icon

Čaj pre dojčiace ženy? Poraďte

sofia68
21. mar 2011

poradte mi nejaké dobré značky... 😉

kvojtanikova
21. mar 2011

@sofia68 ahoj, mne najviac chuti caj pre kojace matky od Apotheke, ale ak ti mozem poradit ak potrebujes ozaj zvysit produkciu mliecka, mne sa najviac osvedcili homeopatika Ricinus Communis 5CH. Nikdy by som neverila ze take cosi napisem, lebo inac som si o homeopatikach myslela ze je to len blbost, ale toto je ozaj zazracne.

katka159
21. mar 2011

ahojky ja som pila leros baby pre dojčiace matky alebo Hipp 🙂 a skus aj meltu

alexis13
21. mar 2011

ahoj tak ja som ich mala viacero...teekane pre dojčiace matky, leros baby a maternitea 😀

julienka
21. mar 2011

ja som pila hipp, brala ricinus, motherlove, senovku grecku, benedikt lekarsky a teraz som si kupila cajik teekane a mam pocit, ze senovka grecka a ten teekane cajik sa osvedcili najviac 😉

akdarka
21. mar 2011

chutny a prospesny je rooibos.je zaradeny medzi caje podporujuce tvorbu mlieka😉

katren
21. mar 2011

Ja som pila Hipp, strasne mi chutil teply alebo studeny.....za mesiac som vypila aj tri balenia 😅

isiss
21. mar 2011

ked som mala malo mlieka pomohla mi senovka grecka a caj z benediktu lekarskeho.. vraj tieto dve bylinky v kombinacii naozaj pomahaju.. 😉

katrinka8
21. mar 2011

Ja pouzivam Teekane pre dojciace matky, mala som aj Apotheke, ale ten mi az tak nechutil 😉

lubinka26
21. mar 2011

mne kamoska odporucila tento ajurvedsky caj - medhika http://www.maderna.sk/katalog/product/9947/ zevraj je najlepsi. ja ho pijem, ale len jednu salku denne, viac neznesiem, strasne mi nechuti. zapijam ho vineou 😀

ziziiv
21. jún 2011

Ahoj, znacku ti urcite nepoviem ani jednu..lebo "caj", ktorý sa kupuje obchode vlastne je len smejd, s logom, za ktorý zaplatí...ked, tak ti radím radsej mätu alebo rooibos. Majú uzastnú chut a aj úcinky. Ja kupujem cez internetový obchod

shop.omcha.eu

a som spokojna. najdes tam aj podrobný popis, a doteraz mali vzdy vsetko na sklade tak som to do troch dni dostala. dufam som ti dobre poradila 🙂

blackberry
21. jún 2011

@sofia68 @ziziiv mätu by som neodporucala, nakolko znizuje tvorbu mlieka, radsej caj z medovky.

michelleuk
21. jún 2011

@sofia68 ahoj no mne najlepsie posoby na tvorbu mliecka obycajny cierny s mliekom, 😀