Ako často používate umývačku riadu pri štyroch členoch?
Ahojte, kolkokrat denne vam ide mycka ak varite pre 2+2? Od ranajok po vecere? Mne v poslednej dobe ide mycka 2x za den a este kopu umyvam v dreze(drevene, noze, malo zaspineny riad atd) a som z toho uz na nervy, ze je u nas stale kopa riadu😀 a chcela by som vediet, ci nieco robim zle alebo je to norma
1 krát za deň
1x za deň, zapínam vždy na noc.
Cca 3-4x do tyzdna.
2x denne som nepustala, ani ked deti boli male.
Aku velkost umyvacky mate? 60cm ci 45 cm?
Cca 3-4x do tyzdna.
2x denne som nepustala, ani ked deti boli male.
Aku velkost umyvacky mate? 60cm ci 45 cm?
@moonlight1210 60x. Denne u nas isla aj ked sme nemali deti
Niekedy aj 2x🤣a sme 3
2x
Denne, ked ste boli len vy dvaja?
Skus opisat, ako u vas pouzivate riad. Lebo to je naozaj velke mnozstvo riadu, co viete za den pouzit.
Napr. varite denne obed a vceru vzdy iba na ten den? Nie na viac dni?
Neviem si to predstavit.
My sme 2+1 dieta pustam stale na noc a ked sa toho nakopi tak aj poobede
Este mi napadlo, ci ju viete dobre naplnit.
Lebo to je taky vtip, ze v pare su vzdy dvaja. Jeden, co vysklada umyvacku detailne ako tetris ako svedsky architekt a druhy, co to tam slahne jedno cez druhe ako myval na tripe (a zmesti tam preto len polovicu). 🙂
Dvakrát denne, ale máme 45ku.Do novej kuchyne už pôjde 60 cm. Sme 2+3, dve deti sa stravujú v zariadeniach, my zvyšok si varíme doma. Ale aj ta 60 tka pôjde asi raz za deň určite.
Keď sme doma, aj dvakrát denne. Keď sme v práci a v škole, zvyčajne 1krat. A ešte aj ručne umyvam.
A aku velku mate? Asi tu vacsiu, ze? My pustame 1x denne. Zriedkakedy 2x. Ja som na MD, muz vacsinou nema HO a doma jedia 2 deti 2- a 5rocne, babo a prvacku nepocitam. Skus to hustejsie naukladat a viac pouzivat misky nez hlboke taniere
Raz za deň, dve osoby a umývačka 60tka.
2 + 3
Pustam kazdy vecer
Raz za deň a to mám doma iba muža a bábätko, u nás je plno hlavne pohárov od kávy 🫣
Umývačka 60.
Denne, ked ste boli len vy dvaja?
Skus opisat, ako u vas pouzivate riad. Lebo to je naozaj velke mnozstvo riadu, co viete za den pouzit.
Napr. varite denne obed a vceru vzdy iba na ten den? Nie na viac dni?
Neviem si to predstavit.
@moonlight1210 vacsinou mi vyjde jedlo na dva dni ale aj tak je vela riadu, lebo ked sa to uvari v jeden den, prelozi sa to z hrncov do nadob a na druhy den sa to dojeda a zostanu nadoby na umyvanie a tak sa to toci dokola, plus ak k tomu nieco peciem, varim na ranajky/pomimo hlavnych jedal. Asi vela jeme😀
Este mi napadlo, ci ju viete dobre naplnit.
Lebo to je taky vtip, ze v pare su vzdy dvaja. Jeden, co vysklada umyvacku detailne ako tetris ako svedsky architekt a druhy, co to tam slahne jedno cez druhe ako myval na tripe (a zmesti tam preto len polovicu). 🙂
@basska_b ukladam to husto
@moonlight1210 mycku riesim len ja😀 myslim ze uz som fajne vycvicena😀
Ked sme doma a varime tak kludne aj 3xpustim. V dreze umyvam len to co naozaj nemoze ist do umyvacky. Uplne bez vycitiek svedomia pustim umyvacku zakazdym ked je plna
A aku velku mate? Asi tu vacsiu, ze? My pustame 1x denne. Zriedkakedy 2x. Ja som na MD, muz vacsinou nema HO a doma jedia 2 deti 2- a 5rocne, babo a prvacku nepocitam. Skus to hustejsie naukladat a viac pouzivat misky nez hlboke taniere
@basska_b praveze hlboke taniere mi zaberu menej miesta ako misky
Ked sme doma a varime tak kludne aj 3xpustim. V dreze umyvam len to co naozaj nemoze ist do umyvacky. Uplne bez vycitiek svedomia pustim umyvacku zakazdym ked je plna
@viestta vycitky nemam, manzel ten by ju pustil aj poloprazdnu, ja cakam na uplne naplnenie ale kludne nech ide aj 4x. Len som fascinovana z toho mnozstva riadu
1-2 x za deň, ako kedy ,ale máme 45ku. Moja starká sa ma raz opýtala, že ako často púšťam umývačku, či raz za týždeň ale menej😃 . Zasmiala som.
Staci spocital len taniere za jeden den pri 4 ludoch (ranajky, desiata, obed, olovrant, vecera + nieco medzi tym co sa polozi na tanier) a hned mas plnu umyvacku. A kde je ten zvysok ak sa aj varilo?
Staci spocital len taniere za jeden den pri 4 ludoch (ranajky, desiata, obed, olovrant, vecera + nieco medzi tym co sa polozi na tanier) a hned mas plnu umyvacku. A kde je ten zvysok ak sa aj varilo?
@viestta no vsak toto, len raz som sa aj s kamoskou o tom bavila a ta mi povedala, ze niekedy pustia 1x za 2dni a je rovnako na rd ako ja, ale manzel sa teda stravuje v robote
Ja poznam babu, co v nej umyva len taniere, ostatne v rukach. No tuuudle! Nech len pekne maka. Aj dnes si uz svoje odrobila a mozno kym pojdem spat, tak pojde este raz.
My sme len traja (dcéra už nebýva doma), každý deň len raňajky a večera, občas (skôr zriedkavo) aj jeden obed a umývačka ide každý deň. Cez víkend, keď sa stravujeme doma, ide aj dvakrát, keď príde domov aj slečna, tak trikrát a keď dostane niekto záchvat pečenia, tak aj 4x. Máme 60 cm.
Pustim ju ked je plna.niekedy raz niekedy dva niekedy nenazbieram za cely den a pustim az na dalsi den po ranajkach..zalezi ci varim co mame na obed ci k tomu treba cerstvu prilohu alebo je uvarena s jedlom.. nejak to neriesim na to ju mam aby umyvala za mna.
Ale.mame iba 45ku
Ja neviem či malo jeme ale mam ju problém pustiť aj raz za dva dni 😲 poloprázdnu nechcem pustat . Ale u nás sa pije z 1 pohára cely den. Ale ak niekto berie vždy jeden pohár na 1 napitie, na obed 8 tanierov, na večeru 8 tanierov plus 4 hrnce z varenia tak chápem. Ale u nás varíme len cez víkend a teflonove riady , nože , drevené a plastové umývam ručne .
V sobotu väčšinou 4x (pečiem, varím aj na nedeľu), inak raz denne.

Poobede a potom večer tak 3-4 krát do týždňa. Ostatne len na noc púšťam a zvyšok umývam nech mám poriadok.