Ako si zvyknú mačka a pes v byte?
Ahojte, chcem sa spytat tych co maju teda macku aj psa, ze ako ste spravili ze si na seba zvykli respektive ci je s tym nejaky problem. Mam dvoch psov a chcela by som si adoptovat macicku, neviem si predstavit ako budu reagovat psi na macku, nikdy sa so ziadnou nestretli, byvame v byte. A ak tak myslite ze je lepsie adoptovat maciatko nez starsiu macku ? (Kvoli psom)
V prvom rade by som vzala psy k nejakej macke alebo maciatku aby som vedela ako budu reagovat a nie hned adoptovavat nejaku.
@tropkica este nejdem ziadnu adoptovat len uvazujem o tom, to Aj mne napadlo len nemam moc kde, nikto v okoli nema macku. Mam yorkov ale jeden z nich je taky antisocial aj voci psom, ale nie je nebezpecny len steka
Záleží na psoch akú majú povahu ale väčšinou si zvyknú a ja mám skúsenosť že skôr si zvyknú na seba pes s mačkou ako mačka na mačku
záleží aj na tebe... ak povieš, že tu rozkazuješ ty, tak si budú musieť zvyknúť a hotovo...
Teraz čítam že máš yorkov tak určite si zvyknú a je jedno či vezmeš malú alebo už dospelú mačku

Dcéra mala psa a k tomu si adoptovala asi 5 ročného kocúra a od začiatku sa zniesli-tolerovali sa.