Koľko krát denne sa má kojiť 9 mesačné dieťa?
Moja mala ma ukoncenych 9 mesiacov a kojime sa rano, obed a vecer. Chcela by som obed nahradit jedlom, len neviem ci je na to uz dost velka... 🙂
ale veď v 9. mesiacoch by ste obed mali mať už dávno.. a po obede kľudne ešte mliečko.
Môj malý má 21 mesiacov a po obede..riadnom veľkom dvojchodovom 😅 si stále vypýta MM.
moj zavislak si este aj dnes po obede mliecko vypyta...v deviatich mesiacoch by uz davno mal mat obed
ahoj no ja mam ties 9 mesacnu babiku a kojim ju stale ked chce ona a to aj normalne papame stravu ranajky a tak az do vecera a aj v noci niekedy sa budi aj 3krat. myslim si ze je dobre ked sa babo koji vzdy po papani abo ked si to samo vyzaduje.a niekedy mame taky den ze malo papame tak si to aspon nahradzame mlieckom 🙂
Kojiť treba podľa potrieb dieťaťa. My sme mali raňajky, obed aj večeru a kojenie ako dezert po každom jedle aj medzi tým. a v noci tiež 2-3 kra 😀 t,
moj syn ma 9 mesiacov a kojim cez den 4x a v noci 2-6x, hlavne to nocne kojenie mi vadi... okrem toho zje uz vsetky chody okrem ranajok, vtedy ma MM
podla mna by 2 kojenia boli malo (pokial v noci nepapa mm), ale obed by uz mala mat poriadny, skor mlieko na deisatu ci olovrant, resp. na poziadanie. Moj bude mat rok a mm ma rano, vecer, v noci a cez den 2x pred spanim a niekedy aj po spani.
Pre dieta do 1 roka je materske mliecko zakladnou potravou, takze kojim po kazdom prikrme a ked si vypyta aj pomedzi to, plus pred spanim a 2x v noci🙂
pokial si ešte pýta .. tak trošku kojiť by ste mala http://akoapreco.com/ako-casto-dojcit-novorodenca/
Dieťa akéhokoľvek veku pokiaľ je dojčené sa má dojčiť na požiadanie, ak si ešte nevie pýtať treba aktívne ponúkať. Ja mám 20 mesačnú a dojčíme sa aj 10 krát denne a 4 krát v noci. U 9 mesačného dieťaťa určite po každom príkrme 🙂

no moja má síce 20mesiacov,a kojím ju ráno večer,a aj cez den cca 2-3x podla toho kde sme,a čo robíme..
ale ona je závisláčka na cicíku 😀
také 9mesačné by malo mat prísun mliečka este vacsí,nakolko ho potrebuje,nepíše či ju kojíš preto lebo cicík viac počas dna nechce..no moja v 9mesiacou,bola aj počas dna nalepená na cicinke...
presne si nepamatám ale ráno sme mali cicík,potom kašicku ,ovocie,obed sme mali príkrm,potom sla spinkat pred tým cicík!,jogurt,cicík.
naša spala iba 1x denne,niektoré deti spia až 2x takže je to individuálne,no pred každým spinkaním,máme kojenie,a takisto ráno po zobudení.. 😀