Dá sa začať nový život s malými deťmi?
Dá sa v 35-40 začať nový život s malými deťmi a úplne od 0, bez ničoho a nikoho?
@anonym_autor Vždy sa da. Ale treba rátať s tým, že začiatok bude náročný.
Začínala som život “od nuly” už dvakrát. V zmysle, že som sa presťahovala úplne do iného a vzdialeného mesta, kde som nemala nikoho a ani prácu. Prvý rok - dva bol vždy náročný. Alw potom to už bolo super.
Treba sa ale pripraviť, že to bude boj. Osobne ak by som mala malé deti a bola slobodná matka, tak sa presťahujem niekde za dobrou prácou, keď akceptujú homeoffice viac. To zvyčajne býva vacsieho mesto typu Bratislava, alebo Košice. Plus v tých mestách je veľa možnosti ako nájsť nových priateľov, ľudí a zároveň aj veľa toho pre deti.
@anonym_autor dá ale nebude to med lízať. Ale dá samozrejme viete koľko žien to zažilo
@anonym_59d4f0 ??? Píše snáď niekde, že chce ísť do iného štátu? Prečo si ľudia poriadne neprečítajú niečo skôr, ako sa vyjadrujú?
@anonym_autor rozviedla som sa v 34 s jedným dieťaťom. Dnes mám 46, druhého manžela a deti dve. Ľutujem len jedno. Že som sa nerozviedla skôr a stále verila, dúfala, čakala, dávala ďalšiu a ďalšiu šancu. Život treba žiť, nie prežívať. Spýtaj sa samej seba, či chceš takto žiť ďalších 20-30-40 rokov. A potom sa rozhodni. Držím ti prsty 🍀
@anonym_autor možno dá, možno nie...len ty poznáš svoje schopnosti a možnosti 🍀
@anonym_autor v 40ke prečo bez ničoho? Veď už musíš mať niečo nadobudnuté
@anonym_autor v 40ke prečo bez ničoho? Veď už musíš mať niečo nadobudnuté
@anonym_1edbdd nie, nemusím. Keďže som sa nechala mojim mužom o*ebať. Preto aj chcem odísť a začať nový život
Vzdy sa da zacat, ale bude to sakra tazke na zaciatku (zalezi od Tvojich schopnosti a povahy). Bolo by fajn, keby si nejaku pomoc ziskala (rodiny) a aspon ku nejakym prachom sa dostala (aspon na zaciatok cosi nasetrit alebo vysudit).
@anonym_autor rozviedla som sa v 34 s jedným dieťaťom. Dnes mám 46, druhého manžela a deti dve. Ľutujem len jedno. Že som sa nerozviedla skôr a stále verila, dúfala, čakala, dávala ďalšiu a ďalšiu šancu. Život treba žiť, nie prežívať. Spýtaj sa samej seba, či chceš takto žiť ďalších 20-30-40 rokov. A potom sa rozhodni. Držím ti prsty 🍀
@anonym_c62c82 Krásny príbeh. Kde ste sa zoznámili?

@anonym_autor No a prečo by sa nedal? Máš to vo svojich rukách.