierna ribezla, je najlepsia prichut 🙂
Grep a citron
Ja milujem citron-baza-mäta......vedia to aj všetci moji priatelia a ak ma chcú potešiť tak mi donesú plechovku práve s touto príchuťou :D :D :D
@bobacinkamajova Perfektné, teším sa 🙂 Tomu sa vraví spoľah na priateľov! 😉
Určite citrónová klasika, ale už sa teším aj na marhuľovo-bazovú novinku 😉
včera som ochutnala broskyňa -bazalka a podľa mňa je to riadna žbľunda! Ani som to nedopila. Broskyňovú umelinovú chuť mam rada, ale ta bazalka mi tam vôbec nereže. kombinácia s menovkou, alebo mätou by bola dobrá ... ale toto mi fakt nesadlo. Niet na citrónovú klasiku 😉 rada ochutnávam novinky a zatiaľ mi chutnalo všetko , no toto bol vystrel úplne mimo môjho chuťového pohárika ( aj keď chute mám teraz rôzne )
Radlere veľmi nemusím ale levanduľa čierna ríbezľa 😍 je naj!
ako najlepsie sa osviezit v letnych horucich dnoch,, no predsa radlerom zlaty bazant rebarbora,jahoda alebo levandula, ribezla no siahnem aj po klasike citron 🙂
Ja mam najradsej radler Zlaty bazant a co sa tyka prichute aj su chladene su vsetky top,,ci uz uchmatnem manzelov , ten ma rad citron,,setstrin s levandulou u maalebo ten moj radler je citron baza mata 😎
Skusit by ste mohli vyuzit aj zazvor ako v caji s citronom je ostry vyrazny pocas horucich dni v spojitosti s chmelom by bol u nas vitany,,😇
@pekkka Dôležité je, že máš svojho favorita, na ktorého sa môžeš pri výbere vždy spoľahnúť 🙂 Každý z nás cíti chute a vône rôzne a preto je naša ponuka radlerov taká rozmanitá. A plánujeme v tom pokračovať! Takže kto vie, možno vypočujeme práve tvoje želanie 😉 Určite ho napíš aj do diskusie pod Názvom Drink vašich snov... https://www.modrykonik.sk/forum/dni-so-zlaty-ba....
@dixopixo Skvelý nápad, nezabudni svoj nápad napísať aj tu: https://www.modrykonik.sk/forum/dni-so-zlaty-ba.... A kto vie, možno práve táto príchuť uzrie svetlo sveta 😉
Chyba mi radler bylinky, zmizli ☹
Inak levanduľa a mäta+citrón+ baza
@marquisse Bohužiaľ - Bylinky boli liba limitka, tohtoročná alko limitka je Jahoda & Rebarbora. Snáď ti zachutí tá 🙂
@matus_bazant a to už sa nevráti? To bolo naozaj TOP
Ach jaj
@marquisse Ďakujeme za kompliment, aktuálne však o návrate Byliniek neuvažujeme... Verím, že ťa oslovia a potešia aj iné naše príchute.
U nás musí byť vždy v zásobe citrón (ten chutí hlavne synovi), ale ja mám rada aj levanduľu-čierna ríbezľa a citrón-baza-mäta 😉 .... broskyňa-bazalka musím vyskúšať, ale určite bude super! 😝
@martika38 Tešíme sa, daj nám určite vedieť, či zachutilo 🙂
Citrón..a vlani bol vynikajúci bylinkový.
@nikola_bazant tato nova chut broskyna bazalka je super. A dnes som tak uvazovala ci by nebola dobra prichut slivka skorica.
U nás jednoznačne klasika - citrón nealko 🙂
@nanulik To znie zaujímavo, škoricu aj slivky mám veľmi rada 🙂 určite uverejni svoj nápad aj v našej disusii, máme pripravené skvelé ceny: https://www.modrykonik.sk/forum/dni-so-zlaty-ba....
So svojim tehotenským žalúdkom teraz velmi nevymyslam, preto vždy overený citrón 😉 keď sa bábo narodí, určite by som ochutnala aj niečo ďalšie.
Bylinky boli skvele... Mata je mnaaaaaaam... Levandula viedla.... Ale veeeeeeeeeelmi jej slape limitka jahoda rebarbora na paty
....👍
ja som za všetky,uod Vás mi chutia všetky Radleri,pivo nemám rada,ale Radler je iný❤
Mám rada všetky, ale asi najviac citrón. ;)
Klasika citron 🙂

Citron a grep je naj