icon

Ako riešiť rozdielnu veľkosť pŕs pri kojení?

Dnes o 15:00

Ahojte , kojim 3 mesiace cez klobúčik no v 1 prsníku sa mi tvorí už nejaký čas menej mlieka , zakaždým začínam tým prsníkom , aj keď si vypýta pomimo kŕmenia tak dám ten menej plný aj som ho odsavala ale nič nepomáha , ide mi o to že už začína byť vidieť rozdiel veľkosti a moja otázka znie či sa to potom upraví alebo nie , lebo ak mám mať rozdielne veľkosti pŕs tak radšej skončím s kojením 🙈

anonym_f1477f
Dnes o 15:08

moj gynekolog tvrdi ze neupravi.

majlo1234
Dnes o 15:10

Ked prestanes kojit, velkost sa upravi do predporodnej minus nieco😂 nebudes mat jeden nejako extra vacsi. I ked prsia su prirodzene nie rovnako velke

kiki68
Dnes o 15:20

@anonym_autor upravi, mne sa to komplet upravilo a to som 3,5 roka kojila. Do par mesiacov boli symetricke ako predtym.

rachel36a
Dnes o 15:27

@anonym_autor ako komu...mne sa pomerne upravili, aj keď nie úplne...kamoška ma extrémny rozdiel vo veľkosti prsníkov po kojeni, neupravilo sa jej to

biba_18
Dnes o 16:02

mne sa upravilo ale čím som bola staršia tým viac bolo vidno rozdiel 😏 keď prsia prestali byť pevné… aj mne gynekolog povedal že je to z kojenia…

kiki68
Dnes o 18:28
@biba_18

mne sa upravilo ale čím som bola staršia tým viac bolo vidno rozdiel 😏 keď prsia prestali byť pevné… aj mne gynekolog povedal že je to z kojenia…

@biba_18 je to vekom hlavne, proste vek tie prsa berie, tam jedine plastika

thirstymonk
Dnes o 22:05

@anonym_autor Nevadí nám rozdielná veľkosť ;) Neboj sa