icon

Ako si zvyknú mačka a pes v byte?

28. jan 2025

Ahojte, chcem sa spytat tych co maju teda macku aj psa, ze ako ste spravili ze si na seba zvykli respektive ci je s tym nejaky problem. Mam dvoch psov a chcela by som si adoptovat macicku, neviem si predstavit ako budu reagovat psi na macku, nikdy sa so ziadnou nestretli, byvame v byte. A ak tak myslite ze je lepsie adoptovat maciatko nez starsiu macku ? (Kvoli psom)

3009
28. jan 2025

Dcéra mala psa a k tomu si adoptovala asi 5 ročného kocúra a od začiatku sa zniesli-tolerovali sa.

tropkica
28. jan 2025

V prvom rade by som vzala psy k nejakej macke alebo maciatku aby som vedela ako budu reagovat a nie hned adoptovavat nejaku.

autor
28. jan 2025

@tropkica este nejdem ziadnu adoptovat len uvazujem o tom, to Aj mne napadlo len nemam moc kde, nikto v okoli nema macku. Mam yorkov ale jeden z nich je taky antisocial aj voci psom, ale nie je nebezpecny len steka

nika523
28. jan 2025

Záleží na psoch akú majú povahu ale väčšinou si zvyknú a ja mám skúsenosť že skôr si zvyknú na seba pes s mačkou ako mačka na mačku

silvusias
28. jan 2025

@tropkica Veď práve, treba si zistiť, či vôbec dokáže s tou mačkou fungovať. Asi by som to nesilila, ak uvidíš, že mu to veľmi nerobí dobre.

mmooly
28. jan 2025

záleží aj na tebe... ak povieš, že tu rozkazuješ ty, tak si budú musieť zvyknúť a hotovo...

nika523
28. jan 2025

Teraz čítam že máš yorkov tak určite si zvyknú a je jedno či vezmeš malú alebo už dospelú mačku