Kam sa pohnúť po odchode z dvoch prác?
Nastupila som ako operatorka vyroby na 12tky denne nocne nezvladala som to. Po 3 dnoch som skoncila a nastupila ako operatorka vyrobky na8micky. Tam som zas nezvladala extremne rychle tempo. Bolo to sialene. Teraz mam depku ze som odisla z dvoch prac a som bez prace. A neviem co robit. Mam vystudovanu strednu pedagogicku skolu ale v skolstve robit nechcem. Predavacku nemozem lebo neviem vydavat totalne z matiky mam okno. Som zufala neviem kde sa zamestnat
@anonym_autor na tvojom mieste beriem tu skolku a budes sa musiet prisposobit. tam enmas ziadne velke pocty, musis na sebe zapracovat. Vyjst z komfortnej zony. Inak budes cely zivot nezamestnatelna.
@anonym_autor na tvojom mieste beriem tu skolku a budes sa musiet prisposobit. tam enmas ziadne velke pocty, musis na sebe zapracovat. Vyjst z komfortnej zony. Inak budes cely zivot nezamestnatelna.
@zuzana76 Chudence deti. Takuto "jaaaj, cely svet je proti mne, fnuk" si fakt nezasluzia🙃
@zuzana76 Chudence deti. Takuto "jaaaj, cely svet je proti mne, fnuk" si fakt nezasluzia🙃
@anonym_f31c1a pisala, ze mala problem s kolegynami, nie s detmi, ak jej nejde len matematika a take tie logicke veci, tak este moze byt ok ucitelka v skolke, v skole by to uz asi nedavala, ale skolkari potrebuju najviac empatiu a mamickovsky pristup. Ale ano, ak celkovo nedava taketu pracu s ludmi, tak potom uz neviem.
@anonym_autor sanitarka v nemocnici? ale aj na to si asi treba urobit strednu skolu, sa mi zda. ale mozno by si mohla pocas zamestnania. Vsade potrebujes rychlost, aspon ako tak, napr kuchyna to je strasny stres. Chyzne maju tiez obmedzeny cas, kolko sa kde mozu zdrzat,
Treba sa trosku obrnit a povedat si, ze to zvladnes, zrychlis, vydrzis. Ono kym si osvojis tu pracu, tak len treba davat pozor, co robis a potom uz to ide rychlejsie. Myslim, ze na to, ze si tam bola par dni, cakat nejake vykony si nemusela. Je sanca ze do par tyzdnov by ti to slo. A zas ze to to na dvoch miestach nesadlo, neznamena, ze to neni typ prace pre teba. Mozno inde ti to pojde uz od prvej chvile, doslova v prvy den, prvu hodinu. Pride mi, ze to strasne dramatizujes, mozno aj viac nez tvoji kolegovia a sef. Podla mna, kym ta nevyhodia, neodchadzaj. Aspon budes mat viac odrobene a vyssiu vyplatu.
@zuzana76
To vážne? Na to že tam sedí a vydáva knihy?
@svetlonos ano, nas kamarat ma presne tuto skolu, ale to nikdy nerobil, ved chlap, potrebuje zarobit, tak robil vo firme s manzelom
https://fphil.uniba.sk/katedry-a-odborne-pracov...
https://www.infolib.sk/sk/informacie/knihovnick...
ono to nie je len vydavanie knih, spracovavanie resersov, organizovanie podujati a besied s autormi atd.... kedysi mozno stacila hocijaka stredna skola a bolo to super zamestnanie pre nejaku tetušku aj v malom meste, ale dnes to tak uz nie je.
@svetlonos ano, nas kamarat ma presne tuto skolu, ale to nikdy nerobil, ved chlap, potrebuje zarobit, tak robil vo firme s manzelom
https://fphil.uniba.sk/katedry-a-odborne-pracov...
https://www.infolib.sk/sk/informacie/knihovnick...
ono to nie je len vydavanie knih, spracovavanie resersov, organizovanie podujati a besied s autormi atd.... kedysi mozno stacila hocijaka stredna skola a bolo to super zamestnanie pre nejaku tetušku aj v malom meste, ale dnes to tak uz nie je.
@zuzana76
Ďakujem za vysvetlenie 🙂 Ja som kedysi myslela, aká super práca, že pri nej sa aj vs dá vyštudovať 😁
@anonym_autor strazit deti nejakým rodinám kým sú mamičky v práci? Školu na to máš, pracovať s deťmi teda vies, to by mohlo ísť, či?

@anonym_b06889
Tak pokiaľ má depresie, bolo by vhodné hľadať podľa toho prácu, napríklad niekde v knižnici alebo mimo ľudí niečo monotónne.
Mňa po 4 rokoch v službách liezli ľudia hrozne na nervy ale nemohla som si dovoliť ani nechcela byť doma. Ok, potom som otehotnela ale chcela som ísť do škôlky robiť.
Šikana je sviňa. Mala som pravidelne, ale tá hľadala som ďalej. Tu ťažko radiť keď nie sme v jej koži ale aspoň tu ma pár odpovedí, prečo ju neberú.
Možno by pomohol psychológ počas hocijakej práce, upratať si v hlave a zistiť, ako riešiť krízové situácie.
@svetlonos na kniznicu musis mat VS, to nie je len tak tam pracovat