icon

Ako často doma upratujete?

16. mar 2022

Žienky, ako často doma upratujete? Taký ten poriadok typu prach, vysávanie, umývanie podlahy… ja mám pocit že upratujem stále. Vysávam každý deň. Kuchyňa, toaleta, umývadla, sprcha musí byť čistá vždy. Mám malé dieťa s ktorým som na RD a popri tom upratovaní a varení mám pocit že nestíham nič. Vytáča ma keď lozí po byte a potom má celé kolená a rúčky od prachu. To aj vám sa doma tak strašne práši? Ja už neviem čo robiť, či aj vysávať aj umývať každý deň, alebo… Čo robiť aby sa doma tak neprasilo? Už ma občas ubíja to každodenné upratovanie 😂

Strana
z2
elementissa
16. mar 2022

@h2 no u nás aj 3x denne, ale tak ja kvôli tomu urobím iba klik v apke a nechám otvorené dvere :D ak máš domáce zvieratá, čo majú srsť, tak jednoducho to inak nejde, veď by mali všetci doma úplný svincik. Ja si teda nedokážem predstaviť život bez Roomby. Ale beriem, asi sú ľudia, čo ich baví vysávanie... No ja som za posledných 6 rokov do ruky veľký vysávač ani nechutila. Môj muž s ním vysáva gauč a mačací strom, mňa z toho ruky bolia, ťažké to je 🤣 ale ja som strašne pohodlná, lebo môžem. Automatika mi doma všetko spraví. Bez elektriny by som ale umrela do 2 dní 😅😅😅

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
buberova
17. mar 2022

Robotický vysávač je najlepšia vec ktorú doma mám 😊😊 odporúčam všetkým

fiafia
17. mar 2022

Tak toto si doslova otrok domácnosti. Kúp si čističku vzduchu, robotický vysávač a je po probléme aspoň zväčša. Dieťaťu sterilné prostredie viac škodí ako pomáha.

lujza123
18. mar 2022

Raz za týždeň.

Radšej si idem zabehať, na bicykel ci len tak so psom von ako drhnut domácnosť. Ako fakt si neviem predstaviť prísť z prace a ešte ďalšie dve hodiny makať doma.

babulkomale
18. mar 2022

v podstate F.U.R.T. 😃

adamkopetko
Odpoveď bola odstránená
semtexka1
18. apr 2023

Raz do týždňa, plus podľa potreby, ak niečo treba.

kvetinka75
18. apr 2023

vysávam 1x týždenne , zametám každý 2. deň alebo tretí druhý. Umývam 1x týždenne, príp. podľa potreby. Wc - podľa potreby, min. 1x do týždňa, kúpelka, sprcha detto. Každý deň určite nie. Prach 1x týždenne, ale mám málo nábytku. Pranie, podľa potreby, čiž e stále 😂

henka123123
Autor odpoveď zmazal
autor
18. apr 2023

Hlásim sa po roku 😊 nemohla som urobiť lepšie rozhodnutie ako sú kúpiť roboticky vysávač s mopom. Stál dosť, ale konečne niesom otrok domácnosti 😂 zapnem a idem s dcérou na ihrisko 😊
Podľa mňa sa aj podstatne znížila prašnosť v byte.

lulu0123
18. apr 2023

Roboticky vysac a pustit kazdy den.Neskutocny setric casu.

tiezjedna
18. apr 2023

ja som vytierala, keď som videla, že decká majú špinavé ponožky od spodu 😂 bežné upratovanie fackujem priebežnem, ale vytieram len tak raz do týždňa. Cez leto to bude častejšie lebo neriešim vyzúvanie z/na záhradu a decká ťapú aj mokrými nohami, keď letia z bazéna...

emasss111
18. apr 2023

Ahoj, ktorý konkrétne máš? ten robotický vysávač myslím 🙂

Strana
z2