Škoda Superb III. combi - 3 autosedačky

26. jan 2024

Ahojte,

máte skúsenosť či sa zmestia 3 autosedačky do auta Superb III. combi? Obe deti sú ešte malé ( (takže podsedák ešte byť nemôže) a tretie čakáme, tak chcem zistiť či sa nám zmestia 3 autosedačky alebo máme zvažovať nové auto. Premýšľala som nad možnosťou aj 1 sedačky alebo vajíčka vpredu, len predsa vzadu je to bezpečnejšie. Ďakujem vopred za rady.

simona92101
26. jan 2024

Nezmestia sa,vyskusane.my sme kupovali kvoli timu VW touran,kde su 3 samostatne sedadla vzadu

sims122
26. jan 2024

Neviem ako superb ale my máme v škode rapid tri úzke sedacky vzadu (jedna protismerna a dve od 15 kg), takže predpokladám ze áno. Ale bez isofixu.

nevenka
26. jan 2024

Suberb je velke auto, ale vzadu ma skor obyvackove sedenie ako sedacky vhodne na 3 detske sedacky a este s bazou. Ja som sedavala v strede (chcela som byt pri babatku, kdyby neco), jedno dieta sedelo vpredu. No aj tak sme vzadu boli ako sardinky. Potom sme kupili Grand Voyager, lebo sme cakali stvrte. A to je uzasny priestor uz. Ale vzadu je isofix aj tak skoro akoby v strede, takze 2 ludi dalsich tam nedas tiez. Druhy rad ma 2 samostatne sedadla, takze 6 ludi pohodlne, ale 1 dieta aj tak sedi vpredu. Dcerke byva vzadu zle, takze niet na vyber aj tak. Treba Vam jednoznacne nieco ine.

madeincssr
26. jan 2024

Tak Superb III je dost velke/siroke auto. Ja by som skor zhanal vhodnu/e autosedacky, ktore sa vojdu, ako menil auto. Sirsie budu napr. Berlingo/Partner/Combo/Proace, ale su to skor osobne verzie uzitkaca a potom uz snad len velke vany (ktore vymieraju) resp. osobne verzie dodavok (5-8 miestne), ktore maju zas svoje nevyhody (cena, komfort (tichost), vybava (materialy), manevrovanie v podzemnych garazach...)

simona92101
26. jan 2024

@madeincssr netreba obrovske auto,ale auto ktore ma vzadu 3 delene plnohodnotne sedadla,napr.VW Touran alebo Ford smax.nedavno sme to riesili kedze sa nam narodilo 3 dieta.ak kupis uzsie sedacky,tak to bude na ukor deti a ich pohodlia,budu tam ako sardinky.nehovoriac o tom,ze spominana skodovka ma v strede na sedadlach tu cast uzsiu a mierne vyvysenu,sedacky sa tam budu zle upevnovat.

madeincssr
26. jan 2024

@simona92101 ano, stredovy hrb je neprijemny, ale auta ako Touran, Scenic, S-Max maju vzdy strednu sedacku uzsiu (nie taku siroku ako krajne). Ale ano, nie je tam tym padom v strede hrb. Ale 3 sedacky budu v ktoromkolvek zo spominanych aut natesno poopierane jedna o druhu, takze ak by sa dala do stredu (na ten hrb) nejaka vhodna (povedzme s nizsim sedakom), mozno by to nevadilo. Insk Touran/Scenic/S-Max su trieda Golf, Superb III je pravdepodobme vzadu sirsi, ale to by chcelo pomerat.

simona92101
26. jan 2024

@madeincssr my sme to merali,manzel mal firemneho superba a 2 sedacky+vajco nevosli,ani 2 sedacky a 1 dospely(vajco na prednej sedacke).jedine co voslo bolo:sedacka,podsedak uzsi a vajicko.ale aj to bolo tesne,a na stredovom hrbe to tancovalo a nesedelo dobre.
My mame v Tourane vzadu 2 siroke isofix autosedacky,vojde vedla nich este 1 dospely uplne v pohode,alebo teda v nasom pripade vajicko nasadene na isofix bázu.