Zmeny prsníkov počas druhého tehotenstva. Mám sa obávať?
Ahojte, malý ste to aj vy tak v druhom tehotenstve ? Prvé tehotenstvo sa mi strašne zväčšili prsia a po pôrode som mala veľa mlieka, kolostrum mi vytekalo ešte v tehotenstve a teraz toto druhe tehotenstvo prsia sa moc teda nezvacsili a ani kolostrum nemám zatiaľ a som v 7 mesiaci tehotenstva. Znamená to že budem mať menej mlieka alebo ako to bolo vo vašom prípade ? Ďakujem
@anonym_autor ja som kolostrum pred pôrodom vôbec nemala a prsia sa mi zväčšili hlavne až ku koncu a kojila som
Vies o tom, ze mnozstvo mlieka nezavisi od velkosti prsnikov? Mam kamosku, co aj pocas dojcenia ma prsia ako lentilky pod kobercom, dojci uz 2 roky, dalsia co ich mala fakt obrovske uz pocas tehotenstva mlieko takmer vobec nemala, horko tazko potiahli par mesiacov dojcenim
@anonym_autor ja mam za sebou 5 tehotenstiev a ani v jednom sa mi prsia nezvacsili (chvala Bohu, mam velkost podprsenky 85G), iba potom, ako sa naliali, na tu podprsenku kosik H, ziadne kolostrum.mi v tehotenstve netieklo. Mlieka som mala dost, najviac ale asi pri prvom dietati, ale to je subjektivny pocit, lebo tam som aj vela odsavala a pri dalsich som len dojcila vacsinou a odsat mi skoro nic neslo. Teda toto piate este uvidim. Dojcila som 3 deti skoro do 2 rokov, stvrte do 3...Mat obavy kvoli tomuto, je podla mna uplne zbytocne.
Ja som mala pocas prveho tehotenstva prsia DD podla merania, ked som si kupovala podprsenku. Povodne som mala Bcka. Pri druhom a tretom tehotenstve sa len trochu zaplnili, ale uz z toho Dcka nikdy neboli a po dojceni skoda slov. Mlieka som mala dost pri vsetkych 3detoch. Boli dlho dojcene. Pri dojceni nezalezi na velkosti prs.

Nemala som počas tehotenstva žiadne kolostrum, prsia sa mi zväčšili až pôrodom. Mlieka som mala na rozdávanie. Dojcila som 18 mes