Dôvody na adopciu alebo kúpu psa
Aký bol váš dôvod na kúpu alebo adopciu psa?
Spnila som si sen.Ako dieťa mi rodičia nedovolili.Keď moje deti mali 8 a 10 rokov som si splnila sen.Doteraz za 35 rokov mám v poradi 6eho psíka.
Chcela som dat niekomu lasku a starat sa o niekoho. Ale ako mam male deti, tak zaujem o psov uplne opadol a uz su mi skor na pritaz, mozno zasa ked na mna budu deti srat, budem si to takto opat kompenzovat
Sice teraz psika nemam ale za take 2 roky ked uz aj syn bude moct ist s nim kedykolvek sam von tak urcite budem mat, aspon jedneho. Neviem si totiz predstavit zivot bez tej velkej lasky ktoru som mala k mojmu psikovi ktoreho som mala ked som zila este u rodicov. Kazdy den mi to velmi chyba a potrebujem psika k uplne stastnemu zivotu . Posledny rok na to myslim stale viac a viac
Bol to môj sen. Nikdy nebudem ľutovať, že som mala svojho psíka. Prežili sme spolu krásnych 15 rokov.
Joj veď to su zlatička tiež mam rada zvieratka aj psikov aj mačky je to ako člen rodiny keď už to máš doma
Keď som ho uvidela za mrežami v útulku bola to láska na prvý pohľad
Ďalší člen našej rodiny.
Bol to moj sen, psiky su uzasne stvorenia, pritulenie sa toho maleho chlpateho stvornoheho telicka mi spusta enormne mnozstvo endorfinov.
plus som aktivna a prechadzky som mala na dennom poriadku aj pred kupou psa takze som chcela partaka. Akurat som sa sama na to necitila (pre smozijucu osobu to moze byt obmedzujuce) ale ked sme sa dali dokopy s muzom nebolo o com a odvtedy mame dalsieho clena rodiny 🙂
Psik ti da tolko lasky. Mozes mat akykolvek zly den,prides domov a hned mas lepsiu naladu. Sme nuteni chodit na prechadzky aj ked sa nam nechce,takze to ma aj zdravotny benefit.
My sme si prave zadovazili maleho spica. Deti (8 a 4) velmi chceli psika, starsia dcera je uplny blazon do zvierat. Mladsia je vysoko emocionalne dieta. Dufali sme ze jej psik pomoze viac kontrolovat emocie. A presne tak to aj je. Strasia sa velmi pekne stara, prebrala vela zodpovednosti.
Ja som chcela psa aby ma prinutil viac sa hybat aj ked som v homeoffice. A tak to aj je. Zatial sme neskutocne stastni. Mam kazdy den minimalne 2x tolko krokov kolko som mavala pred psom. 🙂
Dávajú bezpodmienečnú lásku, aj keď sa ti život obráti naruby. To isté platí aj na deti, ľúbia rodičov celým srdcom, len oni potom vyrastú a majú vlastný život.
To sa aj ja sama seba pýtam … ze prečo mám psa… hlavne také dni ako dnes, mal nervy lebo nemá rád ked fučí vietor a ešte k tomu sme si dovolili ist preč a nemal presne o 17.00 večeru v miske tak z pomsty roztrhal kartónovú krabicu a porozvlakal topanky po dvore .
Teraz už leží vo svojom kráľovskom pelechu v obývačke a práve si strasne prdol. Ale že strašný smrad.
Neviem naco si človek kupuje psa, odpoved nepoznám 😬😂 ale toto je už môj tretí pes, neviem si predstaviť byt bez 4 noheho kamosa . Starosti kopec, za veterinu a žrádlo dáš majland, hovna musíš po ňom zbierať ale je to obojstranne priateľstvo, porozumenie a láska ..,
Ja som si psíka zadovážila krátko po smrti ocina, potrebovala som sa niečím zamestnať, rozptýliť. Je to naše zlatíčko už 9 rokov, aj s handicapom. Jasné že mám občas nervu, ale on za svoj handicap nemôže, čiže veľmi rýchlo ma to prejde. Neviem si predstaviť, že by tu zrazu nebol, to by bola hrozná rana.
Ako dieťa som chcela a rodičia nedovolili. Zadovážila som si jorkšírika, keď som sa vydala. Mali sme ho dva roky pred deťmi. 16,5 roka bol našou súčasťou, členom rodiny. Pred dvomi týždňami nás opustil. Ostalo prázdno nielen v byte, ale hlavne v srdci. Tak veľmi chýba 😭
Nepoznám čistejšiu a uprimnejsiu lásku, ako je láska psa k jeho majiteľovi. Je to tvor, ktorý ťa berie takú aká si, tesi sa z každej sekundy, ktorú môže stráviť s tebou..je úžasné mať psa, je to fakt môj najlepší kamoš...
Splneny sen....milujem psiu oddanost, to ako cloveka lubi, caka nanho....nema zlu naladu, tesi sa zo zivota...krasa sledovat....plus hybem sa ovela viac a s muzom chodime na prechadzky kazdy den ako ked sme boli frajeri 😆
odmalička som vyrastala pri psoch (t.j. u rodičov sme vždy mali psa). takže ja si život bez psa neviem predstaviť. Tá radosť, keď pozriem do tých čistých očí s tou bezpodmienečnou láskou...
Od 12 rokov mam vzdy nejakeho psa. Ja si vlastne ani neviem predstavit zit bez psa mam 45 rokov. Teraz mame NO a hlavne strazi dvor. Je to nas velky maznos, keby mohol, tak deti ma nasackovane v pelechu a strazi ich tam ako oko v hlave.
Lebo mi môj milý splnil detský sen 🥰
Ochrana majetku a ľudí (pred zlodejmi, divou zverou,..). Reálne však ešte aj pred láskou utečú 😂 takže zámer nevyšiel a skôr sú z nich živé zvončeky a plysaky na hladkanie a aportovanie.
Mali sme v rodine vela psikov a pri navstevach som si ich zamilovala. Cakala som na moment, kedy s nastahujeme do domu, a vtedy sme si priniesli prveho. Prve tyzdne, kym sme este nemali vytvoreny k sebe vztah som nanho mala hrozne nervy 😅 stale knucal, vkuse mi bol v patach, robil zle. Teraz uz chapem, ze si len zvykal na nove prostredie a nedala by som ho za nic na svete. Neskor sme si k nemu zaobstarali aj dalsieho partaka a velmi mu to pomohlo. No stale ked odideme prec co i len na polhodinu z domu, tak ma uska nastrazene a cely cas caka, kedy sa vratime. Mam kamery, vidim vsetko co robi. A ked pozriem na kameru a vidim aky je smutny, stoji pred dverami a caka.. uff. Akonahle sa vratime, vrti chvostikom ako blazon a ide si spokojne lahnut.
Druhy je kategoria sama o sebe, tomu je jedno keby sme odisli aj na 2-mesacnu dovolenku. Hlavne, ze si ma kde schrupnut na makkej deke a da mu niekto zrat 2x denne 😁
Ja mám už tretieto psíka a všetci boli z útulku. Sú to najvďačnejšie tvory. Mám pohyb.
Covid pandemia, nemoznost stretavat sa. Takto sme aspon chodili vela do prirody. A je to nas milak doteraz, bez neho by sme zleniveli.
Realne nijaky konkretny… videla som ho na stranke utulku a zobrala som si ho. Najdokonalejsi pan pes.

Relax a láska