Ako často kŕmite 3-mesačné bábätká?
Ako často krmite vaše 3mesačné bábätka? Koľko hodinové rozostupy máte?
@jj298 To čo je za blbý dotaz? Normálne som sa opýtala. Netreba sa ku všetkemu vyjadrovať. Ženy tu riešia väčšie hlúposti
Interval pri umelom mliecku musi byt minimalne 3 hodiny, a tak aj krmime - cez den kazde 3h. Vacsinou vzdy ked sa zobudi, alebo ak vstane skor, tak sa pohrame a pockame. A v noci samozrejme nebudim, cize vecer sa napapa, spi tak 4-6 h, potom okolo polnoci +- sa napapa znova a zase spi tak 3-4h. A znova opakovat 😉
@anavixy nemam dovod hrat sa na mudru a ignorovat odporucania lekarov, takze pre mna musi 😉 ostatni pokojne mozu krmit inac
@lelelienka ja ako zdravotnik v tomto smere vzdelany zasa nemam dovod nutit ludi striktne dodrziavat to, co sa striktne dodrziavat ani nemusi a niekedy ani neda. Chapem vas, samozrejme kludne kazdy nech ignoruje a neignoruje co chce a koho chce, ale teda nepiste ostatnym, ze sa to “musi” len preto, ze vy to tak robite. Lebo fakt nemusi.
@anavixy ja sa tiez riadim zdravotnikmi a tak v porodnici, ako aj u pediatra mi bolo povedane ze musi, tak odovzdavam informaciu dalej. Tak sa vy zdravotnici dohodnite 😉

@kika541996 doplň - UM alebo MM?