Ako presvedčiť priateľa, aby sme si zobrali hypotéku?
Ahojte, ako presvedčiť priateľa aby sme išli spolu do hypotéky?
Bývame spolu v podnájme už 3 roky. Ja už by som chcela niečo svoje, nie vyhadzovať peniaze do vzduchu. Chápete. Príde mi to zbytočné. Nie je nam 18 ani 25.
Naš vzťah je v pohode, klape nám to.
V domácnosti sú troska nezhody v rámci mama hotela, ale zvládam to. A keď poviem ze si to tam nechal, uprace. Výdavky mame 50 na 50 tak isto aj nájom. Ka, dy mame svoj účet a svoju výplatu.
Len problém je v tom ze priateľ nechce hypotéku? A neviem ho presvedčiť o tom, že je to lepšia varianta.
On vie môj nazor na byt a ze som radšej za dom. Obidvaja pochádzam z domu.
Co na to hovoríte?
Vo by ste robili na mojom mieste?
Alebo ako ste to mali vy?
Stále hovorís o dome? Či aj o byte. Možno nechce ísť do domu😉 a ja ho úplne chápem
@danielahamar vidí v dome viacej výhod ako v byte. O tomto sme sa bavili... Obidvaja sme z domu, takže vieme o com to je...
@danielahamar vidí v dome viacej výhod ako v byte. O tomto sme sa bavili... Obidvaja sme z domu, takže vieme o com to je...
@anonym_autor
Stále si sa nevyjadrila v akom štádiu je váš vzťah? Idete sa brať? Alebo čo? Plánujete aj deti?
Lebo reálne 3 roky chodenia je fakt dosť, aby ste vedeli ako ďalej. Zas ak on má určite pochybnosti o spoločnej budúcnosti, možno sa chce vyvarovať prípadným problémom ohľadom majetku do budúcnosti.

@anonym_21fd58 vlastná skúsenosť? Alebo len individuálna dobrá rada?
@anonym_autor ja mám partnerku ;) hej čo mám v okolí páry tak na to aby vždy doplatili