Pes alebo mačka. Kto je lepším spoločníkom?
Tak sa zamýšľam - Je lepší pes alebo mačka?
@petka35 krásne vidím že sa majú ako v bavlnke 😀 náš je tiež taký stále pri nás ráno sa najje a potom si ľahne na mňa a nojkat sa chce aj pol hodiny 😂♥️ tiež musí pri všetkom asistovať
@petka35 máme tiež takého ryšavého 😀
@pikachu999 aj ten náš ryšavý jediný sa nebojí vody,ale každý je výnimočný,jeden vie sadnúť druhý ľahnúť ďalšia vie poprosiť,ako psíky 🤣
@pikachu999 aj ten náš ryšavý jediný sa nebojí vody,ale každý je výnimočný,jeden vie sadnúť druhý ľahnúť ďalšia vie poprosiť,ako psíky 🤣
@petka35 dajú sa naučiť všetko možné 😀 ja mám niekedy pocit že nás rozumie o čom sa rozprávame 😂 lebo minule vravím partnerovi že dáme ho von aby sa vyvencil..pozrel na mňa a šiel k dverám 😂
@petka35 dajú sa naučiť všetko možné 😀 ja mám niekedy pocit že nás rozumie o čom sa rozprávame 😂 lebo minule vravím partnerovi že dáme ho von aby sa vyvencil..pozrel na mňa a šiel k dverám 😂
@pikachu999 jasné že rozumejú,ako aj psy,niektoré povely a slová, u nás stačí povedať ideme papať a hneď vedia 🤣🤣🤣
Pes dal by život za svojho pána, mačka ta je protivná robí si to čo chce, nepríde na zavolanie 🤣
Pes dal by život za svojho pána, mačka ta je protivná robí si to čo chce, nepríde na zavolanie 🤣
@zuzubb007 tak jasné, že keby som bola mačka a neznášaš mačky, tak neprídem na zavolanie. Ma máme psa a dve mačky a prídu na zavolanie všetci traja. Dokonca aj obe mačky a dokonca vedia ako sa volajú a počúvajú na meno😂
@zuzubb007 náš príde vždy dokonca s ním chodíme na prechádzky bez vodítka a v pohode vždy príde keď ho zavolám 😁 aj nás čakáva pri dverách keď ideme z práce

@petka35 nádherné 😍😍😍
@pikachu999 ďakujem ❤️ my ich ale máme naozaj ako maznakov,napríklad idem trhať zelinu,hneď sú pri mne,idem do predzáhradky,oni zas so mnou,keď porovnám.ze u svokrovcov mačka sa mihne len keď ide jesť...záleží určite aký vzťah si človek vybuduje so zvieratkami, naše sú samozrejme očkované a vykastrovane