Je táto farba materského mlieka normálna?
Pri pôrode som mala strasne málo mlieka z oboch prs som si vytiahla 8ml a malemu to nestacilo skusali sme rozne mlieka ktore mu nesadli a nakoniec sme ostali pri Neocate,má tichý reflux a toto mlieko je dost riedke tak by som mu mohla dať aj to svoje malý ma 2,5 mesiaca už menej grcká a tak si chcem rozbehnúť naspäť mlieko dnes mi toto vyšlo z pŕs neviem či to je kolostrum lebo som ho nemala ani v tehotenstve ani po pôrode a chcem prikladať aj malého či mu neuškodím s tým. Nezapácha ani ma to nebolí pri vytláčaní. Ďakujem za každú razu
@account43889 nemiesala by som MM a UM
Farba je normalna
Kludne mu davaj. XY žien koji a dokrmuje um.
@account43889 nemiesala by som MM a UM
Farba je normalna
@anonym_de34c4 ja som miešala. Prečo nie, keď bolo materského málo? mala som nechať dieťa hladné? či moje mlieko vylievať a dávať len UM? 🤦🏻♀️ väčšinou na obed dostával UM, inak mal moje mliečko. Kojila som tak 10 mesiacov.
@anonym_de34c4 ja som miešala. Prečo nie, keď bolo materského málo? mala som nechať dieťa hladné? či moje mlieko vylievať a dávať len UM? 🤦🏻♀️ väčšinou na obed dostával UM, inak mal moje mliečko. Kojila som tak 10 mesiacov.
@anonym_5ef2c4 prečo?lebo pije špeciálne mlieko nech nemá reflux a teraz mu ide dať materské riedke.Na začiatku nerozbehla kojenie a teraz chce zázrak.A dieťa ako pokusna opica
@anonym_5ef2c4 prečo?lebo pije špeciálne mlieko nech nemá reflux a teraz mu ide dať materské riedke.Na začiatku nerozbehla kojenie a teraz chce zázrak.A dieťa ako pokusna opica
@anonym_de34c4 to mlieko neni nato aby reflux zmizol ani zmiernil to zmizne až vtedy ked mu dozrie traviaci trakt mlieko ma aj kvoli tomu lebo z klasickych mliek mal krče, má alergiu na BKM čo v Neocate neni. Neocate je samo o sebe riedke mlieko. Kojenie sa nedalo rozbehnút aj keby som chcela kvoli poporodnej depresií keď nieco chcete pisat tak si to najprv preštudujte. Moje dieťa pokusná opica neni ani nebude lebo mu chcem iba to najlepšie 🙂
@account43889 podla mna to je kolostrum. To nevadi, ze si vyberies máličko ale vsetko daj dietatu. Mala som tiez malo ale na neonatologii mi povedali, ze ak ked vytiahnem len za lyzicku, tak do dietata treba dat vsetko. Kolostrum ide na zaciatku. Poslúchala som. Takze som sa snazila asi pol roka sa mi darilo nieco vytiahnuť z prs a dokrmovat UM.
Kľudne môžeš kombinovať MM a UM, tiež som dokrmovala, a deťom z toho nič nebolo, a robí to kopec žien.
Este som nepočula o tom, že by nejakému dieťaťu uškodila kombinácia rôznych mliek.
@anonym_de34c4 máš pravdu, nie je pokusná opica. Je to jej poklad a chce mu dať to najlepšie. A k tomu patrí aj mamkine mliečko.
@account43889 určite to skús, keď si ho budeš prikladať, malo by sa ti mliečko pekne rozbehnúť 🤍
@account43889 mne kedysi dr povedala že môžem kľudne dokrmovať UM ale musí tam byt rozostup aspoň tu hodinu a pol. Sa dívam že ok, mala chcela jest, ja som odsala 20ml niekedy 30ml a to mala len ako predkrm. Keby jej nedám hneď jest tak vrieska až je fialová. Preto som prešla iba na UM :/ ani po 2 týždňoch nebolo viac mlieka tak som si vybrala jedno a spokojne bruško bábätka 🙂

Mlieko - kvalita a farba sa ti tvori podla potrieb dietata.
Podla mna je to ok, vyzera to ako colostrum.