icon

ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorej príchuti vždy p0,0dľahnete? 😉

matus_bazant
8. máj 2017

Tiež si predstavujete letné osvieženie v podobe nášho nealkoholického Radlera 0,0%? Napíšte nám, akej príchuti podľahnete najčastejšie. 🙂 Alebo nedáte dopustiť na "drobný hriech" v podobe našich alko Radlerov? 😉

Tri z vás odmeníme krabičkou radlerov podľa vlastného výberu. Na zdravie, dámy! 😉

ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorej príchuti vždy p0,0dľahnete? 😉
77mirinka77
8. máj 2017

My vzdy ochutname vsetky vase novinky a vsetky nam chutia ,ale to u nas je muz pije citronovy a grepovi a ja citron-baza -mata mnam👍

nellita
8. máj 2017

Ja mam rada a doprajem si cierna baza ribezla ale mata citron je tiez k nezaplateniu taka studena po celom dni😀

mio321
8. máj 2017

citrónový

sayurinka
8. máj 2017

pre mna su top bylinky 🙂 zatial som vsak nemala moznost vyskusat tu broskynu s bazalkou ani jahodou s rebarborou, tak ked ich niekde zahliadnem urcite vyskusam 🙂

petronelak
8. máj 2017

CITRON - BAZA - MATA 🔝🔝🔝😍

onmaria
8. máj 2017

Jahoda rebarbora tiez neviem,ako chuti,ale u mna je top citron baza mata.teda zatial top

jajkav2
8. máj 2017

Najlepšie v lete osvieži jednoznačne "klasika" radler 😍citrónový. Ale osviežujúca, hlavne v lete je chuþ mäty. 😍🍹

sticker
radobaja
8. máj 2017

Ja mám najradšej levanduľu a ríbezľu a klasika citrón.Na novinku marhuľa+bazalka neviem nájsť odvahu ,bojim sa tej bazalky 😂

rodinkamm
8. máj 2017

Ja mam rada citron, ale chuti mi aj novy radler a to jahoda a rebarbora 👍😉

radobaja
8. máj 2017

Pardon broskyňa nie marhuľa 😂

geokatka
8. máj 2017

rada ochutnávam neobyčajné príchute. zatiaľ u mňa boduje citrón-baza-mäta a levanduľa-čierna ríbezľa. jahodové chute moc nemusím - takže jahoda-rebarbora neviem ako chutí, ale rada by som ochutnala príchuť broskyňa - bazalka 😉

foolie
8. máj 2017

Práve dnes sme mali na obed halušky s bryndzou chlapi si dali pivko a kedže ja nemusím origoš pivo tak som si dala jahoda rebarbora a padlo veľmi vhod ;) úžasná novinka a ešte citrón je u Nás top nechýba v chladničke 👍

stevkagallova
8. máj 2017

U mňa musia byť kúpené jednoznačne citrón-mäta-baza to je môj top a levanduľa- čierna ríbezla. Túto ale musím mať aspoň trochu schladenú inak mi príde veľmi sladká.
Nedávno som ochutnala novinku broskyňa-bazalka a tiež je veľmi chutná. Vždy pijem len 0,0 takže som rada,že vyrábate stále nové príchute 😉

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@radobaja V pohode, to aj v robote si so mňa robia srandu s marhuľou 😀 😒

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@stevkagallova Som rád, že zachutila aj Bazalka 🙂 Niektorí sa toho trošku boja alebo čo 😨 😂

stevkagallova
8. máj 2017

@matus_bazant ja bazalku zbožňujem ale tiež som mala trochu obavy ale neľutujem. A určite si ju kúpim znova. Leto sa blíži 😀

yanni
8. máj 2017

@matus_bazant fuuuuu to uz presiel rok? A ja som aj fotecky zabudla poslat. Este raz (po roku) dakujeme za "pivecko" (ked sme na SK kupujeme ho za plne auto a "pasujeme" za hranice 😉 ) a tiez za tricka. Tie sa nosia, nosia, nosia. Hlavne muz si ho nevie vynachvalit, ze ake lahke a super "Spruch" na chrbte 😀

Co sa chuti tyka, u nas ako sportovcov len nealko, ja hlavne citron, ostatne osadenstvo aj levandulu, bazalku atd. Dokonca nasi chlapci 0,0 % Radleru prisli na chut a vynimocne mozu. Takze na nasom stedrovecernom stole stali netradicne plechovky😨😲😂

michellemary
8. máj 2017

Citrón 00 mám vždy v chladničke 🙂 Teraz aj light 🙂

ashley888
8. máj 2017

Pivo som nikdy nepila lebo mi to vobec ale vobec nechutilo. Ale tieto radlery??? Tak tie ze zboznujem. Fajne vychladeny levandulovy. No jedna basen. A o novych prichutiach ani nehovorim. Tou jahodou ste to uplne vychytali. V lete uz len ten budem pit 🙂 🙂 🙂

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@yanni Jéj, tak to som rád, že naše Radlery sa dostali až na štedrovečerný stôl a že tričká slúžia! 🙂 😍

adkaroca
8. máj 2017

ochutnáme vždy aj nové príchute ale u nás vedie vždy Radler s citrónovou príchuťou 🙂

fantinka
8. máj 2017

Jednoznacne citron, klasika, ale len nealko. Alko mi nechuti 😊 plus teraz vsetko nealko 😂

yanni
8. máj 2017

@matus_bazant tak tak, dostali, doviezli nam moji rodicia. Ako vravim, auto plne plachoviek hihi
Tesim sa na nove chute, zial musim si pockat az do leta. Su tie nove prichute tiez bez alko?
Tricka su fakt super, teraz v Saudi uz mame 42 stupnov, su take vzdusne, vsetci Cecho-slovaci nam ich tu zavidia 😅 A svietime na mile daleko.

matus_bazant
autor
8. máj 2017

@yanni Broskyna & Bazalka je 0,0%, rovnako aj Citrón Light, ktorý má o 30% menej cukru a Jahoda & Rebarbora je zasa alko limitka po vzore minuloročných Bylinek. 😎

zuzkanaj
8. máj 2017

Ja mám najradšej citrón a grep. Ale vždy ochutname aj novinky ;)

petawoman
8. máj 2017

TOP - citrón baza mäta.
Hlavne,ked som bola tehotná😉

vivian27
8. máj 2017

Teda vyskúšali sme všetky príchute a za nás doma stále vedie citrón. Ale akurát včera sme si kúpili rebarboru a jahodu, najskôr nám na chuť nejak nešlo, ale po pár dúškoch veru zachutilo tiež 🙂

vanessska1606
8. máj 2017

Milujem čierne ríbezle a levanduľu 😍

nikulka1133
8. máj 2017

Včera som vyskúšala citrón light a teda pre mňa top 🙂

fazulka17
8. máj 2017

Citron baza mäta je uplne TOP