Deka do autosedačky

22. nov 2022

Baby, kupovali ste takú tu špeci deku do autosedacky pre novorodeniatko? O mesiac budem rodiť a či sa teda oplatí alebo stačí keď malinke položím do autosedacky a stačí overal, deka na vrch a hotovo? Prepáčte, že sa pýtam, cakam prvé bábo 🤗

juliastrakovave
22. nov 2022

Ja som kúpila lebo keď sme aj išli autom nemusela som dávať hrubý overal ale zabavila pekne do tejto deky a malý bol spokojný. Čiže za mňa áno radšej kúpiť...

amonet
22. nov 2022

do autosedacky ani vajicka nema ost overal. a ano mali sme ti deku

hanaxxx
22. nov 2022

Ja som mala taku tu z flisoviny, co mala otvory na vajickove popruhy, bola som s nou velmi spokojna a vyuzila som ju aj vo vanicke a este aj v sportovom kociku (kym maly nevyrastol prilis). Podarovala mi ju ale kamoska, kebyze mam kupovat, tak ju nekupim, lebo ak mas vajicko v byte, je teple, nemusis sa bat, ze babatko ulozis do studeneho. Skor sa vacsina deti vo vajicku od chrbta poti. Takze kludne bude stacit, aj ked budes mat len deku na prikrytie (existuju specialne na vajicka, resp su to akoby fusaky)

bluemoon24
22. nov 2022

Podle me nepotrebujes ani nejakou specialni deku. Ano dite nema jit do sedacky v overalu, ale podle me uplne staci kdyz ho jenom prehodis dekou, popripade dvema a v aute pak sundas. Ano, ta zavinovacka do autosedacky je pohodlnejsi, ale neni to nutnost 🙂

beata_k
22. nov 2022

Obycajna deka staci.

janka_266
22. nov 2022

Mali sme zimnú zavinovacku, najlepšie investované peniaze, žiadne trápenie obliekaním/vyzliekaním overalu, používali sme aj do kočíka, stačilo pod to body a teplaky a aj tak býval spotený.

elis248
22. nov 2022

Mala som fusak do vajíčka, ktorý som používala aj do kočíka. Bolo to praktické, nemusela som drobca obliekať do hrubého overalu/kombinézky. Stačilo overalové pyžamko, hrubá čiapka, dala som ho do vajíčka, zakryla dekou, zapla fusak a tak sme išli z pôrodnice domov. Bolo mu tam fajne teplúčko a to som išla s prvorodeným domov pred Silvestrom a s druhorodeným po Dušičkách.

autor
23. nov 2022

Dakujem 🙂 idem rovno objednať, zdá sa, že sa to naozaj oplatí

dzejsik
27. nov 2022

za mna bola deka super