ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorej príchuti vždy p0,0dľahnete? 😉
Tiež si predstavujete letné osvieženie v podobe nášho nealkoholického Radlera 0,0%? Napíšte nám, akej príchuti podľahnete najčastejšie. 🙂 Alebo nedáte dopustiť na "drobný hriech" v podobe našich alko Radlerov? 😉
Tri z vás odmeníme krabičkou radlerov podľa vlastného výberu. Na zdravie, dámy! 😉

Ahoj. Ak nie som práve šofér, preferujem alko Radler. A z príchutí mi najviac chutí klasika citrón.
Pre mňa citrón-baza-mäta, ale super je aj citrón.
cooooooo????? bude broskyna- bazalkaaaa??????? ☺☺☺☺☺levandula je super ale na toto sa tesime este viac 😆😆😆😆😆😆
U nás fičí najviac klasika - citrón a potom grep
Jednoznačne levanduľa 🙂
@petrarac Nie že bude, ona už je 😀
@angelheart Máte radi grep? Tak šup do našej ankety o grepových radleroch: https://www.modrykonik.sk/forum/dni-so-zlaty-bazant-radler/anketa-milovnicky-grepovych-radlerov-sem/ 🙏 😉
u nás je to levanduľa a čierna ríbezla..ale uz sa teším na ochutnanie jahody a rebarbory...
@matus_bazant jednoznacne grepovy radler, to je nieck, co neodmietnem v ziadnej verzii
@erika630 Máš rada červené a bobuľové ovocie, že? 🙂 Jahoda - Rebarbora je super, som zvedavý, že či zachutí aj tebe. 😉
@moni244 Ďakujem, že si sa zapojila aj do našej grepovej ankety 😉
Naj je u mňa citrón-baza-mäta 🙂
a ako pozerám, vyskúšané mám už všetky, vrátane tých najnovších 😀
@tanyk Vážne? 😲 Ty si ale rýchla! A čo hovoríš na tie nové? 🙂
Citron baza mata je moja oblubena príchuť 🔝🔝🔝
U mňa najoblubenejsi grepovy, už sa tesim na leto 😉
@kupcovci Jéj, teba si pamätám z minuloročnej kampane 😉
@zuzka38 Nezabudni sa zapojiť do našej ankety pre milovníčky grepových radlerov 🙂
Broskyňa+bazalka mi veľmi chutila, parádne osviežujúca, po tej ešte určite siahnem.
Jahoda+rebarbora bola na mňa až moc sladká, ale možno to bol len pocit, keďže som ju pila pri hokeji a okrem tlaku mi vystúpil asi asi cukor 😀
Levanduľa+čierna ríbezľa je moja druhá najobľúbenejšia, rada si ju beriem na opekačky 😀
Bylinky tiež super, len túto príchuť majú už len málokde.
@matus_bazant
@matus_bazant Skvelý nápad s light verziou, chválim a teším sa! U mňa citrón a light... 😉 Mne alko pivo veľmi nechutí, ale Bažant Radler 0,0% mám naozaj veľmi rada. 😉 Broskyňu sa chystám vyskúšať. 😉
@tanyk No, Bylinky boli minulročná limitka, tento rok ich nahradila práve Jahoda s Rebarborou. Určite jej daj ešte šancu, len ju skús aj dobre vychladiť. 😉 A som rád, že ti Broskyňa zachutila... Keď niektorí moji kolegovia prvýkrát počuli o kombinácii broskyne s bazalkou, tak len prevracali oči, že či nechcem rovno predávať Radler Caprese s mozzarelou a paradajkami 😀 😀 Ale myslím, že sa ozaj vydaril!
@malicka1986 To som rád, že chutí - ale pozor na alkohol... V Jahode je ho totiž 1,8%. 😅
@katuska5909 To som rád, že sme s Lightkou trafili 😉 Daj vedieť ako ti zachutila, keď sa ti ju podarí okoštovať.
@matus_bazant Ešte keby ste vymysleli "Zero", odpadnem! 😀 Vďaka. 😉
U nás doma jednoznačne citrón 🙂.
@katuska5909 Júj, toto keby tak ľahko šlo 🙂 Aj pivo samotné obsahuje sacharidy a cukry - takže na 0 kalórií sa nedostaneme určite. "Pridaného cukru" sa zbaviť dá - ale potom by sme museli siahnuť po umelých sladidlách ako je aspartám alebo acesulfám K - čím by sme zas prišli o to najdôležitejšie - o 100%-nú prírodnosť... ☹ Stévia je tiež celkom kontroverzné sladidlo - veľa ľuďom totiž vadí taká tá kovová pachuť, ktorú mnohé potraviny so stéviou majú.
@erikaemkina Krásne zátišie s orgovánom 😍

@dadica V tom prípade ťa pozým do diskusie/ankety určenej pre milovníčky grepových radlerov: https://www.modrykonik.sk/forum/dni-so-zlaty-bazant-radler/anketa-milovnicky-grepovych-radlerov-sem/ 🙂 Som zvedavý na tvoj názor.