icon

Dojčenie a nechránený sex

21. júl 2022

Ahoj. Som 7 tyzdnov po porode. Este som ani nebola na kontolu. Dopredu pisem, ze mudrosti o tom, ako sme si mali davat pozor a byt zodpovedni a bla bla bla ma nezaujimaju. Predstavte si,ze sme na to prisli aj sami 😅 takze si ich prosim odpustite. Boli sme teraz dlhsie bez sexu. Teda dost dlho az priliz. No a dnes sme sa na to nejak vrhli a moj muz si tusim odvykol davat pozor 🤣 no a teraz otazka. Je mi jasne, ze sanca tam je. Ale je to velka sanca, alebo je to podla Vas skor nepravdepodobne? Plne kojim, ms som este nemala. Pri prvom som bola bez ms rok, ale to som aj uzivala antikoncepciu. Dakujem za vecne odpovede 🙂

Strana
z2
autor
22. júl 2022

@loliki nezaujima, lebo mas mi tu pisat nieco co sama viem? Skor ma zaujimali taketo pripady a vidim, ze ich je dost.

zuzanockamt
22. júl 2022

Autorka: Mala som v triede sestry s cca 10/11-mesačným vekovým rozdielom 🤔🤷

mamula20
Odpoveď bola odstránená
mikadooo
22. júl 2022

@stanulienkat nuž u mňa bola šanca nulová, lebo sme si cez kojenie nedávali vôbec pozor, ale holt, kým som neodstavila, tak sa žiadne ďalšie bábo nekonalo a to som kojila najskôr prvú do cca 2 rokov a potom druhú do 2,5 roka. Po odstavení som otehotnela v rámci ďalšieho mesiaca-dvoch. Takže myslím si, že pri tak malom bábätku, keď ešte pani ani menzes nemá, je šanca naozaj veľmi malá.

loliki
22. júl 2022

Áno, takých prípadov je dosť. Ale to si tiež asi vedela. Jediné, čo nevieš, je aktuálny stav u teba. Ja poznám prípad, keď otehotnela počas šestonedelia a bolo to dosť komplikované tehotenstvo.

kittykat22
22. júl 2022

moja mama sa takto narodila. Starky s babkou fidlili asi hned ako to bolo mozne, a moju mamu pocali v 6.nedeli 🤣🤣🤣

autor
22. júl 2022

@kittykat22 kokos no nepotesili ste ma baby. Tusim je takych pripadov ozaj vela. Ja tiez poznam jeden. Tam je medzi surodencami rozdiel len o mesiacov, lebo ta druha sa narodila predcasne. No nic, muz povedal, ze ved vecicky mame 🤣

mareri
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2