Chodili by ste do kaviarne s mačkami?
Dobrý deň, mám túžbu založiť kaviareň kde budú mačičky na adopciu, viem že v niektorých veľkých mestách to tak majú. Chodili by ste pravidelne do takejto kaviarne ? Samozrejme kvalitná káva, milý personál atd by tam bol. Iba netuším, či je možnosť, že by sa to uživilo v “bežnom” meste.
Bola som v Paríži aj v Ba. Za mňa príjemné, mačky neobťažujú, oni vycítia za kým môžu a za kým nie.
U nas je taka kaviaren. Ja by som do nej nesla. Minule mi kamoska hovorila ako tam bola a ako jej macky chodili po stole ked pila kavu 😖 no dakujem pekne 🤢 inak by ma zaujimalo, ze ako to maju s hygienou osetrene 🤔
co tu riesite hygienu ! kto ma zaujem ten tam ide a to uz ci ho tam dovedie zvedavost, alebo nieco ine. pokial je zla hygiena, tak nastevnici hned odidu, alebo viac nepridu a majitel skrachuje. 🙄
Ano.
Chodim
Ja by som nesla ale napr v BA su 2 s mackami a minimalne jedna z nich je stale plna ked idem okolo. Okolo druhej som este nesla tak neviem. Urcite by to malo u niektorych uspech ale pre mna by to bolo nehygienicke a to mam doma psa ale nebeha mi po stole ani po mne ked pijem alebo jem, co pri mackach asi tazko sa bude dat urobit. A tiez predstava, ze odidem z kaviarne plna chlpov navyse nie je lakava.
Ja urcite ano. Macky mam doma ale ked je prilezitost, vzdy takuto kaviaren navstivim. Ked budem na dochodku, tiez snivam o macacej kaviarni
nie, raz som v takej bola nieco vyzdvihnut. nie som citliva na pachy, ale z toho mi bolo blivno, v celom priestore smrad, ako keby tie macky vsade stali...
ja áno milujem mačky. bola som viackrát v mačacej kaviarni a je tam úžasne, mačky si vždy iba driemkaju prípadne sa prídu obtrieť. nezažila som, že by tie zvieratá niekoho otravovali, je to skôr naopak
určite áno ten , kto má rád mačky a nemá možnosť byť s nimi by tam išiel. Ale ber to tak, že mačky ľudia buď milujú alebo neznášajú nič medzitým.
Jasne že áno, a to nechodím do kaviarní.
Nie fuj hnus
Urcite nie
Chodím,lebo dcéra miluje mačky, ona sa zahrá,ja pretrpím😅
My sme boli raz v BB v takej kaviarni. A určite by som išla znova 😁 bolo to tam krásne aj priestory aj mačičky
ja som skor psikovy typ, ale chodime do macacej kaviarne v Nitre da sa povedat ze casto 🥰 mam to tam rada, macky sice nie su take mojkave ako psy, ale vzdy ma to nabije pozitivnou energiou. keby nemame psa, jedneho hlucheho kocurika alebo poloslepu macicku odtial by som hned brala.
kava tam je taka priemerna, kolace nic moc. ale aj tak nam to tam stoji zato. a vzdy im nieco prispejeme na macicky.
@lenkasarka kamoska zrejme nedbala na cistotu macacieho zachodika. Kym som mala ja macku dnu, tak nik netusil, ze mam macku v byte ci v dome, kym ju nevidel. Raz som ju zverila svokre, ked sme sli na dovolenku a ked sme sa vratili, zazila som rad aky som este nikdy necitila. Svokra macke necistila ocikany piesok, iba vyberala exkrementy. Z toho smradu ma nenormalne stipali oci. Vraj jej nenapadlo, ze to treba. 🙈 A raz tyzdenne som wc riadne vyumyvala a vymenila cely piesok. Chlpy su uz druha vec. 🙂
Bola som so synom už 2x. Majiteľ mi vysvetlil, že na sk nemôže mať otvorenú oficiálne kaviaren s mačkami, preto nemá ani žiaden cenník, že kávu kolac si môžem objednať a zaplatím koľko uznať.za vhodné...neviem, či to mal otvorene ako nejaké zdruzenie alebo ako....
Ale smrad nebola ziaden, ani chlpy, samozrejme.opierky gauča boli poškrabaniu a vankúše tiež ale to k mačkami.patri....ja som tam šla.len kvôli deťom, inak by som si zvolila inú kaviaren, podľa mňa sa takáto kaviaren neuzivi, jedine, zebysbi mala vlastne priestory a popri tom ešte iný prijem
@17alexis neviem,možno. Ale podľa seba ti napíšem. Mal sme doma zajaca. Čistila som mu klietku denne aj dva,tri x napriek tomu som toho zajaca cítila. Možno je to mojim nosom.
Nie.
Určite nie
Určite áno ,sama mám doma 4 mačky a keď príde k nám hocijaká návšteva vždy povedia ,ze sa u nas cítia ako v mačkafe 🤣
@lenkasarka ja zas neznesiem psi pach. Moze byt aj 100x denne kupany, ale v interieri mi smrdi.
@lenkasarka a smrdel ti samotny zajac alebo jeho klietka? Lebo mne nasa zajacica vonala, ona vonala ako seno. Moc v zachode samozrejme smrdi, ale treba vhodne pelety a minimalne 2x denne cistit.
Ale nasa zajacica bola kastrovana, cize ziadne hormonalne znackovacie pachy neboli.
Nie. Hnusilo by sa mi tam všetko... Rozumiem, že milovníkom mačiek nevadí, keď im behajú po kuchynskej linke a jedia z hrncov na sporáku...
Veľmi rada by som s mužom navštívila takú kaviareň. A aj chceme ísť niekedy v lete. Viac mi v jedle prekáža ľudský vlas ako mačací alebo psí chlp.
ja určite áno 😍 ved je to úžasne upokojujúce ☺️
fuu, v žiadnom prípade, tam by sa mi hnusilo si len sadnúť, nie to ešte niečo objednať a piť, či jesť. Fu a ten pach.
@17alexis to bude potom tým nosom. Mne zas pes ktorý je okupany vôbec nesmrdí. Asi to mame naopak.

@nika23t áno