ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorej príchuti vždy p0,0dľahnete? 😉
Klasika - citrón🙂🙂🙂
u nás vždy padne ako prvé levanduľa a čierne rýbezle to nikdy neodmietneme
u mňa je top grep a citrón
Čierna ríbezla je naaaaj, ale nepohrdnem ani levanduľou 🙂
Ja zbožňujem 0.0 levanduľového a manžel nedá dopustiť na radlera citron-baza-mata,ani 1 nesmie chýbať v skrinke ☺
Levandula -cierna ribezla, baza citron ... vcera som pokukovala aj po novinke 🙂
grep a citrón
Ja som teraz vyskusala radler jahoda a rebarbora a je vynikajuci, osviezujuci 😉
Citrón baza mäta. 👍
Ešte donedávna by som so 100% určitosťou napísala, že u mňa jednoznačne víťazí citrón, ale po ochutnaní jahody a rebarbory som na vážkach :D táto novinka sa vám naozaj vydarila.
@letyssia Bazalku máš kde? 😀 😀

@maryon1 No tak to som nesmierne rád... Varili sme ju naozaj s láskou ❤
vzdy som stavila na levanduľa - čierna ríbezľa alebo citron-baza-mäta ale odkedy som tehu chuti mi iba citron, pravda 0,0% 😅 tie tehotenske chute, co uz 😉 ale verna som ostala aj tak 🙂 mnam 🙂
U mna najviac klasika citron😊 ale rada by urcite vyskusala jahoda-rebarbora milujem rebarboru a uz sa neviem dockat kedy ochutnam tuto kombinaciu😊
@matus_bazant vypita a zabudnuta 😀
citron -baza. mata. ,ale urcite vyskusam aj jahodu -rebarboru . zatial som ju u nas nevidela.
@letyssia 😢
Radím sa ku "konzervám" - ja mám najradšej citrón 😍
ale nebránim sa ani novinkám, tá jahoda & rebarbora znie dobre 😉 určite vyskúšame doma.
Ja som klasik, takže citrón, ale pomaly zbieram odvahu vyskúšať aj iné príchute.🙂
Mnam citron baza meta milujeme kazde leto;) deti spat a my s muzom sup sup na terasku vylozit nohy s vychladenym radlerom ;)
Citron mata baza, citron a teraz naj jahoda rebarbora mnaam 😍
@matus_bazant lebo namiesto prazdnej mam uz plnu 🙂
mne momentálne chutia všetky príchute, nakoľko som tehotná a termín mám až po lete, tak celé leto budem frčať na nealkoholickom Radlere, milujem pivo, ale v tomto štádiu mi hrozne chutia príchuťové, aj keď baza, mäta je naj 🙂
Jednoznacne levandula, doma nesmie nikdy chybat. Vdaka za tuto prichut. 🙂
Velmi sa tesime na novinku jahoda-rebarbora,pretoze vsetky prichute milujeme.
Ľevandula a čierna ríbezľa aaa citrón-baza-mäta tie dve tooop 👍

Moje chuťové bunky zaúčinkovali .... Citrón, mäta, baza .... idem sa pozriež, či ešte doma máme.