icon

ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorej príchuti vždy p0,0dľahnete? 😉

matus_bazant
8. máj 2017

Tiež si predstavujete letné osvieženie v podobe nášho nealkoholického Radlera 0,0%? Napíšte nám, akej príchuti podľahnete najčastejšie. 🙂 Alebo nedáte dopustiť na "drobný hriech" v podobe našich alko Radlerov? 😉

Tri z vás odmeníme krabičkou radlerov podľa vlastného výberu. Na zdravie, dámy! 😉

ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorej príchuti vždy p0,0dľahnete? 😉
olivia89
10. máj 2017

Citron a grep je naj

iwett27
10. máj 2017

Citron, baza, mata je top

trudy1717
10. máj 2017

Levandula a cierna ribezla je topka.

sluchatka
10. máj 2017

mne najviac chuti grep, a mojmu muzovi zase citron 🙂

nito
10. máj 2017

Levandula a cierna ribezla, je najlepsia prichut 🙂

tinage
10. máj 2017

Grep a citron

bobacinkamajova
10. máj 2017

Ja milujem citron-baza-mäta......vedia to aj všetci moji priatelia a ak ma chcú potešiť tak mi donesú plechovku práve s touto príchuťou :D :D :D

nikola_bazant
11. máj 2017

@bobacinkamajova Perfektné, teším sa 🙂 Tomu sa vraví spoľah na priateľov! 😉

astarte123
11. máj 2017

Určite citrónová klasika, ale už sa teším aj na marhuľovo-bazovú novinku 😉

pekkka
11. máj 2017

včera som ochutnala broskyňa -bazalka a podľa mňa je to riadna žbľunda! Ani som to nedopila. Broskyňovú umelinovú chuť mam rada, ale ta bazalka mi tam vôbec nereže. kombinácia s menovkou, alebo mätou by bola dobrá ... ale toto mi fakt nesadlo. Niet na citrónovú klasiku 😉 rada ochutnávam novinky a zatiaľ mi chutnalo všetko , no toto bol vystrel úplne mimo môjho chuťového pohárika ( aj keď chute mám teraz rôzne )

leusiacik
11. máj 2017

Radlere veľmi nemusím ale levanduľa čierna ríbezľa 😍 je naj!

zuzana2302
11. máj 2017

ako najlepsie sa osviezit v letnych horucich dnoch,, no predsa radlerom zlaty bazant rebarbora,jahoda alebo levandula, ribezla no siahnem aj po klasike citron 🙂

dixopixo
11. máj 2017

Ja mam najradsej radler Zlaty bazant a co sa tyka prichute aj su chladene su vsetky top,,ci uz uchmatnem manzelov , ten ma rad citron,,setstrin s levandulou u maalebo ten moj radler je citron baza mata 😎
Skusit by ste mohli vyuzit aj zazvor ako v caji s citronom je ostry vyrazny pocas horucich dni v spojitosti s chmelom by bol u nas vitany,,😇

nikola_bazant
11. máj 2017

@pekkka Dôležité je, že máš svojho favorita, na ktorého sa môžeš pri výbere vždy spoľahnúť 🙂 Každý z nás cíti chute a vône rôzne a preto je naša ponuka radlerov taká rozmanitá. A plánujeme v tom pokračovať! Takže kto vie, možno vypočujeme práve tvoje želanie 😉 Určite ho napíš aj do diskusie pod Názvom Drink vašich snov... https://www.modrykonik.sk/forum/dni-so-zlaty-ba....

nikola_bazant
11. máj 2017

@dixopixo Skvelý nápad, nezabudni svoj nápad napísať aj tu: https://www.modrykonik.sk/forum/dni-so-zlaty-ba.... A kto vie, možno práve táto príchuť uzrie svetlo sveta 😉

marquisse
11. máj 2017

Chyba mi radler bylinky, zmizli ☹

Inak levanduľa a mäta+citrón+ baza

matus_bazant
autor
11. máj 2017

@marquisse Bohužiaľ - Bylinky boli liba limitka, tohtoročná alko limitka je Jahoda & Rebarbora. Snáď ti zachutí tá 🙂

marquisse
11. máj 2017

@matus_bazant a to už sa nevráti? To bolo naozaj TOP
Ach jaj

matus_bazant
autor
11. máj 2017

@marquisse Ďakujeme za kompliment, aktuálne však o návrate Byliniek neuvažujeme... Verím, že ťa oslovia a potešia aj iné naše príchute.

martika38
11. máj 2017

U nás musí byť vždy v zásobe citrón (ten chutí hlavne synovi), ale ja mám rada aj levanduľu-čierna ríbezľa a citrón-baza-mäta 😉 .... broskyňa-bazalka musím vyskúšať, ale určite bude super! 😝

nikola_bazant
11. máj 2017

@martika38 Tešíme sa, daj nám určite vedieť, či zachutilo 🙂

markomonika
11. máj 2017

Citrón..a vlani bol vynikajúci bylinkový.

nanulik
11. máj 2017

@nikola_bazant tato nova chut broskyna bazalka je super. A dnes som tak uvazovala ci by nebola dobra prichut slivka skorica.

denkaa1
11. máj 2017

U nás jednoznačne klasika - citrón nealko 🙂

nikola_bazant
11. máj 2017

@nanulik To znie zaujímavo, škoricu aj slivky mám veľmi rada 🙂 určite uverejni svoj nápad aj v našej disusii, máme pripravené skvelé ceny: https://www.modrykonik.sk/forum/dni-so-zlaty-ba....

marcipanovatorta
11. máj 2017

So svojim tehotenským žalúdkom teraz velmi nevymyslam, preto vždy overený citrón 😉 keď sa bábo narodí, určite by som ochutnala aj niečo ďalšie.

ljzozv
11. máj 2017

Bylinky boli skvele... Mata je mnaaaaaaam... Levandula viedla.... Ale veeeeeeeeeelmi jej slape limitka jahoda rebarbora na paty
....👍

macko35
11. máj 2017

ja som za všetky,uod Vás mi chutia všetky Radleri,pivo nemám rada,ale Radler je iný❤

martinasef
11. máj 2017

Mám rada všetky, ale asi najviac citrón. ;)

zuzikaa29
11. máj 2017

Klasika citron 🙂