ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorej príchuti vždy p0,0dľahnete? 😉
My ❤️Levadula/Cierna ribezla
💕#ZlatyBazant 💕
Ja mám najradšej normálne pivo, ked radler tak levanduľa čierna ribezla 🙂
Novinka broskyna + bazalka, je skvela
Aj my máme v pivnici zásobu Levanduľa + čierna ríbezľa. Mňa. Osvieženie ako sa patrí. 🙂
Radler to je super vec, nepil ho nikdy asi len lakomec 🙂.
V teplúčku ma schladí citrónik,
nemá na neho ani môj šéfulik 🙂
Pre mňa najmilšie a najchutnejšie
Rebarbora+jahoda
Levandula+čierna ríbezla 🤗
Vždy si na nich rada pochutnám hlavne v letných horúcich dňoch 😊😊
Pre mna top radleriiik citron-baza-mäta nikdy nemoze chybat pekne vychladenyyy.Samozrejme ako som zbadala v obchode novinky broskyna-bazalka a jahoda -rebarbora hned som si ich musela kupit a vyskusat.Som rada ze Zlaty Bazant prichadza kazde leto z novymi prichutami.Proste radler Zlaty Bazant sa z inyyymi radlerami neda porovnat nema proste konkurenciu.
Za mna je levandula cierna ribezla top... a pre hosti mame vzdy pochystany citron baza mata...
Jednoznačne levandula a čierna ribezla. Hlavne keď to manžel nemusí a neberie mi potajomky 🙂
Ja som sa práve teraz vážne zamilovala! Dnes strašný deň blbec, tak som si na zlepšenie nálady kúpila na otestovanie novinku Jahoda rebarbora a vážne ho milujem! Toto sa vám vážne podarilo. Som zvedavá ešte na broskyňu-bazalku, tiež sa už chladí, ale toto je teda vážny top u mňa😍
Začínala som s citrón/baza/mäta, potom som ochutnala levanduľa/čierna ríbezľa a povedala som si, že lepší radler už nie je. A DNES! som si dala nový jahoda/rebarbora....Je proste TOP. Zamilovala som sa a zajtra si idem kúpiť ďalšie, keďže ideme v sobotu na opekačku :D 🙂
ja som sa zamilovala, akurát včera som ochutnala levandulovú príchuť a tá je top. Ale na obrázku vidím príchuť jahoda&rebarbora. V obchode som zatiaľ nevidela, ale budem hľadať ;)
citrón u nás top
Mne velmi zachutil alko radler prichut jahoda+rebarbora...dnes ku grilivacke som ho vsak v obchode nenasla😢. A behat po inych uz nebolo casu. Ale toto leto jednoznacne budem pit tuto prichut, lebo je supeer👍
Keďže veeelmi ľúbim mätu, obľúbila som si ju aj v Radler, takže za mňa príchuť "citrón, baza a mäta" je 🔝🔝🔝
Mne učarovala vaša novinka jahoda a rebarbora ❤
Jahodu vs. rebarboru som ešte nemala!! Koláč, ktorý robievam je fantastický, už len to pivko "dezertné" k tomu chýba 🙏
levandula,cierna ribezla, ale kam zmizol moj oblubeny grep
jednoznačne novinka jahoda a rebarbora 🙂
Ja mám najradšej klasiku citrón. Žiadna príchuť mi však zatiaľ nerobila problémy, že by som nedopila :D. Radler je proste mňam.
ja osobne iba citron,ale nedavno som si kupila levandulu,a deti mi ju celu vypili,takže sa mi neušlo
@matus_bazant nechcem moc otravovat, ale cca kedy dorazí výhra? P.s.: sú strašne horúčavy, radler by bodol😁
Citron je 🔝
Ale ochutnala som uz aj s mätou a bazou,tiez 👍
Ani mne zatiaľ výhra neprišla, ale snáď sa dočkám🙂)🙂 Vopred ďakujem🙂)
Ja som ale vyhrala pridaním receptu s pivom🙂)
Aj ja som vyhrala s Radlerom - pribeh a tiez mi nic zatial nedoslo.... Hadam balicek dorazi 🌷🌷🌷
Skvele osviezenie , prave teraz v tento horuci vecer popijame s kamoskami novinku broskyna - bazalka. Rada skusam nove prichute ale vzdy sa vratim ku klasike citron.👍
Jahoda/rebarbora je Top 💞 milujem tú príchuť mňam 😋 škoda že v obchode ho málokedy majú ☹

Citron .baza mata .citron