icon

ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorej príchuti vždy p0,0dľahnete? 😉

matus_bazant
8. máj 2017

Tiež si predstavujete letné osvieženie v podobe nášho nealkoholického Radlera 0,0%? Napíšte nám, akej príchuti podľahnete najčastejšie. 🙂 Alebo nedáte dopustiť na "drobný hriech" v podobe našich alko Radlerov? 😉

Tri z vás odmeníme krabičkou radlerov podľa vlastného výberu. Na zdravie, dámy! 😉

ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorej príchuti vždy p0,0dľahnete? 😉
moncicici
8. máj 2017

Jednoznacne grepovy 🔝

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@zuzka1803 Treba skúsiť 🙂 Azda by sme nenavarili niečo zlé, či? 😉

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@lilien1914 Pekné fotky a pekný náramok 🙂

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@moncicici Super, a už si sa zapojila do našej ankety o grepových radleroch? 😎

jadeka
8. máj 2017

naj citron

nivea777
8. máj 2017

Zbožňujem citrón-baza-mäta,ale ani jahoda a rebarbora a novinka broskyňa a bazalka nie sú na zahodenie.Vyskúšala som ich obe pri kočikovaní..Kedže z týchto 3 sa vyrába vo fľaške len citrón/baza/mäta tak u mňa vyhráva práve táto príchuť,pivo tak kvôli uzáveru nestratí na chuti

moncicici
8. máj 2017

@matus_bazant este nie

lulu0123
8. máj 2017

Citron a levandula

csilla92
8. máj 2017

pre mna na je citron, ale super je aj levandulová a tá novinka jahoda-rebarbora.🙂 broskyna-bazalka mi az moc nechutil, ale manzelovi áno.🙂

sulong
8. máj 2017

pre man levanula ,citron a bylinky

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@nivea777 Už bude aj Levanduľa - Čierna Ríbezľa v uzatvárateľnej fľaške 🙂

chiccco
8. máj 2017

Broskyňa bazalka je výborná chystám sa na rebarboru s jahodou,

benca
8. máj 2017

citron, baza, mata uplna topka

loginexistuje
8. máj 2017

Grep a jahoda

nivea777
8. máj 2017

@matus_bazant levanduľa a taktiež ani bylinky ma žiaľ neoslovili..Vyskúšala som a zostala som verná citrón-baza-mäta ale teraz už konkurujú ďalšie dve spomínané nové príchute

curcuma
8. máj 2017

Citrón, baza, mäta,
to je pre mňa tá najvyššia méta,
zo mňa je jasná 0,0% radler citrón baza mäta holička,
hovorí už aj moja dcérka maličká,
to správne osvieženie na každý deň,
hneď si aj pre jeden do obchodu zabehnem 😉

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@curcuma Fantázia!

sticker
sade88
8. máj 2017

Citron baza a mata je naj.
Moj manzel je na nom zavisly😉

sasuja
8. máj 2017

Bazalka + broskyňa..uplne užasná 😍

curcuma
8. máj 2017

@matus_bazant keď je tá správna inšpirácia tak to ide samo 🙂

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@sasuja Nechala si sa zviesť bazalkou? 🙂

efy
8. máj 2017

Jednoznacne CITRON 👍

jaroslava119
8. máj 2017

Citron,baza,mäto tento je fakt top.. a jednoznacne kupujeme len tieto. Teraz som si vsimla vasu novinku jahoda a, rebarbora. Urcite bude uzastny a zrejme zmenime denny ritual 😁 u nas doma sa denne vypiju tri radlery kedze je uz konecne teplo a my byvame v dome... takze zahrada,dieta,pieskovisko a radlerik... proste oddych

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@jaroslava119 Pecka! Daj vedieť ako ti Jahoda zachutila 😉

sticker
mooonika1975
8. máj 2017

áno, sem tam podľahnem, teraz najnovšie jahode a rebarbore, mŃAM , dobrota to bola.

Potom mám rada levanduľové a bazové.

Najnovšie mi moje dieťa v pubertálnom veku hovorí, že by som mu mala tiež kúpiť, však je 0,00% , no oči som vyvalila na neho a tak mu asi stačilo 😀😎

majoma19
8. máj 2017

Zbožňujem Vaše nápoje. Ani jedno stretnutie s kamarátmi sa nekoná kým nemáme dostatočné množstvo týchto zlatých mokov. Pre chlapov samozrejme alko, a my ženy keďže sme matkami aj malinkých drobcov nedopustíme na nealko a teraz o to viac keď je aj light. Vyskúšali sme všetky príchute a ani jedna nie je taká, že by sme si ju nekúpili ešte raz.
Veľmi pekne ďakujeme za toto osvieženie.

jaroslava119
8. máj 2017

@matus_bazant najdem tu jahodu s rebarborou niekde v tescu? Zvyknem nakupovat skoro len tam.. tak dufam ze nesklamu a najdem

krokodilkajmanka
8. máj 2017

Citrón 😍

petulda333
8. máj 2017

Grepovy a teraz novinka jahoda-rebarbora su 🔝🔝🔝🔝 ale teda broskyna-bazalka je blee,toto vam nevyslo,broskynu tam necitit len bazalku.

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@jaroslava119 Včera som videl u nás v Bratislave v Tescu, ale ako som už spomínal Tescu chvíľu trvá, kým sa novinky dostanú "na regál" do pivnej uličky. Preto treba hľadať po predajnej ploche na paletách alebo sa rovno radšej opýťať niekoho z personálu...