ANKETA + SÚŤAŽ: Ktorej príchuti vždy p0,0dľahnete? 😉
limetka a grapefruit
CITRON LIGHT 🙂
Mne chuti broskyna bazalka je poroste uuuuzasny 👍😍
Pre mna je top klasika - alko citron. Aj ked vzdy skusim novinky, zostavam verna tejto prichuti 🙂
Citrón baza mäta & alko citrón na osvieženie a bodka po dobrom jedle 🙂
Pre nas najlepsie.citron baza mata 🙂 ten.zachutil aj mojmu drahemu . Pre mna este aj.levandula
Podľa mňa, je citrón TOP,
skáčem z toho, vždy po strop,
keď ho manžel domov kúpi,
aspoň vidno, že nie je skúpy.
Mamka dvíha ukazovák,
prihrám jej Bazu, hneď ho schová.
Spolu pri ňom dáme relax,
užiť si treba, tu a teraz!
Opekačky a či párty,
radler si dá proste každý.
Či je teplo a či mráz,
dáme si ho zas a zas.
Asi mi je aj celkom jedno, ktorá príchuť, lebo som vyskúšala každú a chutilo mi to. No citrón je citrón. To je hviezda. Podľa mňa aj keď ostatné príchte už nebud citrón vždy pretrvá. 😎
@tinamartinka Tak to som rád, že sa našla ďalšia, čo je učarovala bazalka 🙂 🍀
@tina1992 Ty máš ale básnické črevo. 😉 Skvelá veršovánka! ❤ 😎
Ja mam najradsej grepfruit a klasika citron. Bylinkove mi moc nechutia, a rada by som vyskusala novinky - broskynovy a jahodovy 😉
Všetky, mňam!! 😀 ale pozerám pozerám... a jahodu som ešte nevidela, tak musím vystreliť do obchodu 😀
Moj skromny rebricek:
1. C-B-M
2. Grep
3. Citron
Ostatne prichute su pre mna prilis sladke
nekupujeme blbosti
radsej si dam grep, citron, alebo bylinny caj ako taketo kraviny
Citron baza mata - vedie 🙂
@matus_bazant dakujem. Urcite vyskusame. A este otazka, @zuzkanaj spomenula grep. ja mam grep ako taky velmi rada, ze tiez bez alko? Zial mi to tu bloklo vasu stranku (no jo Arabi a slovo alkohol grrrrr), tak nemozem pospehovat.
@celasapremenim preco blbosti? Raz za cas, napr. po takom polmaratone alebo kompletnom triatlone, padne fakt super. Radler popr. kvasinkove nealkoholicke pivo je isotonicke, v Nemecku je pri takmer kazdom takomto sportovom podujati ako obcerstvenie v cieli.
Citron, baza mäta 0,0
U nas je top klasika-citroooon
Teraz je super novinka broskyna bazalka.. Super
Citrón jednoznačne pretože ešte tam cítiť aj to pivo.ostatne sú tiež dobre ale niekedy mi tam chyba ta výrazná horkasta chuť piva.ale keď mám chuť na sladké niečo tak citrón báza mäta 🙂
Ja zbožňujem grepovy😍😍😍
Mne chytí bazový aj levanduľový 🙂
Mne chutí najviac grapefruitový a limentkový s trochou alkoholu,, všetky chute som ešte neochutnala.
@bibyke @denisa2019 Nezabudnite sa zúčastniť našej ankety pre milovníčky grepových radlerov... 🙂
@matus_bazant Prosím, a kedy bude tá súťaž?
@matus_bazant Aha, to má byť anketa, skúsim ju vyhľadať.
@matus_bazant %Dakujem.
U nás vedie citron. Vždy ma super osvieži. pekný den

Citron baza mäta JE NASA TOPKA no tiez zhrešim s alkom radlerom 😉