icon

ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorej príchuti vždy p0,0dľahnete? 😉

matus_bazant
8. máj 2017

Tiež si predstavujete letné osvieženie v podobe nášho nealkoholického Radlera 0,0%? Napíšte nám, akej príchuti podľahnete najčastejšie. 🙂 Alebo nedáte dopustiť na "drobný hriech" v podobe našich alko Radlerov? 😉

Tri z vás odmeníme krabičkou radlerov podľa vlastného výberu. Na zdravie, dámy! 😉

ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorej príchuti vždy p0,0dľahnete? 😉
naolina
9. máj 2017

na prvom mieste - je citron, na druhom.-rebarbora+jahoda

emarekova
10. máj 2017

Citron alebo citron/mata/baza to isti,mnamkove..u nas pivo sice moc nejde,ale vzdy ked opekame,ci grilujeme musi byt. Oblubili si ho aj nase baby-9 a 3r.,tiez im troska vzdy dame,kedze je 0,0..
A prvykrat sme tak mensej dali asi mesiac dozadu,ked boli tepla a opekali sme,natesena,smakovalo a dalsi den krici zo zahrady na muza- tatoooo,otvor uz to pifko! 😁

matus_bazant
autor
10. máj 2017
sticker
kvetinka75
10. máj 2017

citron a grep naj 🙂

baby213
10. máj 2017

Jednoznacne u nas v letne horuce dni a prijemne teple veceri nesmie chybat chladeny nealko citron the best!

nela00
10. máj 2017

vyskušané mám všetky, no radlerík citron je pre mňa naj, aj teraz by som si dala 😉

zuzulik253
10. máj 2017

U nas jednoznacne citron, baza, mata a cierna ribezla s levandulou 😉 mnam, uz sa tesime na letne vecery s radlerom a opekackami a grilovackami

bubatelka
10. máj 2017

U mňa rozhodne citrón vyhráva. Teraz sa chystám ochutnať jahoda rebarbora, tak uvidíme či citrón ostane na prvom mieste 😊

sklenarova
10. máj 2017

@matus_bazant to je teda úžasné,ak sa človek dostane k novinkam az po týždňoch..(verte mi,hľadať predavača v tescu nie je vždy ľahké a nejedného to odradí..)

mirkov
10. máj 2017

Naj citron, baza, mata ale vzhladom na to ze mame diabetikov v rodine u nas teraz jednoznacne light!! Dakujeme za to😊

fibca
10. máj 2017

Jahoda + rebarbora ❤ Kupila som na oslavu tuto prichut a zeny sa isli za nim pobit 😂

permanentka
10. máj 2017

My v rodine milujeme citron, musime casto odolavat ked ideme okolo daneho regalu v obchode, nakolko doma mame zopar kuskov ale ked to na teba pride v obchode tak darmo ze su doma 😀 urcite by tiez potesila vyhra 🙂

granulka
10. máj 2017

citron,baza, mata je naj pre nas s priatelom 🙂 pri tom sme sa zoznamili a tym padom je to "náš" napoj 🙂 na svadbe to bude asi hlavny drink na stoloch 😀

matus_bazant
autor
10. máj 2017

@sklenarova Keby to bolo také jednoduché 🙂 Tesco má svoje pravidlá na umiestňovanie produktov do stabilných regálových miest - existujú na to tzv. planogramy, kde je každý jeden produkt zakreslený. Tieto sa nemenia tak často, takže preto to chvíľu trvá....

adinka77
10. máj 2017

Mne najviac chutí nealko radler citrón a grep,vždy musím aj dcéram trošku naliať 😀

z3
10. máj 2017

donedávna som fičala na citrón-baza-mata, ale odkedy som ochutnala levandulu, tak už len ten 🙂 je uuuuuuužasnyyyyy

gretocka
10. máj 2017

kombinujem baza,mata a levandulu - oba milujem a s radostou budem ocakavat dalsie prichute 0,0%.... snad sa ich dockam niekedy...

kxrxn16
10. máj 2017

moja naj je levandula ale po ochutnaní jahody a rebarbory ma konkurenciu :D

sonica
10. máj 2017

klasika citron, ale chyba mi cierny, milujem cierny toceny radlej a ten by som si dala hned vo velkom 😀

cilkajanka
10. máj 2017

včera som na skúšku kúpila jahodovo rebarborový a pochutil, ale najtop je citron - baza - mäta 🙂

lusytka
10. máj 2017

Tak u nás sa už začala terasová-pivová sezóna. Môj manžel síce preferuje pivo, ale ja veru radlera musím mať a úplná topka je grepový. Levandulového som ešte neskúšala,musím kúpiť. Vždy skúšam nové príchute,ale aj tak sa vždy vrátim k svojmu grepovému😉 V špajzičke má u nás miesto vždy. 👍

zuzka_123
10. máj 2017

Citrón baza & mäta

katuska80
10. máj 2017

Citron a grep

kitty88
10. máj 2017

Mne najviac chuti levandula+ribezla, manzelovi zas citron+baza+mata

cetera
10. máj 2017

Citrón alebo jahoda

mitchie2805
10. máj 2017

citron+baza+mata a jahoda+rebarbora ... hlavne teraz v tehotenstve chutia este viac ! 🙂

papalinka7
10. máj 2017

Citron a idem postupne vyskusat aj novinky 😉

matus_bazant
autor
10. máj 2017

@papalinka7 Daj vedieť, že či zachutili! 🙂

papalinka7
10. máj 2017

@matus_bazant daaam 😃

veronicka0123
10. máj 2017