icon

ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorej príchuti vždy p0,0dľahnete? 😉

matus_bazant
8. máj 2017

Tiež si predstavujete letné osvieženie v podobe nášho nealkoholického Radlera 0,0%? Napíšte nám, akej príchuti podľahnete najčastejšie. 🙂 Alebo nedáte dopustiť na "drobný hriech" v podobe našich alko Radlerov? 😉

Tri z vás odmeníme krabičkou radlerov podľa vlastného výberu. Na zdravie, dámy! 😉

ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorej príchuti vždy p0,0dľahnete? 😉
terusica
14. máj 2017

My s drahým preferujeme klasiku 🙂 Bažant-citrón 0,0% Lebo si ju môžeme dať kedykoľvek a kdekoľvek 🙂
Ale občas podľahnem aj alko verzii 🙂 🙂

dominikadada
14. máj 2017

Novinky som este nestihla skusit, akurat som aj bola cely vikend bez hlasu ☹ tesim sa na jahodu a rebarboru, no zatial je mojim oblubenym levandula a cierna ribezla 🙂

cmulinko
14. máj 2017

V Irsku je zatiaľ dostupný iba citrón takže ostatné príchute na nás čakajú až počas dovolenky na SK v Auguste.

janinka1101
14. máj 2017

Včera som si vychutnala jahodu rebarboru🍓a chutila mi😉ale keď mám vybrať top tak určite citrón🍋

katinka1406
14. máj 2017

AKURAT si vychutnavam novinku rebarboru jahodu a vam poviem ze je to vyborne ,sladke citit chute proste nemam slov , este ze som ich vzala viac lebo viem ze pri jednom to neostane :P sa tesim ked najdem druhu novinku broskynu mnamka❤

zuzanaxyz
14. máj 2017

S manzelom mame najradsej 0,0% citron, baza, mäta.

matask
15. máj 2017

u nás klasika citrón

456456
15. máj 2017

U nás vedie citrón báza.

joja55
15. máj 2017

Tak konecne som sa dostal k novinke jahoda+rebarbora.... A musim povedat, ze je mnaaaam. Ta chut je mi prijemna.... A keby bola i 0,0 hmmmm.... Super

petrav78
15. máj 2017

ochutnali sme uz asi vsetky, ale na citron sa nic ine nechyta 🙂

adaf1234
15. máj 2017

u mna vyhravaju citrusove - cize grep alebo citron. novinku jahoda-rebarbora som este neskusala, ked natrafim v obchode, tak urcite skusim (na jahody sa tesim uz aj v nasej zahradke 🙂)

bonitka7
15. máj 2017

V letnych dnoch nepohrdnem urcite klasikou a to citronovou prichutou. Ale oblubila som si aj matu a bazu. Takze striedam to ☺☺.

katinka1406
15. máj 2017

@katinka1406 no menim nazor uplna topka je broskyna ❤ moj jazyk mal orgazmus 😍 najsAMlepsie ostavam verna broskyne 👏😅

greta123
15. máj 2017

citrón-baza-mäta, ale všetky príchute sú vynikajúúúúce🙂

anny1984
15. máj 2017

zatiaľ citrón/baza/mäta, ale ešte som neochutnala všetky :p

ryolita
16. máj 2017

U mna jednoznacne klasika 😍 citrooooooooooon, aaaaach 👍

dankaa78
17. máj 2017

U mňa klasické alko Radler
- milujem chuť klasického pivka😍

ponny26
17. máj 2017

Minule som,mala možnosť ochutnať broskynu bazalku.. Priznám sa tej kombinácie som sa bála.....ale je vynikajúci.. Mnaam..... Najbližšie určite chcem ochutnať aj jahoda rebarbora

beloba
17. máj 2017

za mna iba klasika Radler citron nealko... kedykolvek... 🙂

bekova
17. máj 2017

Za mňa citrón a baza

farenka
17. máj 2017

za mna je urcite top citron, potom este ribezla

usiak30
17. máj 2017

Nám veľmi chutila minuloročná edícia Radler 7 bylín, ale inak boduje asi Radler citrón, super je aj jahoda a rebarbora🙂

uhlikova09
17. máj 2017

Hriech jahoda-rebarbora 😊

katkapetkova
17. máj 2017

jednoznacne radler citron nealko 😊

lucinka10011
17. máj 2017

jednoznacne citronovy pre manzela a premna citron mäta baza mnam👍😉

zuzka2011
17. máj 2017

my nakupujeme bezne citron, to doslova potesi v zahrade. no a minule sme objavili komb. jahoda-rebarbora a musime pochvalit. vyborne!!! pre chlapov mozno sladsie, ale baby isto neodmietnu. 🙂

suf
17. máj 2017

Levanduľa a ríbezľa ❤ a tiež citrón- baza- mäta

ajka_paradajka
17. máj 2017

U nas doma sme taki stereotypni - vyhrava citron alebo grep. Na leto su superosviezujuce 🙂 uz som skusala aj citron ligt verziu, strasne ste ma potesili, kedze momentalne pracujem na figure do plaviek! A mozem teda napisat,ze v porovnani s "obycajnou" citronovou prichutou nevidim ziadny rozdiel 🙂 uz viem co u nas v lete v chladnicke isto nebude nikdy chybat. A co naviac, potesila ma aj lepsia cena. Velka vdaka 😇

andy1985
17. máj 2017

Broskyňová je veľmi dobrá! Oplatí sa ochutnať a potom klasika citrón. Pre mňa levandulová je moc sladká, ešte som dnes objavila rebarborovu tu ešte chcem ochutnať síce je v tom alkohol ale to hádam troška neuškodí!😉

hela_tn
17. máj 2017

U mna stara dobra klasika nealko citronove a z tych "novsich" prichuti levandulove