icon

ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorej príchuti vždy p0,0dľahnete? 😉

matus_bazant
8. máj 2017

Tiež si predstavujete letné osvieženie v podobe nášho nealkoholického Radlera 0,0%? Napíšte nám, akej príchuti podľahnete najčastejšie. 🙂 Alebo nedáte dopustiť na "drobný hriech" v podobe našich alko Radlerov? 😉

Tri z vás odmeníme krabičkou radlerov podľa vlastného výberu. Na zdravie, dámy! 😉

ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorej príchuti vždy p0,0dľahnete? 😉
lucinka10011
8. máj 2017

Unas su top citron,grep,levandula a citron-baza a mäta

vitold
8. máj 2017

Sladene nepijem vobec. Najlepsia je Bazant svetla 10. Ked nemozem alkohol postaci aj normalne nesladene nealko.
A pivo je liek proti rakovine, mrtvici a ohriate so zazvorom, medom, klincekmi a skoricou pomaha aj pri prechladnuti. Len nesmie zovriet, ked ho ohrievate.
https://www.dobrarada.sk/clanok/pivo-ako-liek.html
http://vysetrenie.zoznam.sk/cl/1000654/1456343/...
http://men.sk/teple-pivo-ako-liek/
https://bratislava.sme.sk/c/20180459/v-stredove...
http://www.info.sk/sprava/9325/20-dovodov-preco...

Okrem zlateho bazantu pijem obcas meltu s bezlaktozovym mliekom, nesytenu nesladenu mineralku, alebo nesladeny bylinkovy caj. Cukor v napoji nemam rad.

luchajda
8. máj 2017

Jednoznacne pomelo-grep 🙂

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@luchajda Ten nie je náš 😒 Hehe...

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@vitold Ohriate pivo má celkom tradíciu v Poľsku, v Krakove som raz pil niečo veľmi podobné ako opisuješ. To, že to má až takéto blahodárne účinky som netušil. V každom prípade, poviem kolegovi, ktorý sa stará o Bažanta pivo, že ti chutí naša 10-ka. 😉

artusa3
8. máj 2017

U nas vedie klasicky Radler citron 👍
No urcite cez leto vyskusam i nejake nove prichute 😉 , kedze najviac nam to "smakuje", ked je horuuuco 🌞
Zaujimavo "zneje" ten citron+baza+mata a levandula+cierna ribezla - uz sa veeelmi tesim 🙂

lemasa
8. máj 2017

Jahoda rebarbora u mna TOPKA 👌👌👌

wandie
8. máj 2017

U nas nesmie chybat Zlaty bazant
Radler s prichutou Levandula a Citron Baza Mäta. Uz si brusim zuby na vasu limitku Jahoda Rebarbora ☺

vitold
8. máj 2017

Ked nieco na mna lezie, dam do hrnca pol litra 10st bazanta, 6 klincekov, posypem mletym zazvorom, alebo postruham na uplne jemno trochu cerstveho a dam zohriat, ked uz zacnu bublinky, lyzicou ochutnam aby to bolo silno horuce, ale nesmie to vriet. Potom dam do toho lyzicu medu a posypem skoricou. Zabera to.
Ale neprehanat to s poctom piv.

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@vitold Vidím, že si dobre vybavený 🙂 Aj náš bažantový krígeľ máš!

nastenka555
8. máj 2017

citron je top v tesnom zastupe je levandula s ribezlou, chut broskyne nemame este poriadne napitu 😀

maminatimka
8. máj 2017

Moje obľúbená je citronová a grapefruit, pri každej opekačke alebo grilovačke u nás nesmie chýbať 🙂

vitold
8. máj 2017

Raz ma niekto ponukol levandulovym, bolo vyborne, vonku bolo horko a alkohol som nemohol. Ale ak mam na vyber tak radsej 10st. svetle.

babika999
8. máj 2017

u nas je to poradie citron, levandula, broskyna - alkoholicke nemozeme zatial 🙂

saraju12
8. máj 2017

Jahoda-rebarbora! V-Y-N-I-K-A-J-Ú-C-E!

kiss_me14
8. máj 2017

u nas je topka citron,baza,mäta ;)

zuju2
8. máj 2017

Pre mňa je top citrón, baza, mäta. Vynikajúce od smädu, hlavne keď kosím trávnik, tak si ho dám. Mňamka

merlinja
8. máj 2017

klasika - citrón. aj keď môj obľúbený je polotmavý citronový birell :o).
nie vždy nové "módne" príchute zaujmú a hlavne sa udržia, niektoré mi prídu už "cez čiaru" :O)
ale zas každý má svoje obľúbené príchute ...

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@merlinja Ktorá sa ti zdá cez čiaru? 🙂

kittyjuliette
8. máj 2017

ja alkohol nepijem-nikdy...ani cez oslavy,sviatky...proste zaryty abstinent...ale leto,zahrada,grilovacka a radlerik jednoducho idu k sebe a ani by som si to uz bez dobre vychladeneho,citronoveho radlerika (prip.sa nenahnevam ani na levandulu😝) neviem predstavit😍
Vacsinou davam prednost nealko verzii,ale neodmietnem ani alko,pretoze to je fakt to jedine,alkoholicke,co si bez vycitiek svedomia kedykolvek doprajem a s radostou❤

merlinja
8. máj 2017

@matus_bazant nemyslela som práve radler, nedávno som pila fernet príchuť hruška a teda to bol, ako by jeden nemenovaný šefkuchár povedal - "blivajz"
ale teda príchuť piva "rebarbora" + jahoda to znie dosť príšerne, neviem, či by som mala odvahu vložiť ju do košíka. a to teda ja sa experimentovaniu pri jedle a pití nebránim.

mariahodzova
8. máj 2017

Baza,mäta je BRUTAAAALNY,zboznujem ho....ale neodmietnem abi citronovy

fra
8. máj 2017

parkrat som radler niekolkych prichutí ochutnala, ale každý sa mi zdal príkro presladený.... ak už niečomu v horucom lete podľahnem, je to obyčajná horká príchuť piva, tú mám rada 🙂

venija
8. máj 2017

u mňa jednoznačne, už dlho, vedie príchuť citrón-baza-mäta, a to aj po ochutnávke broskyňa-bazalka, celkom môže byť 🙂, aj jahody-rebarbory, tá ma neoslovila, je pre mňa príliš umelá.

janettan
8. máj 2017

radlery a ani pivo nepijem bežne, ale keď máme nejakú akciu, najmä teraz v lete - grilovačky, opekačky, gulašovky, pikniky .... tak si rada pochutím na citrón-baza-mäta, príjemná svieža chuť, alebo klasický citrón .... vlastne asi mi chutí každá príchuť 🙂 🙂 🙂 🙂

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@merlinja V pohode, ja si cením úprimnosť... Ak je kritika vecná a nie je to len hejtovanie... Takže pokojne ochutnaj a uvidíš či ti zachutí alebo nie 🙂

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@fra Skús náš nový Radler 0,0% Light, ktorý ma o 30% menej cukru a v chuti je o niečo málo horkejší, pivnejší. Možno ti zachutí. 😉 😎

arwent
8. máj 2017

Mne chuti citron baza mata...a teraz pozeram ze je nova jahoda rebarbora mam taky nutkavy pocit to hned vyskuuusat...

miroslavan
8. máj 2017

Tak na grilovacke u nas uz tradicne nesmie Bazant Radler chybat!!! A sezona u nas uz zacala 😉 Ja teda mozem akukolvek prichut-ci alko, ci nealko-zalezi od momentalnej nalady 😉 Nasa babka len citron nealko, to je u nej overena klasika ako vravi 😀 A moja segra ked pride na navstevu, tiez neodola a skusa nove chute-aj ked teda CITRON JE TOP 🙂

slobodnikova_katka
8. máj 2017

citronovy je vynikajuci 🍹