ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorej príchuti vždy p0,0dľahnete? 😉
Novinky som este nestihla skusit, akurat som aj bola cely vikend bez hlasu ☹ tesim sa na jahodu a rebarboru, no zatial je mojim oblubenym levandula a cierna ribezla 🙂
V Irsku je zatiaľ dostupný iba citrón takže ostatné príchute na nás čakajú až počas dovolenky na SK v Auguste.
Včera som si vychutnala jahodu rebarboru🍓a chutila mi😉ale keď mám vybrať top tak určite citrón🍋
AKURAT si vychutnavam novinku rebarboru jahodu a vam poviem ze je to vyborne ,sladke citit chute proste nemam slov , este ze som ich vzala viac lebo viem ze pri jednom to neostane :P sa tesim ked najdem druhu novinku broskynu mnamka❤
Tak konecne som sa dostal k novinke jahoda+rebarbora.... A musim povedat, ze je mnaaaam. Ta chut je mi prijemna.... A keby bola i 0,0 hmmmm.... Super
u mna vyhravaju citrusove - cize grep alebo citron. novinku jahoda-rebarbora som este neskusala, ked natrafim v obchode, tak urcite skusim (na jahody sa tesim uz aj v nasej zahradke 🙂)
V letnych dnoch nepohrdnem urcite klasikou a to citronovou prichutou. Ale oblubila som si aj matu a bazu. Takze striedam to ☺☺.
@katinka1406 no menim nazor uplna topka je broskyna ❤ moj jazyk mal orgazmus 😍 najsAMlepsie ostavam verna broskyne 👏😅
Minule som,mala možnosť ochutnať broskynu bazalku.. Priznám sa tej kombinácie som sa bála.....ale je vynikajúci.. Mnaam..... Najbližšie určite chcem ochutnať aj jahoda rebarbora
Nám veľmi chutila minuloročná edícia Radler 7 bylín, ale inak boduje asi Radler citrón, super je aj jahoda a rebarbora🙂
my nakupujeme bezne citron, to doslova potesi v zahrade. no a minule sme objavili komb. jahoda-rebarbora a musime pochvalit. vyborne!!! pre chlapov mozno sladsie, ale baby isto neodmietnu. 🙂
U nas doma sme taki stereotypni - vyhrava citron alebo grep. Na leto su superosviezujuce 🙂 uz som skusala aj citron ligt verziu, strasne ste ma potesili, kedze momentalne pracujem na figure do plaviek! A mozem teda napisat,ze v porovnani s "obycajnou" citronovou prichutou nevidim ziadny rozdiel 🙂 uz viem co u nas v lete v chladnicke isto nebude nikdy chybat. A co naviac, potesila ma aj lepsia cena. Velka vdaka 😇
Broskyňová je veľmi dobrá! Oplatí sa ochutnať a potom klasika citrón. Pre mňa levandulová je moc sladká, ešte som dnes objavila rebarborovu tu ešte chcem ochutnať síce je v tom alkohol ale to hádam troška neuškodí!😉
U mna stara dobra klasika nealko citronove a z tych "novsich" prichuti levandulove

My s drahým preferujeme klasiku 🙂 Bažant-citrón 0,0% Lebo si ju môžeme dať kedykoľvek a kdekoľvek 🙂
Ale občas podľahnem aj alko verzii 🙂 🙂