icon

Ako často používate umývačku riadu pri štyroch členoch?

4. jún 2025

Ahojte, kolkokrat denne vam ide mycka ak varite pre 2+2? Od ranajok po vecere? Mne v poslednej dobe ide mycka 2x za den a este kopu umyvam v dreze(drevene, noze, malo zaspineny riad atd) a som z toho uz na nervy, ze je u nas stale kopa riadu😀 a chcela by som vediet, ci nieco robim zle alebo je to norma

Strana
z3
3petka
4. jún 2025

Poobede a potom večer tak 3-4 krát do týždňa. Ostatne len na noc púšťam a zvyšok umývam nech mám poriadok.

bibina32
4. jún 2025

1 krát za deň

lalala94
4. jún 2025

1x za deň, zapínam vždy na noc.

moonlight1210
4. jún 2025

Cca 3-4x do tyzdna.
2x denne som nepustala, ani ked deti boli male.

Aku velkost umyvacky mate? 60cm ci 45 cm?

autor
4. jún 2025
@moonlight1210

Cca 3-4x do tyzdna.
2x denne som nepustala, ani ked deti boli male.

Aku velkost umyvacky mate? 60cm ci 45 cm?

@moonlight1210 60x. Denne u nas isla aj ked sme nemali deti

luccija
4. jún 2025

Niekedy aj 2x🤣a sme 3

mdse
4. jún 2025

2x

autor
4. jún 2025
@luccija

Niekedy aj 2x🤣a sme 3

@luccija tak super:D som kludnejsia

moonlight1210
4. jún 2025

Denne, ked ste boli len vy dvaja?

Skus opisat, ako u vas pouzivate riad. Lebo to je naozaj velke mnozstvo riadu, co viete za den pouzit.
Napr. varite denne obed a vceru vzdy iba na ten den? Nie na viac dni?

Neviem si to predstavit.

gregik66
4. jún 2025

My sme 2+1 dieta pustam stale na noc a ked sa toho nakopi tak aj poobede

moonlight1210
4. jún 2025

Este mi napadlo, ci ju viete dobre naplnit.

Lebo to je taky vtip, ze v pare su vzdy dvaja. Jeden, co vysklada umyvacku detailne ako tetris ako svedsky architekt a druhy, co to tam slahne jedno cez druhe ako myval na tripe (a zmesti tam preto len polovicu). 🙂

darovanie
4. jún 2025

Dvakrát denne, ale máme 45ku.Do novej kuchyne už pôjde 60 cm. Sme 2+3, dve deti sa stravujú v zariadeniach, my zvyšok si varíme doma. Ale aj ta 60 tka pôjde asi raz za deň určite.

nika23t
4. jún 2025

Keď sme doma, aj dvakrát denne. Keď sme v práci a v škole, zvyčajne 1krat. A ešte aj ručne umyvam.

basska_b
4. jún 2025

A aku velku mate? Asi tu vacsiu, ze? My pustame 1x denne. Zriedkakedy 2x. Ja som na MD, muz vacsinou nema HO a doma jedia 2 deti 2- a 5rocne, babo a prvacku nepocitam. Skus to hustejsie naukladat a viac pouzivat misky nez hlboke taniere

procrastique
4. jún 2025

Raz za deň, dve osoby a umývačka 60tka.

veronikaszabova
4. jún 2025

2 + 3
Pustam kazdy vecer

michaela329
4. jún 2025

Raz za deň a to mám doma iba muža a bábätko, u nás je plno hlavne pohárov od kávy 🫣
Umývačka 60.

autor
4. jún 2025
@moonlight1210

Denne, ked ste boli len vy dvaja?

Skus opisat, ako u vas pouzivate riad. Lebo to je naozaj velke mnozstvo riadu, co viete za den pouzit.
Napr. varite denne obed a vceru vzdy iba na ten den? Nie na viac dni?

Neviem si to predstavit.

@moonlight1210 vacsinou mi vyjde jedlo na dva dni ale aj tak je vela riadu, lebo ked sa to uvari v jeden den, prelozi sa to z hrncov do nadob a na druhy den sa to dojeda a zostanu nadoby na umyvanie a tak sa to toci dokola, plus ak k tomu nieco peciem, varim na ranajky/pomimo hlavnych jedal. Asi vela jeme😀

autor
4. jún 2025
@moonlight1210

Este mi napadlo, ci ju viete dobre naplnit.

Lebo to je taky vtip, ze v pare su vzdy dvaja. Jeden, co vysklada umyvacku detailne ako tetris ako svedsky architekt a druhy, co to tam slahne jedno cez druhe ako myval na tripe (a zmesti tam preto len polovicu). 🙂

@basska_b ukladam to husto
@moonlight1210 mycku riesim len ja😀 myslim ze uz som fajne vycvicena😀

viestta
4. jún 2025

Ked sme doma a varime tak kludne aj 3xpustim. V dreze umyvam len to co naozaj nemoze ist do umyvacky. Uplne bez vycitiek svedomia pustim umyvacku zakazdym ked je plna

autor
4. jún 2025
@basska_b

A aku velku mate? Asi tu vacsiu, ze? My pustame 1x denne. Zriedkakedy 2x. Ja som na MD, muz vacsinou nema HO a doma jedia 2 deti 2- a 5rocne, babo a prvacku nepocitam. Skus to hustejsie naukladat a viac pouzivat misky nez hlboke taniere

@basska_b praveze hlboke taniere mi zaberu menej miesta ako misky

autor
4. jún 2025
@viestta

Ked sme doma a varime tak kludne aj 3xpustim. V dreze umyvam len to co naozaj nemoze ist do umyvacky. Uplne bez vycitiek svedomia pustim umyvacku zakazdym ked je plna

@viestta vycitky nemam, manzel ten by ju pustil aj poloprazdnu, ja cakam na uplne naplnenie ale kludne nech ide aj 4x. Len som fascinovana z toho mnozstva riadu

ayato
4. jún 2025

1-2 x za deň, ako kedy ,ale máme 45ku. Moja starká sa ma raz opýtala, že ako často púšťam umývačku, či raz za týždeň ale menej😃 . Zasmiala som.

viestta
4. jún 2025

Staci spocital len taniere za jeden den pri 4 ludoch (ranajky, desiata, obed, olovrant, vecera + nieco medzi tym co sa polozi na tanier) a hned mas plnu umyvacku. A kde je ten zvysok ak sa aj varilo?

autor
4. jún 2025
@viestta

Staci spocital len taniere za jeden den pri 4 ludoch (ranajky, desiata, obed, olovrant, vecera + nieco medzi tym co sa polozi na tanier) a hned mas plnu umyvacku. A kde je ten zvysok ak sa aj varilo?

@viestta no vsak toto, len raz som sa aj s kamoskou o tom bavila a ta mi povedala, ze niekedy pustia 1x za 2dni a je rovnako na rd ako ja, ale manzel sa teda stravuje v robote

viestta
4. jún 2025

Ja poznam babu, co v nej umyva len taniere, ostatne v rukach. No tuuudle! Nech len pekne maka. Aj dnes si uz svoje odrobila a mozno kym pojdem spat, tak pojde este raz.

vroni
4. jún 2025

My sme len traja (dcéra už nebýva doma), každý deň len raňajky a večera, občas (skôr zriedkavo) aj jeden obed a umývačka ide každý deň. Cez víkend, keď sa stravujeme doma, ide aj dvakrát, keď príde domov aj slečna, tak trikrát a keď dostane niekto záchvat pečenia, tak aj 4x. Máme 60 cm.

saxana000
4. jún 2025

Pustim ju ked je plna.niekedy raz niekedy dva niekedy nenazbieram za cely den a pustim az na dalsi den po ranajkach..zalezi ci varim co mame na obed ci k tomu treba cerstvu prilohu alebo je uvarena s jedlom.. nejak to neriesim na to ju mam aby umyvala za mna.
Ale.mame iba 45ku

katulienkax
4. jún 2025

Ja neviem či malo jeme ale mam ju problém pustiť aj raz za dva dni 😲 poloprázdnu nechcem pustat . Ale u nás sa pije z 1 pohára cely den. Ale ak niekto berie vždy jeden pohár na 1 napitie, na obed 8 tanierov, na večeru 8 tanierov plus 4 hrnce z varenia tak chápem. Ale u nás varíme len cez víkend a teflonove riady , nože , drevené a plastové umývam ručne .

catherinah
4. jún 2025

V sobotu väčšinou 4x (pečiem, varím aj na nedeľu), inak raz denne.

Strana
z3