icon

Najlepšie prvé zvieratko pre deti - skúsenosti rodičov

srdiecko4u
28. máj 2025

Deti veľmi túžia po zvieratku, ale nechceme hneď skočiť do psa či mačky 🐶🐱
Aké najmenej náročné zvieratko ste dali deťom ako prvé?
A zvládali sa oň starať? Alebo ísť do rybičiek? Ďakujem ❤

Strana
z2
pikachu999
29. máj 2025

Mačka..na von /dnu naučiť ...sú to prítulne spoločníčky

blueshew
29. máj 2025
@srdiecko4u

@blueshew Tak o tom som veru ešte nepočula, že by niekto choval pakobylky 🙂 Len nie sú asi moc kontaktné 🙂

@srdiecko4u je to ako keď chytia mravca a položia si ho na ruku. Neuhryzne, pochodí si,... Je to celkom fajn alternatíva pre deti, ak sú teda schopné byť opatrné a nezmrzačiť ho keď ho chytia

nika523
30. máj 2025
@belllinka

@cimage chce čo najmenej náročné zviera, čo pes určite nespĺňa. Či ako stačí uviazať psa na dvor a netreba sa mu venovať, cvičiť ho, chodiť na prechádzky a pod.? Veterinár, dovolenky, kopa obmedzení, fakt nenáročné...

@belllinka presne tak a aj o mačku sa treba starať nie len šup na dvor a hotovo

drasla
1. jún 2025
@srdiecko4u

Mačku nechce manžel, sú mu protivné, aj tie okolo domu odháňa. A keby sme mali doma mačku alebo psíka, svokra by k nám už nikdy neprišla - viem, je to argument ZA. A vonkajšieho psíka by som nechcela, bolo by mi ho ľúto a určite by som ho chcela mať dnu. Teda skôr niečo menšie, čo by zvládli aj deti, bez mojej pomoci.

@srdiecko4u a co tak maly spolocensky psik, ktorý neplzne, je na hladkanie, dostatocne inteligentný avsak nenarocny a to bichon frise? Vyzera to ako mala biela plysova gulicka...skvela k deťom https://bichonniaalba.webnode.sk/steniatka/

srdiecko4u
autor
1. jún 2025
@drasla

@srdiecko4u a co tak maly spolocensky psik, ktorý neplzne, je na hladkanie, dostatocne inteligentný avsak nenarocny a to bichon frise? Vyzera to ako mala biela plysova gulicka...skvela k deťom https://bichonniaalba.webnode.sk/steniatka/

@drasla Manžel je proti psíkovi a aj proti mačke :-/ Ja by som psíka brala bez mihnutia oka.

pikachu999
1. jún 2025
@srdiecko4u

@drasla Manžel je proti psíkovi a aj proti mačke :-/ Ja by som psíka brala bez mihnutia oka.

@srdiecko4u
Každý chlap je proti psovi mačke a potom do mesiaca sú z nich naj kamoši.....

Strana
z2