icon

Zmeny prsníkov počas druhého tehotenstva. Mám sa obávať?

Dnes o 12:29

Ahojte, malý ste to aj vy tak v druhom tehotenstve ? Prvé tehotenstvo sa mi strašne zväčšili prsia a po pôrode som mala veľa mlieka, kolostrum mi vytekalo ešte v tehotenstve a teraz toto druhe tehotenstvo prsia sa moc teda nezvacsili a ani kolostrum nemám zatiaľ a som v 7 mesiaci tehotenstva. Znamená to že budem mať menej mlieka alebo ako to bolo vo vašom prípade ? Ďakujem

anonym_a8b86e
Dnes o 12:33

Nemala som počas tehotenstva žiadne kolostrum, prsia sa mi zväčšili až pôrodom. Mlieka som mala na rozdávanie. Dojcila som 18 mes

katulienocka999
Dnes o 12:39

@anonym_autor ja som kolostrum pred pôrodom vôbec nemala a prsia sa mi zväčšili hlavne až ku koncu a kojila som

anonym_455949
Dnes o 12:53

Vies o tom, ze mnozstvo mlieka nezavisi od velkosti prsnikov? Mam kamosku, co aj pocas dojcenia ma prsia ako lentilky pod kobercom, dojci uz 2 roky, dalsia co ich mala fakt obrovske uz pocas tehotenstva mlieko takmer vobec nemala, horko tazko potiahli par mesiacov dojcenim

anonym_2c4f35
Dnes o 13:04

@anonym_autor ja mam za sebou 5 tehotenstiev a ani v jednom sa mi prsia nezvacsili (chvala Bohu, mam velkost podprsenky 85G), iba potom, ako sa naliali, na tu podprsenku kosik H, ziadne kolostrum.mi v tehotenstve netieklo. Mlieka som mala dost, najviac ale asi pri prvom dietati, ale to je subjektivny pocit, lebo tam som aj vela odsavala a pri dalsich som len dojcila vacsinou a odsat mi skoro nic neslo. Teda toto piate este uvidim. Dojcila som 3 deti skoro do 2 rokov, stvrte do 3...Mat obavy kvoli tomuto, je podla mna uplne zbytocne.

cimage
Dnes o 15:21

Ja som mala pocas prveho tehotenstva prsia DD podla merania, ked som si kupovala podprsenku. Povodne som mala Bcka. Pri druhom a tretom tehotenstve sa len trochu zaplnili, ale uz z toho Dcka nikdy neboli a po dojceni skoda slov. Mlieka som mala dost pri vsetkych 3detoch. Boli dlho dojcene. Pri dojceni nezalezi na velkosti prs.